Anca Țurcașiu va deveni bunică. Andreea, soția fiului ei, e însărcinată și a postat primele fotografii cu burtica de gravidă

.

Anca Țurcașiu va deveni bunică. Andreea, soția fiului ei, a anunțat că este însărcinată și a postat primele fotografii cu burtica de gravidă. Tânăra și Radu și-au oficializat relația în fața ofițerului de stare civilă în 2022.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Radu, fiul Ancăi Țurcașiu, urmează să devină tată pentru prima dată. Soția lui a făcut fericitul anunț pe rețelele de socializare, unde a postat și câteva fotografii cu burtica de gravidă. Întâmplător sau nu, la începutul lunii februarie, Anca Țurcașiu ne-a oferit un interviu și spunea că și-ar dori o nepoțică cu ochii verzi și părul ondulat. Actrița are o relație foarte strânsă cu fiul ei și nora Andreea, dar preferă să nu se implice în viața lor de cuplu cu sfaturi.


Citește și: Ce relație are Anca Țurcașiu cu fiul și nora ei: „Nu mă bag în viața lor. Mi-ar plăcea să am o nepoțică…’. Ce operații estetice vrea să-și facă artista, la 53 de ani / EXCLUSIV

Citește și: Cum arăta Anca Țurcașiu la începutul carierei. Avea o frumusețe răvășitoare și a apărut nud într-un film

Citește și: Power Couple – cine sunt concurenții noului show Antena 1. Tensiuni între Anamaria şi Tudor la finalul probei de cuplu


Citește și: Părinții tinerilor morți la 2 Mai cer ca Vlad Pascu să fie acuzat de omor: „Vrem pedeapsă mai aspră. Din moment ce te-ai urcat drogat la volan, ți-ai asumat'

Anca Țurcașiu va deveni bunică

Andreea, tânăra soție a fiului Ancăi Țurcașiu, a anunțat că este însărcinată. Îmbrăcată în pijmale, viitoarea mamă s-a fotografiat în oglindă, iar sarcina pare destul de avansată, judecând după burtica proeminentă. Deocamdată, nu fost dezvăluit sexul copilului, însă Anca Țurcașiu ne-a dezvăluit, la începutul acestei luni, că și-ar dori să aibă o nepoțică.


 „Da, mi-ar plăcea să am o nepoțică cu părul ondulat și cu ochii verzi – o bombonică de fetiță!’, a spus Anca Țurcașiu pentru VIVA!.

Cum se înțelege Anca Țurcașiu cu fiul și nora ei

Anca Țurcașiu a devenit soacră în urmă cu doi ani și spune că are o relație strânsă cu fiul ei, Radu, și nora Andreea. Actrița spune că nu intervine în viața lor de cuplu și nu le invadează intimitatea.

„Da, am mai spus că n-am dat sfaturi sub nicio formă și nici nu mă bag în viața lor. Sunt foarte fericiți, se iubesc foarte mult. Regrete vizavi de relația cu Radu nu am. Am fost foarte prezentă în viața lui, chiar dacă plecam mult în turnee. Am fost o mamă care a făcut lecții cu el în fiecare zi, care petrecea mult timp cu el, ocupându-ne de o grămadă de activități împreună’, ne-a mai spus actrița.


Fiul Ancăi Țurcașiu și Andreea s-au căsătorit în 2021

Radu și aleasa inimii lui, Andreea, și-au oficializat relația în fața ofițerului de stare civilă în 2021. Cununia religioasă a avut loc la Biserica Sf. Elefterie din București. Pe rețelele de socializare, actrița a publicat mai multe fotografii de la cele două evenimente și le-a făcut urări emoționante celor doi soți.


„De azi, am oficial doi copii! Sunt foarte fericită. O iubire mare, mare! Și știu că totul va fi bine, că vă iubiți foarte mult, că vă completați minunat și că fiecare zi din viața voastră e o sărbătoare! Așa să rămâneți mereu! Vă iubesc enorm! Andreea, Radu, m-ați făcut-o mamă extrem de mândră!’, a scris Anca Turcașiu pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook & Instagram