Anda Adam a cheltuit 12.000 de euro pentru cele două rochii de mireasă: „Sunt o persoană extravagantă, culoarea…”. Ce tematică vor avea la nuntă și ce ținute va purta soțul ei

.

Anda Adam a cheltuit 12.000 de euro pentru cele două rochii de mireasă pe care le va purta la nuntă. Cântăreața și soțul ei, Joseph Adam, se vor cununa religios la finalul acestei luni, pe data de 29 iunie. Tot atunci va avea loc și petrecerea, ce se anunță a fi una cu adevărat fabuloasă. Cei doi miri se vor schimba de ținute, iar acestea nu vor fi deloc unele obișnuite, ci mai degrabă atipice.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Anda Adam și soțul ei, Joseph Adam, s-au căsătorit civil la finele lui 2022, pe data de 23 decembrie. Anul acesta, pe 29 iunie, cei doi se vor cununa și religios și vor face și petrecerea de nuntă într-o locație exclusivistă din București. Pregătirile pentru marele eveniment sunt în toi, artista fiind cea care s-a ocupat îndeaproape de orice detaliu, inclusiv de ținute, pentru a se asigura că totul va ieși perfect.

Citește și: Ce tradiții nu va respecta Anda Adam la nunta cu Yosif Mohaci: „Soțul spunea că se fură mirele. Să nu cumva…’. Artista și-a ales două rochii de mireasă


Citește și: Anda Adam și Eudor Yosif Mohaci au închis clubul din Cluj. Solista și soțul ei investiseră peste 100.000 de euro în afacere

Citește și: Zanni are o nouă iubită și se gândește la căsătorie: „Aș vrea să fie ceva serios. Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă’ / A recunoscut că o place pe Alexandra Duli, la Survivor All Stars

Citește și: Justin Timberlake a fost arestat, după ce a fost prins băut la volan. În trecut, el a apelat la ajutor de specialitate pentru consumul excesiv de alcool


Anda Adam a cheltuit 12.000 de euro pentru cele două rochii de mireasă

Îndrăgita cântăreață nu va purta una, ci două rochii de mireasă la nuntă. Vedeta a plătit pentru ele o sumă uriașă: aproximativ 12.000 de euro. Prima rochie o va purta la cununia religioasă, de la Mănăstirea Cașin, și crede că ținuta îi va da bătăi de cap, pentru că este foarte voluminoasă.

„Am două rochii de nuntă, făcute de Maria Japari. Vor costa în jur de 12.000 de euro. Prima este o rochie de prințesă. Conceptul nostru de nuntă este „lebanese wedding’, mergem pe acest concept și pe acea idee. Este o rochiță cu care probabil că voi avea dificultăți în a mă urca într-o mașină, o să vedem cum reușim să facem asta. Cred că va trebui să facem o probă înainte ca să ne asigurăm că o să mă pot urca în mașină cu această rochiță, de unde vom pleca spre biserică. Este o ținută superbă, foarte impunătoare, cu un voal foarte lung. Mă bucur că am ocazia să port o astfel de rochie într-o zi așa specială și că o să fie o nuntă exact pe gustul și pe feelingul nostru, pentru că așa ne dorim!’, a declarat Anda Adam, pentru Ciao.ro.


Anda Adam: „Rochițele mele de mireasă vor fi spectaculoase’

Ana Adam susține că dintotdeauna a fost o persoană extravagantă, astfel că și rochiile ei de mireasă vor fi spectaculoase. Conform spuselor ei, prima rochiță nu va fi albă și va avea un material deosebit.

„Niciodată nu m-am mulțumit cu lucrurile simple. Sunt o persoană extravagantă, ca atare și rochițele mele de mireasă vor fi spectaculoase și de aceea am ales și un designer care să poată să facă ce îmi doresc eu pentru că nu sunt chiar așa ușor de mulțumit! Materialul primei rochițe este deosebit, nu va fi o rochiță albă, o să vă las să descoperiți culoarea, după ce o să mă vedeți’, a mai transmis ea.


Când are loc nunta

Anda Adam și-a făcut deja programul pentru nuntă, ca să nu se aglomereze în ziua cea mare. Astfel, aceasta a mărturisit că se va schimba în a doua ținută atunci când va ajunge în locația în care se va ține petrecerea de nuntă, mai exact la miezul nopții.

„Cununia religioasă va avea loc pe data de 29 iunie, la ora 13.00, la Mănăstirea Cașin, apoi seara va fi petrecerea unde la miezul nopții îmi voi schimba rochia. A doua ținută nu va fi atât de voluminoasă, dar foarte spectaculoasă. Este o rochie cu mii de cristale la care au muncit vreo 12 oameni timp de două săptămâni câte 6-7 ore pe zi. Chiar este wow! Cred că după ce o să apar în ea, vor veni foarte multe comenzi pentru genul acesta de rochiță.


Nu numai la noi în țară ci și afară, pentru că este foarte spectaculoasă! În căutările mele făcute pe Pinterest este una dintre rochițele pe care mi le și doream foarte mult, făcută de mari designeri de afară, foarte greu de realizat și costisitoare din multe puncte de vedere, va fi foarte „precious’ dar foarte extravagantă și exact cum îmi doresc eu. Nimic foarte simplu și banal pentru că nu m-au caracterizat niciodată genul acesta de ținute și ținutele mele pentru scenă au fost întotdeauna extravagante. La un moment dat știu că mi se zicea Lady Gaga de România, tocmai în ideea că aveam niște costumații extravagante și foarte spectaculoase dar așa mi-a plăcut mie întotdeauna.


Am considerat că este o formă de respect pentru fanii mei ca atunci când vin la un concert Anda Adam să fie show, show însemnând începând de la ținute, conceptul concertului, recuzita, ce folosim pe scenă și tot conceptul în sine să fie la superlativ pentru că eu cred că un artist trebuie să fie complet din mai multe puncte de vedere așa că și pentru nunta noastră nu m-aș fi mulțumit cu puțin și nu aș fi mers pe simplitate pentru că nu mă regăsesc și nu ar fi fost ceva care să mă definească pe mine!’, a mai dezvăluit solista.


Câte ținute va îmbrăca soțul Andei Adam la nuntă

Dar nu doar Anda Adam își va schimba ținutele la nuntă, ci și soțul ei, Joseph Adam. Viitorul mire va avea două costume, unul de culoare deschisă, iar altul de culoare închisă.


„Soțul meu va purta și el două costume, având în vedere că este cald afară. Va avea o ținută pentru biserică și o ținută pentru a doua parte a serii când mă voi schimba și eu, să fie mai confortabil și el. Va avea tot ținute la fel de spectaculoase, de mire, prima pe culoare deschisă, a doua pe culoare închisă, cu aplicații frumoase și un stil care să îi stea și bine lui, fiind destul de atletic e greu să găsești ce are nevoie și să îi vină și bine așa că se face totul pe comandă, se modifică ținutele pentru el, are brațele foarte mari și trebuie altfel croite sacourile. E puțin complicat și la el dar totul e dus la bun sfârșit și pe direcția aceasta’, a conchis cântăreața.

Sursă foto: Facebook