Anda Adam și Yosif Mohaci s-au căsătorit religios. Imagini de la nunta fabuloasă: tort cu patru etaje și rochie de mireasă de 25 de kilograme / Au fost transportați cu autobuzul până în club

.

Anda Adam și Yosif Mohaci s-au căsătorit religios în weekend. Cântăreața și partenerul ei de viață au avut o nuntă de-a dreptul fabuloasă. Cununia a avut loc chiar în biserica în care ea a fost botezată, iar petrecerea într-un club de fițe din București. Vedeta a schimbat două rochii de mireasă, una de 25 de kilograme, iar pentru că ținuta ei era foarte voluminoasă, au închiriat un bus party.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Anda Adam și soțul ei, Yosif Mohaci, au avut o nuntă atipică, dar cu adevărat spectaculoasă. Cântăreața a purtat la cununia religioasă o rochie impresionantă, ce cântărea nu mai puțin de 25 de kilograme. La fel de spectaculos a fost și tortul mirilor, de patru etaje. Nașii lor, Oana și Gerald Ciolacu, au venit tocmai din Las Vegas special pentru acest eveniment și s-au distrat cu toții pe cinste la petrecerea dată într-un club de fițe din Capitală.

Anda Adam și Yosif Mohaci au făcut cununia religioasă în același lăcaș de cult unde ea a fost botezată. Este vorba despre Mănăstirea Cașin. Mireasa a fost adusă acolo cu un bolid de lux alb, ce era condus de nașul ei, Gerald Ciolacu. Și mirele Yosif Mohaci a avut o apariție spectaculoasă, venind cu un Limo party bus pe care scria „Andas Wedding’. În autobuzul special de petrecere a fost o atmosfera senzațională, mirele fiind alături de Oana Ciolacu și de câțiva invitați, ce se distrau pe muzică.


Citește și: Ce nași va avea Anda Adam la nunta cu Yosif Mohaci, după ce au fost nevoiți să-i schimbe: „Sunt persoane cunoscute. Sunt un exemplu pentru noi. Vin din Las Vegas'

Citește și: Ce tradiții nu va respecta Anda Adam la nunta cu Yosif Mohaci: „Soțul spunea că se fură mirele. Să nu cumva…’. Artista și-a ales două rochii de mireasă

Citește și: Cum gestionează Dinu Maxer faptul că stă în bloc cu fosta soție după divorț: „Dacă locuiește la 5 km sau la 3 etaje e același lucru. Apropierea de Deea…’ / Artistul e logodit cu Magdalena Chihaia


Citește și: Cristina Ciobănașu, despre relația cu părinții iubitului ei, Alex Mureșan: „Probabil că au avut și ei filtrele lor în momentul în care m-au cunoscut, dar…'

Anda Adam și Yosif Mohaci s-au căsătorit religios

După cununia religioasă, Anda Adam mărturisea că atât ea, cât și soțul ei au fost extrem de emoționați. Cei doi au primit o urare specială din partea preotului, ce i-a bucurat nespus.


„Am fost foarte emoționați pentru ce s-a întâmplat aici (n.r. la biserică). A fost atât de frumos. (…) Mă bucur mult că am ales mănăstirea, pentru că eu am fost botezată aici și acum l-am adus aici pe soțul meu, unde am fost eu când am fost bebe (…)

Domnul care ne-a oficializat slujba vrem să îi mulțumim foarte mult. A fost o slujbă extraordinară, decorul superb. Și chiar ne-a urat același lucru. I-a spus soțului: `Să o duci într-o vacanță și vă aștept la botez’. Deci, cea mai frumoasă urare’, a mărturisit Anda Adam, pentru Spynews.ro.


Anda Adam a schimbat două rochii de mireasă, pe care a dat 12.000 de euro

După încheierea slujbei religioase, Anda Adam și Yosif Mohaci au pornit spre clubul de fițe din București, unde s-a ținut petrecerea de nuntă. Aceștia au mers cu party bus-ul, alături de o mare parte din invitați, și s-au distrat cu toții pe muzica lui Babasha, artistul care a cântat la concertul Coldplay din București.

Ajunși în club, mirii și invitații au fost întâmpinați de două femei pe picioroange. Anda Adam și Yosif Mohaci nu au respectat tradiția cu valsul mirilor, dar au pregătit un alt moment special, alături de două femei pe picioroange și doi iepurași costumați, scrie click.


Pe toată durata evenimentului, Anda Adam a fost în centrul atenției. Nu e de mirare, având în vedere că artista a strălucit, inclusiv la propriu, la nuntă. Vedeta a schimbat două rochii de mireasă, ambele impresionante, pe care a cheltuit 12.000 de euro.

Artista s-a cununat religios în aceeași biserică unde a fost botezată

La biserică, Anda Adam a purtat o rochie stil prințesă, crem, cu extrem de multe pietre prețioase și trenă imensă. Ținuta ei a cântărit 25 de kilograme, iar pe cap a avut o diadema uriașă, tot strălucitoare.


„Mi-am dat silința foarte mult, începând de la decor, rochie, absolut tot. Rochia nu este foarte confortabilă pentru că are 25 de kilograme cântărită, dar mă bazez pe naș că o să mă ajute să urc scările.

Mi-au plăcut lucrurile extravagante care să mă reprezinte. Pot să respir pentru că sunt obișnuită cu corsetele’, a declarat Anda Adam, înainte de cununia religioasă, pentru Antena Stars.

Nici soțul Andei Adam nu s-a lăsat mai prejos. Yosif Mohaci a purtat la biserică un smoking elegant, cu sacou alb, pantaloni negri, și a accesorizat totul cu un papion negru.


Tort cu patru etaje și numere de show cu acrobații la nunta Andei Adam

Anda Adam și-a schimbat rochia de mireasă în club. Cea de-a doua ținută nu a fost la fel de voluminoasă ca prima, dar la fel de spectaculoasă, tot cu pietre prețioase și în nuanță crem. În plus, a avut și o crăpătură adâncă pe picior și decolteu generos.

Cei doi miri s-au asigurat că și tortul lor de nuntă va fi unul ce-i va lăsa mască pe invitați. Acesta a avut nu mai puțin de patru etaje și a fost decorat cu bujori albi, flori ce au fost folosite și în aranjamentele florale de la intrarea în club, dar și de pe mesele invitaților. De asemenea, și cristalele au făcut ca decorul să fie de poveste. Mirii au cheltuit, în total, 30.000 de euro pentru flori și decor. Cât despre mâncare, invitații s-au putut delecta la nuntă cu un meniu româno-franțuzesc.


La nunta Andei Adam cu Yosif Mohaci, și programul artistic a fost wow. Pe lângă numerele de show cu acrobații, unii dintre cei mai în vogă artiști au fost aduși să întrețină atmosfera. Artista nu a cântat la propria ei nuntă, considerând că asta ar aduce ghinion. Oana Radu, Tzancă Uraganu, Florin Salam, Cocoș de la Călărași și Mr. Juve au fost cei care i-au făcut pe invitați să danseze până în zori.

Cine a cântat la nuntă

Tzancă Uraganu, cel care i-a cântat Andei Adam la nuntă, trebuia să-i fie naș de cununie, alături de Alina Marymar. Nu s-a mai întâmplat, însă, din cauza doliului din familia manelistului, după ce Lucas, nepotul lor, a murit recent, vârsta de 8 ani.

Tzancă Uraganu le-a urat mirilor „casă de piatră’ și i-a ținut pe ringul de dans cu melodiile lui.

„Casă de piatră și multă fericire, finii Anda Adam și Joseph’, a scris Tzancă Uraganu, într-un videoclip postat pe TikTok. Și Florin Salam a făcut show la nunta Andei Adam, spre dimineață.

Anda Adam și Yosif Mohaci au avut la nuntă 300 de invitați. Printre invitați s-au aflat și multe nume sonore din showbiz, cum ar fi Roxana Vancea și soțul ei, Xonia, Oana Roman, Iasmina și Bradford Hill.

Sursă foto: Instagram