Anda Adam a urmat tratamente pentru a rămâne însărcinată, cu noul ei soț: „Vorbim despre o altă vârstă, nu mai am 20 de ani. Eu îmi doresc o fetiță, iar soțul...”

 Ifrim Georgiana
.

Anda Adam lămurește zvonurile conform cărora ar fi însărcinată. Artista și soțul ei, Yosif Mohaci, își doresc cu ardoare să aibă un copil, însă deocamdată nu au nimic de anunțat. Ea recunoaște că a urmat tratamente pentru a-și crește șansele de a concepe un copil, care i-au provocat oscilații de greutate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Anda Adam și Yosef Mohaci s-au căsătorit civil în 2022 și în curând vor face cununia religioasă. Cei doi organizează o nuntă cu 500 de invitați și mai multe perechi de nași. De multe ori au spus că-și doresc să aibă un copil, astfel că s-a tot zvonit că artista este însărcinată. Pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, Anda Adam a explicat că acest plan este în desfășurare.

lknerlkner

Citește și: Anda Adam și Yosif Mohaci fac nuntă cu 500 de invitați și mai multe perechi de nași. Când are loc evenimentul

Citește și: Anda Adam îi verifică telefonul soțului ei, Joseph: „Cum să nu mă uit? Telefonul lui este și al meu…” Știe și parolele conturilor lui de social media

Citește și: Florin Piersic, operat de urgență, după ce i s-a făcut rău pe scenă. Dan Negru, primele declarații despre intervenția actorului: „Nu s-a…'

Citește și: Gabriela Lucuțar – Regina Întunericului a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Chef Alexandru Sautner, dezamăgit de preparatul ei: „Doamne ferește ce am văzut în farfurie!”

Anda Adam a urmat tratamente pentru a rămâne însărcinată

Anda Adam spune că oscilațiile ei de greutate au fost cauzate de un tratament pentru a-și crește șansele de a rămâne însărcinată. Deocamdată, artista și soțul ei, Yosef Mohaci, nu au niciun anunț de făcut, însă au în plan să devină părinți cât mai curând posibil.

„Au existat niște speculații, la un moment dat, pentru că nu mai sunt eu așa de definită. Dar, am avut și perioade în care te mai și răsfeți, am mai făcut și niște tratamente pentru a fi siguri că vom face și copii, iar atunci, da, câteva kilograme în plus se văd imediat, dar îmi revin acum, pentru vară. Nu am nicio problemă, însă având în vedere că vorbim despre o altă vârstă, nu mai am 20 de ani…Poți aduce, suplimentar, un aport, astfel încât să facilitezi o sarcină, în sensul acesta, însă, nu avem o problemă. Trebuie doar să îmi iau un turneu cu soțul, undeva doar noi doi. Să ne punem pe treabă în acest turneu de lansare de album, pentru a face și un bebeluș', a spus artista pentru spynews.ro.

„Două fetițe ne dorim'

Anda Adam și soțul ei își doresc să aibă o fetiță încă de anul trecut.

„Ne mai dorim un copil! Noi l-am comandat de anul trecut, însă a întârziat livrarea. Vine din China (n.r. râde). Eu îmi doresc o fetiță, iar soțul cred că tot o fetiță. Un Cane Corso (n.r. glumește Joseph). Doar fetițe ne dorim, că o fi una, că or fi două', a adăugat artista pentru suursa citată mai sus.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton