Anda Călin și Liviu Vârciu s-au căsătorit azi, în mare secret, după 8 ani de relație! Primele imagini de la cununia civilă

.

Este vestea momentului în lumea mondenă! Chiar în aceste momente, Liviu Vârciu și Anda Călin, femeia alături de care și-a găsit liniștea și fericirea de opt ani de zile, s-au căsătorit! Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună doi copii, astfel că atunci când nimeni nu se mai aștepta, după ce au anulat nunta de mai multe ori, iată că au făcut marele pas, conform imaginilor publicate de SpyNews.ro.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Este săptămâna evenimentelor în showbiz-ul românesc! După ce ieri Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au botezat cel de al doilea fiu, într-un cadru de poveste, alături de nașii micuțului, Andra și Cătălin Măruță, iată că mai avem parte de o surpriză neșteptată! Azi, Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit civil după opt ani de relație, în care au trecut prin suișuri și coborâșuri împreună, însă mereu cu zâmbetul pe buze și cu multă iubire.

img – 2024-08-23T115915.620img – 2024-08-23T115915.620

Citește și: Când are loc nunta lui Liviu Vârciu cu Anda Călin, după 8 ani de relație: „Va fi un eveniment intim, nu neapărat ascuns, pentru că noi nu facem lucrurile pe ascuns”

Citește și: Ce a răspuns Liviu Vârciu când a fost întrebat dacă s-a căsătorit în secret cu Anda Călin: „Nu o să aflați niciodată. Știm doar noi și…'. Cum s-a schimbat de când a cunoscut-o

Citește și: Dragoș Dolănescu a revenit în secret în România, după 6 ani: „Am fost la mormânt la tata. Am vrut să revăd locurile în care m-am născut și…'. Care e motivul venirii sale / EXCLUSIV

Citește și: Vlăduța Lupău, botez de poveste pentru fiul ei, Isaia. Artista a schimbat două ținute, au fost artificii, loc de joacă pentru copii, aranjamente florale fabuloase, iar atmosfera a fost întreținută de Pepe, Horia Brenciu și Maria Dragomiroiu

Anda Călin și Liviu Vârciu s-au căsătorit azi, în mare secret, după 8 ani de relație!

Anda Călin și Liviu Vârciu au făcut marele pas azi și s-au cununat civil, alături de toți cei dragi, însă în mare, mare secret. De ani de zile sunt întrebați de nuntă, însă tot timpul au spus că încă nu s-au decis, iată că acum au luat pe toată lumea prin surprindere cu căsătoria. Chiar zilele trecute, Anda Călin dezvăluia că vor un eveniment privat, departe de ochii curioșilor, însă nimeni nu bănuia că acest eveniment să aibă loc atât de repede de la aceste declarații.

„Nu sunt sigură că veți afla. Va fi un eveniment intim, nu neapărat ascuns, pentru că noi nu facem lucrurile pe ascuns, dar cred că nu tot ceea ce facem noi într-o relație trebuie să apară în presă neapărat, ca să fie validat de cineva. Important este să ne validăm noi, ca familie, nu să ne valideze alții’, a declarat Anda Călin la Xtra Night Show, chiar zilele trecute.

Acum, cei doi sunt oficial soț și soție și mulți se întreabă deja când o să aibă loc cununia religioasă și marea petrecere de nuntă.

Ce ținute au purtat Liviu Vârciu și Anda Călin la cununia civilă

S-au căsătorit în mare secret, spre surprinderea tuturor, însă cu toate acestea, Liviu Vârciu a eclipsat cu ținuta lui. Nu, nu a ales un costum negru și nici bej așa cum aleg mulți bărbați, ci a optat pentru unul portocaliu, după cum se poate observa în imaginea din galeria foto. De asemenea, și Anda Călin a avut mare grijă ca ținuta ei să fie una perfectă.

Acum, oficial soția lui Liviu Vârciu, Anda a ales o rochiță albă și scurtă, care i-a pus silueta în evidență. Amândoi au fost foarte emoționați, iar îndrăgitul prezentator TV a început să plângă atunci când au ieșit afară și toți cei dragi îi aplaudau. Mai mult imagini de la frumosul eveniment din viața lor aici.

Cum s-au cunoscut Anda Călin și Liviu Vârciu, acum 8 ani

Liviu Vârciu are un trecut amoros destul de tumultuos, așa cum știm cu toții, însă de când a întâlnit-o pe Anda Călin viața i s-a schimbat radical. S-au văzut prima dată într-un club, ea fiind, atunci, manager acolo, iar el s-a dus la ea cu tupeu și i-a spus direct: ‘De ce ești în club? Copiii unde sunt?’ Iar răspunsul ei l-a lăsat mască: ‘La maică-ta!’.

El i-a cerut numărul de telefon, ea nu i l-a dat, însă mai apoi au conversat pe Facebook și într-un final au ieșit și la întâlnire. Așa s-au cunoscut Liviu și Anda, iar de atunci au trecut nu mai puțin de opt ani.

‘Sunt opt ani, avem doi copii frumoși, avem o relație foarte bună. Ne înțelegem bine. E cea mai lungă relație din viața mea și sper și ultima că așa sperăm toți. Nu cred că m-a schimbat, doar că datorită ei am mai luat niște lucruri. Datorită ei, uite, am o familie, datorită ei am niște bani pe care pot să-i investesc’, a spus Liviu Vârciu.

Anda Călin a reușit să îl transforme pe Liviu Vârciu într-un familist convins, care acum ar face orice pentru familia sa, după ani de zile în care a umblat cu numeroase femei.

„Să zic că 40% a contat și aportul pe care l-am adus relației, dar 60% a contat ceea ce el și-a dorit pentru relația aceasta. Contează, dar niște copii nu definesc o relație. Nu pot spune că a fost foarte greu de dresat, poate pentru că ajunsese la o vârstă la care își dorea alte lucruri de la viață’, spunea Anda Călin în trecut.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton