Anda Călin și Liviu Vârciu s-au întors din vacanța cu nașii și fac planuri pentru luna de miere: „El vrea în Maldive, eu aș vrea...”

 Ifrim Georgiana
.

Anda Călin și Liviu Vârciu s-au întors din vacanța cu nașii și deja fac planurile pentru luna de miere, unde vor pleca singuri. Pe 28 august, cei doi s-au căsătorit civil și religios, urmând ca la anul să facă o petrecere fastuoasă, cu un număr mare de invitații.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

După opt ani de relație, Anda Călin și Liviu Vârciu s-au căsătorit civil și religios. Evenimentele au avut loc în aceeași zi, pe 28 august, iar cei doi soți au ținut totul secret. Imediat după căsătorie, aceștia au plecat într-o vacanță în Grecia cu nașii, urmând să se bucure de luna de miere doar ei doi.

456466905_800777222269541_4323197603104913104_n456466905_800777222269541_4323197603104913104_n

Citește și: Unde își petrec luna de miere Anda Călin și Liviu Vârciu: „Nu am emoții în ceea ce privește vacanța. Mergem doar noi doi, fără copii”

Citește și: Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, absentă de la nunta artistului cu Anda Călin: „Știam de cununia tatălui meu. Merg doar la petrecere, vreau să fiu lângă el'

Citește și: Atleta olimpică Rebecca Cheptegei a murit la patru zile de când iubitul i-a dat foc. Sportiva de 33 de ani era cu cei doi copii când a fost atacată

Citește și: Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, cere în instanță ca Reghe să facă partajul cu Anamaria Prodan, din cauza unei datorii neachitate: „Vom face dovada…” / Reacția impresarei

Anda Călin și Liviu Vârciu s-au întors din vacanța cu nașii și fac planuri pentru luna de miere

Câteva zile, Anda Călin și Liviu Vârciu s-au bucurat de vacanța în Grecia alături de nașii lor, dar proiectele și programul copiilor i-au adus înapoi în țară. Totuși, cei doi au în plan o lună de miere doar ei doi, unde să se poată relaxa și bucura de intimitate.

„Va fi luna de miere când vom pleca doar noi singuri, acum am fost cu nașii. Nașii ne-au făcut cadou săptămâna aceasta și am zis de ce să nu mergem?! Am fost, ne-am distrat. Nu mai mergem în Mykonos, dar în Santorini am mai merge. Acolo am stat puține zile, pentru că ea a trebuit să se întoarcă, fiindcă începe grădinița cu copiii, iar eu trebuia să fiu aici, pentru că lansez filmul pe 25', a spus prezentatorul TV pentru cancan.ro.

Aceștia nu s-au pus încă de acord cu privire la destinație: „El ar vrea în Maldive, eu aș merge undeva unde nu am fost. Poate Bali'.

Anda Călin și Liviu Vârciu vor organiza o petrecere de nuntă

Anul viitor, Anda Călin și Liviu Vârciu vor organiza o petrecere grandioasă, cu mulți invitați. Cununia civilă și cea religioasă s-au desfășurat în cadru restrâns, așa că își doresc să marcheze începutul căsniciei cu o festivitate memorabilă.

„Evenimentul a fost foarte frumos! Mi-am dorit întotdeauna să fie unul restâns, doar noi și nașii, și chiar așa a fost. Vom face și o petrecere mai mare, dar la anul. Nu va mai fi nuntă, ci doar o petrecere. A fost dorința soției mele și am zis să încep cu dreptul. Mna, happy wife, happy life', a mai spus prezentatorul pentru sursa citată anterior.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton