Andi Constantin are o nouă iubită: „Sunt de trei luni împreună cu ea și...”

 Ifrim Georgiana
.

Andi Constantin are o nouă iubită. După șase ani în care a fost urmărit constant la TV, fosta ispită de la Insula Iubirii a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să-și facă ordine în priorități. De trei luni, acesta are o nouă parteneră de viață, iar cei doi împărtășesc pasiunea pentru sport. Deși nu are planuri de căsătorie, Andi Constantin recunoaște că și-ar dori ca relația să evolueze la fel de bine ca până acum. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anul trecut, Andi Constantin a participat la emisiunea „Burlacul' și a încheiat filmările de mână cu Ana Bene. La scurt timp după încheierea celui de-al șaselea sezon al reality show-ului, cei doi s-au despărțit. La acea vreme, campionul de fitness susținea că nu a existat chimie și că e normal să „nu rezonezi cu toți oamenii'. De trei luni, Andi Constantin și-a refăcut viața alături de o nouă parteneră și a făcut primele declarații despre aceasta.

n-9an-9a

Andi Constantin are o nouă iubită. Pe plan profesional, vedeta TV a susținut că pregătește un proiect important, respectiv o emisiune de cooking-show online. Cu toate acestea, sportivul nu va fi protagonist în cadrul show-ului, ci se va afla în spatele camerelor de filmat, o ipostază în care n-a mai fost până acum.

Citește și: Andi Constantin, la un an de la emisiunea „Burlacul':„Nu am o relație. Exact asta e problema…'

Citește și: Andi Constantin, adevărul despre relația cu Hannelore:”A fost la 5 secunde de a fi asumată”

Citește și: Sebastian Dobrincu s-a accidentat la Survivor și a ajuns la spital:”Nu va mai participa…”

Citește și: Andreea Antonescu și Andreea Bălan au mâncat gândaci la America Express:„Mi-a fost frică. Pentru noi…'

Andi Constantin are o nouă iubită

Fosta ispită de la Insula Iubirii a susținut că și-a schimbat radical perspectiva asupra vieții și este hotărât să desfășoare mai multe proiecte în plan personal. De trei luni, acesta formează un cuplu cu o tânără pasionată de fitness, fiind cucerit de naturalețea și simplitatea acesteia. Aflați la început de relație, cei doi sunt destul de rezervați cu privire la planurile de viitor.

„Am fost cred că șase ani plecat, continuu, în proiecte și cred că am ajuns la o maturitate în care să îmi doresc să fac mai multe lucruri pentru mine, decât pentru a arăta altora cine sunt eu. În prezent sunt într-o relație, nu neapărat ea este motivul deciziilor mele de acum, pentru că această decizie am luat-o înainte de a fi într-o relație. Este prea devreme să vorbim despre o căsătorie. Sunt de trei luni împreună cu ea și suntem destul de bine.

Am fost cucerit de ea prin simplitatea și naturalețea pe care o are. Este pasionată de sport, la fel ca și mine, și lucrează în industria fitnessului. Planurile nu le fac momentan cu iubita mea, cele de viitor, pentru că știi, este o vorbă: Dumnezeu râde la planurile noastre, dar dacă totul o să meargă bine între noi, de ce nu să ne căsătorim? O să vedem', a mai declarat Andi Constantin pentru click.ro.

„Am fost destul pe TV și vreau să mai fac o pauză'

Andi Constantin nu-și mai dorește să revină pe micul ecran, fiind de părere că se află într-o etapă a vieții în care cariera intră în plan secundar. În prezent, acesta pregătește o emisiune online, însă el va contribui la realizarea acesteia din spatele camerelor de filmat.

„În perioada aceasta mă axez foarte mult pe proiecte personale, îmi fac acum o emisiune de cooking-show online. Practic produc! Am început să fiu mai pasionat de munca din spatele camerelor de filmat decât din fața camerelor pentru că mi se pare o muncă mult mai complexă și mult mai satisfăcătoare.

Momentan nu îmi mai doresc un proiect de televiziune, mi se pare că am fost destul pe TV și vreau să mai fac o pauză. Simt că am nevoie de mai mult timp pentru mine, pentru că în anii trecuți m-am axat mai mult pe carieră decât pe viața mea', a spus Andi.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton