Andra a lansat o piesă omagiu pentru regretatul Dan Spătaru: „Un artist unic și o voce nemuritoare”. Cătălin Măruță apare în videoclip

.

În urmă cu o zi, Andra a lansat o piesă omagiu în amintirea lui Dan Spătaru, în colaborare cu Andrei Bănuță. Pe rețelele de socializare, artista a postat un mesaj referitor la melodia „Nu m-am gândit la despărțire', care se află deja pe locul 9 în trending pe Youtube. Iată ce spune Andra despre colaborarea cu tânărul cântăreț, dar și despre videoclipul în care apare și soțul ei, Cătălin Măruță!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRLIE, GRATIS, AICI!

Piesa „Nu m-am gandit la despărțire', interpretată de regretatul Dan Spătaru, a fost lansată în urmă cu patru decenii, la Festivalul Mamaia. Andra și Andrei Bănuță au făcut un remake al hit-ului din anii 80, păstrând refrenul și o parte din linia melodică. Totodată, în videoclipul piesei s-au inserat accente retro, iar, spre surprinderea multora, Cătălin Măruță apare în calitate de protagonist.

aan7aan7

Prin intermediul videoclopului, s-a recreat atmosfera din anii 80, Andra fiind îmbrăcată într-o rochie roșie, cu părul coafat în stil retro. Apariția artistei i-a luat prin surprindere pe fanii acesteia, mai ales că, într-o scurtă secvență, este prezent și Cătălin Măruță, soțul acesteia.

Citește și: Cine este Marco Cristoferi, seminfinalist Românii au Talent 2023. Italianul a primit Golden Buzz de la Andra

Citește și: Cum se menține în formă Alessandra Stoicescu la 47 de ani și de ce refuză intervențiile estetice: „Nu am simțit…”

Citește și: Cum resimt copiii Deei și ai lui Dinu Maxer divorțul părinților. Fiica lor încă nu știe adevărul: „I-am spus că avem casa fetelor și casa băieților'

Citește și: Cine sunt Olya și Valera, seminifinaliști Românii au Talent 2023. Copiii au fugit din Ucraina, după începerea războiului

Andra a lansat o piesă omagiu în amintirea lui Dan Spătaru

Deși nu au trecut nici 24 de ore de când a lansat piesa „Nu m-am gândit la despărțire', piesa a urcat rapid în top-urile muzicale, videoclipul având deja peste 452.000 de vizualizări. Andra spune că melodia este un omogiu pentru Dan Spătaru, care s-a stins din viață pe 8 septembrie 2004.

„Un cadou pentru public și un omagiu adus lui Dan Spătaru, un artist unic și o voce nemuritoare din muzica românească. Despre asta este vorba azi, când lansez această piesă în duet cu Andrei Bănuță. Deși niciunul dintre noi nu era născut când originalul a fost lansat, ne-a apropiat dorința de a face acest duet și de a ne pune amprenta cu o interpretare proprie', a declarat Andra, potrivit Kiss FM.

Cine este Andrei Bănuță, artistul care cântă alături de Andra

Andra a lansat ultima ei piesă cu Andrei Bănuță, un tânăr artist din Eforie Sud. În trecut, cântărețul a mai colaborat și cu Theo Rose, piesa lansată de cei doi intitulându-se „Spune-mi, mamă'.

„Sunt entuziasmat de acest proiect și foarte curios să aflu reacția publicului la varianta noastră a acestei piese. Colaborarea cu Andra a venit firesc, cred că este perfectă pentru această producție, iar stilurile noastre diferite au creat un produs nou și unic, un remake de care suntem mândri', a afirmat artistul, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton