Andra recunoaște că a fost afectată de comentariile răutăcioase privitoare la silueta ei: „Nu știu dacă voi fi pentru totdeauna persoana fără intervenții estetice” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Andra recunoaște că a fost afectată de comentariile răutăcioase privitoare la silueta ei. Într-un interviu oferit acum ceva timp pentru revista VIVA!, soția lui Cătălin Măruță ne-a povestit că, la un moment dat, avea senzația că, dacă e cântăreață, trebuie să poarte numai XS la haine și doar costume de baie… A înțeles însă repede că oamenii o apreciază, de fapt, pentru cine este ea. Deși se numără printre puținele vedete care nu au apelat la intervenții estetice, nu exclude această variantă pe viitor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Referitor la presiunea din partea oamenilor. Un alt subiect sensibil în viața fiecărei femei este greutatea. Tu chiar faci glume pe tema asta… Dar cât de apăsător este pentru o persoană publică de nivelul tău să fie mereu întrebată de diete, slăbit, kilograme sau să suporte remarcele… te-ai mai îngrășat, burtică suspectă etc.?

E un subiect sensibil, într-adevăr, fiecare poză este studiată, măsurată. Cum spuneam când vorbeam despre prejudecăți și stereotipuri, pare că unii se așteaptă să avem toți aceeași siluetă și același stil de viață. Oamenii însă sunt diferiți, unii sunt înalți, alții mai puțin, unii sunt atletici, alții nu. Am avut senzația la un moment dat că, dacă sunt cântăreață, trebuie să port XS la haine și să apar numai în costum de baie. Mi-am dat seama repede, din fericire, că oamenii mă apreciază pentru cine sunt eu și cum sunt eu, chiar dacă nu sunt un fotomodel de 1,80 m înălțime și 49 kg.

andra-1andra-1

Nu îmi place să mă compar cu alte femei, cred că putem fi frumoase în multe feluri și este important să fim sănătoase și să avem grijă de noi. Așa că am lăsat de mult în urmă grijile legate de „ce o să zică lumea?. În general, nu prea mă supăr dacă sunt întrebată despre diete: fie vorba între noi, cred că le-am și încercat pe toate, deci pot să ofer informații utile! (râde)

Citește și: Cum se înțelege Andra cu părinții lui Cătălin Măruță și cum s-au implicat aceștia în căsnicia lor: „Vreau ca Eva și David să fie apropiați de bunicii lor. Mi-aș dori să ne putem…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum își caracterizează Andra colegii jurați, de la Românii au Talent, și ce se întâmplă în culise: „Despre Bobonete nu pot să spun decât că…' / EXCLUSIV

Citește și: Loredana Groza, apariție îndrăzneață la un concert în Slobozia. „Fenomenală, ca o zeiță!”/ GALERIE FOTO cu cele mai sexy ținute la 53 de ani

Citelte și: Cine este ispita Cecilia Bob de la Insula Iubirii sezonul 7. Este dansatoare la bară, iar tatăl ei pictează biserici

Andra recunoaște că a fost afectată de comentariile răutăcioase privitoare la silueta ei

Apropo de asta, vreau să te întreb și eu dacă mai ții postul intermitent și cum te-ai împăcat cu acest tip de dietă. Nu de alta, dar aud vorbindu-se din ce în ce mai des despre acest regim…

Am încercat și Fasting, da. A dat rezultate pe termen scurt, că doar nu ai cum să nu slăbești dacă nu mănânci, nu? Dacă am o perioadă de repaos, poate fi, dar dacă am turnee, dacă am repetiții, am nevoie de energie, trebuie să mănânc echilibrat. Nu sunt în măsură să recomand eu diete, recomand oricui să discute cu un nutriționist.

Cât de mult ți se pare că mai contează aspectul fizic, în showbiz-ul momentului? Tu ai prins și vremurile în care vedetele erau taxate pentru orice kilogram în plus, orice centimetru de celulită, orice ținută nepotrivită etc. Ai fost vreodată afectată de vreun comentariu?

Nu știu dacă s-au schimbat vremurile. Acum se poate posta cu filtre însă, ne mai putem ascunde anumite lucruri în poze. Eu am fost afectată de comentariile răutăcioase, recunosc, dar nu foarte serios, pentru că știu cine sunt și nu cred că pot să fiu pe placul tuturor.

„Nu știu dacă voi fi pentru totdeauna persoana fără intervenții estetice'

Chiar, referitor la asta, cred că ai rămas una dintre super puținele vedete din România fără intervenții estetice. Cum ai reușit? Și ia asta ca pe un maxim compliment, hahaha!

Nu știu dacă voi fi pentru totdeauna persoana fără intervenții estetice, dar deocamdată recunosc că aș evita medicii și orice intervenție, chiar și neinvazivă. Sunt speriată de proceduri, de injecții, de orice. Aș vrea să evit durerea fizică pe cât posibil. Poate mă voi răzgândi cândva, nu știu.

Povestește-ne puțin despre rutina ta de îngrijire… Ai ceva secrete pe care ai putea să ni le împărtășești?

Sigur că da. E foarte important să ai grijă de tine și eu nu sar nicio etapă, nici dimineața, nici seara. Încep cu o demachiere cu apă micelară, apă tonică și apoi aplic cremă hidratantă. Îmi fac un masaj profund la ten. Cel puțin o dată pe săptămână optez pentru o mască de tip șervețel, care acționează 5-15 minute.

Încerc să folosesc cremă cu factor de protecție în fiecare zi, indiferent de anotimp, ca să evit petele pigmentare și îmbătrânirea tenului. Mă duc și la saloane pentru tratamente faciale de hidratare, mi se pare foarte relaxant.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton