Andra le-a cerut ajutorul nutriționiștilor ca să slăbească: „Nu pentru că nu-mi place cum arăt, dar atunci când corpul îți dă semne…”

 Miniosu Alexandra
.

Andra le-a cerut ajutorul nutriționiștilor ca să slăbească. Soția lui Cătălin Măruță le-a mărturisit fanilor săi de pe rețelele de socializare că a hotărât să scape de câteva kilograme. Însă nu pentru că nu e mulțumită de aspectul ei fizic, ci pentru că vrea să se îngrijească de sănătatea ei. Jurata de la Românii au talent are acum un plan alimentar echilibrat și speră că asta o va ajuta să slăbească.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andra este una dintre cele mai apreciate femei și cântărețe din România. Aceasta a fost extrem de transparentă cu publicul și a recunoscut că și ea a avut unele probleme cu fluctuațiile de greutate. În timp, a învățat însă să se iubească așa cum este, indiferent de kilograme, și îi sfătuiește și pe oameni să facă la fel. Totuși, de curând, vedeta a decis să apeleze la specialiștii în nutriție pentru a slăbi, din motiv că vrea să aibă grijă de sănătatea ei.

andra-2andra-2

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Andra și Cătălin Măruță: „Avem noroc că ne-am găsit unul pe celălalt'. Artista avea 21 de ani când au făcut nunta

Citește și: Nikos Vertis, dedicație muzicală pentru Andra: „Toată lumea te iubește. Nu am auzit ceva negativ despre tine…'. Cum a reacționat soția lui Cătălin Măruță la complimentele artistului

Citește și: Erika Isac, piesă despre femeile din Parlament după succesul melodiei Macarena. Ce spune despre intrarea ei în politică: „Încurajez tinerii să se implice. Urmează iar un subiect controversat…'

Citește și: Gal Gadot a născut a patra fetiță, la 39 de ani, și i-a ales un nume special: „Sarcina nu a fost ușoară și am reușit să trecem peste”. Prima fotografie cu bebelușul

Andra le-a cerut ajutorul nutriționiștilor ca să slăbească

Soția lui Cătălin Măruță a susținut în nenumărate rânduri că oamenii trebuie să fie mulțumiți de modul în care i-a lăsat Dumnezeu, fie mai slabi, fie cu câteva kilograme în plus. Andra îi îndeamnă însă să ia măsuri în cazul în care sănătatea le este pusă în pericol, pentru că aceasta e cea mai importantă.

„Eu v-am zis o chestie, că trebuie să fii mulțumit de tine și să fii așa cum te-a lăsat Dumnezeu. Sunt foarte bucuroasă de ceea ce eman, de fericirea pe care o am în suflet, dar ce ține de sănătate…aici nu trebuie să te complaci, să zici „lasă că-i bine'. Nu!, tot ce ține de sănătate trebuie făcut, pentru a ști că ești bine, pentru copii, pentru familie', a spus Andra.

„Atunci când corpul îți dă semne că trebuie să faci ceva…'

De curând, Andra a povestit că a vizitat un centru care promovează o metodă de slăbire. Conform site-ului oficial, metoda respectivă a fost testată pe parcursul a două decenii de activitate în domeniul nutriției. Aceasta nu presupune doar o dietă simplă de slăbire, ci adaptarea unui plan alimentar echilibrat în funcție de necesitățile fiecărui om și stilului său de viață.

„Am apelat la X (nr.denumirea centrului) ca să mai dau câteva kilograme jos pentru sănătate. Repet, nu pentru că nu-mi place cum arăt, pentru că sunt extrem de încântată de tot ce sunt, dar atunci când corpul îți dă semne că trebuie să faci ceva… atunci dacă nu reușești singur, trebuie să apelezi la specialiști. Vă pup. O să vă spun mai multe', a explicat ea.

La final, cântăreața a avut grijă să le dea și un sfat urmăritorilor ei de pe social media care se confruntă cu kilogramele în plus. Aceasta îi îndeamnă pe oameni să apeleze la un nutriționist, în cazul în care vor să adopte un stil de viață mai sănătos și le e mai greu să țină dietă.

„Dacă vă este mai greu să țineți singuri o dietă sau să aveți un stil de viață mai sănătos, este mereu mai ușor să apelezi la un nutriționist', a conchis Andra.

Ce a făcut Andra ca să-și ascundă burta

Recent, Andra a avut o reacție neașteptată la Românii au Talent, după ce i s-a spus că s-a îngrășat. Deși, la 37 de ani, arată foarte bine, au existat și hateri care i-au reproșat artistei că s-a cam îngrășat. Desigur, nu mai arată ca la început, dar între timp s-au mai pus niște ani buni și a devenit și mamă a doi copii… Asta nu i-a oprit pe unii, alții să comenteze, iar artista a mărturisit că asta a devenit o problemă pentru ea.

„Este foarte interesant ce se întâmplă aici, pentru că azi dimineață când ieșeam din cabină vorbeam cu colegii mei și discutam despre cum te simți, câți ani avem, câte kilograme. Am cu 10 kilograme mai mult decât ar fi trebuit la înălțimea mea să am.

În primă fază am fost complexată de acest lucru, ba, mai mult că, dacă purtam o pereche de pantaloni, vă arăt, am o burtică care pare că sunt gravidă. Aici mi se pun toate kilogramele, dar mă simt așa de sexy și de frumoasă! Nimeni nu-i ca mine, ia uite! Sunt susținută de colegii mei.

(…) În primă fază să știți că și mie mi-a fost greu să-mi accept burtica. Vai, dacă zicea cineva… E tot a mea! Probabil, într-o lună-două, poate n-o s-o mai am. Eu n-am putut să slăbesc până acum, pentru că nu m-am acceptat. Le ascundeam, îmi puneam 3 chiloți pe mine ca să ascund, să strâng burta și încercam să mă ascund. Uite, azi, am o pereche de chiloți pe mine!”, și-a început Andra neașteptatul discurs.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton