De ce nu postează Andra fotografii în costum de baie: „Nu știu cum o să gândesc peste un an, dar...”

 Ifrim Georgiana
.

De ce nu postează Andra fotografii în costum de baie. Cunoscuta artistă este extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde este urmărită de milioane de oameni. Acesta a postat numeroase imagini cu familia, dar și din timpul concertelor și a vacanțelor, însă niciodată nu a făcut publice poze în care apare în costum de baie. Recent, soția lui Cătălin Măruță a explicat motivul pentru care a luat această decizie, subliniind că lucrurile s-ar putea schimba în viitor. Iată ce motive a invocat aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andra este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Cântăreața a reușit să strângă o imensă comunitate online, iar imaginile postate de ea strâng zeci de mii de aprecieri și comentarii. Pe rețelele de socializare, aceasta își ține urmăritorii la curent cu noutățile din viața ei și a devenit virală pe TikTok, după ce a publicat un videoclip în care dansa cu fiica ei, Eva. Cu toate acestea, soția lui Măruță nu a postat nicio fotografie în costum de baie, fiind de părere că acest lucru este „mult prea intim'.

ann-9ann-9

De ce nu postează Andra fotografii în costum de baie. În urmă cu ceva timp, artista a luat decizia de a-și schimba radical stilul de viață. În numai câteva luni, vedeta a reușit să slăbească considerabil, însă lupta ei cu kilogramele în plus nu se oprește aici.

Citește și: Ce dietă ține Alexandra Ungureanu. Vrea să mai slăbească 7 kilograme:„Nu sunt mulțumită de cum arăt. La fiecare decadă, trebuie să scazi…' / EXCLUSIV

Citește și: Andra a fost internată în secret. Ce probleme de sănătate a avut:”Lumea nu știa ce se întâmplă”

Citește și: Cine este soția lui DOC de la Survivor 2023.Au o fetiță împreună

Citește și: Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar și poate părăsi țara, după accidentul din Cluj-Napoca.Decizia nu este definitivă

De ce nu postează Andra fotografii în costum de baie

Frumoasa artistă se simte inconfortabil să pozeze în costum de baie și să publice astfel de imagini pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, Andra a subliniat că ar putea privi diferit lucrurile în viitor. Vedetei nu-i face plăcere să-și lase corpul la vedere, lucru care se reflectă și în stilul ei vestimentar.

„În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere sa mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime! Nu știu cum o să gândesc peste un an, dar acum nu îmi place', a spus Andra Măruță, potrivit Fanatik.

În anul 2007, Andra a fost surprinsă de paparazzi în costum de baie, aflându-se în prezența lui Cătălin Măruță. Încă de atunci, artista avea un corp de invidiat și purta un costum de baie format din două piese.

„Eu în pandemie am mâncat foarte mult'

În perioada pandemiei, Andra a susținut că a acumulat câteva kilograme în plus. Nu demult, artista a decis să facă unele schimbări în regimul alimentar și a slăbit aproximativ 6 kilograme. Aceasta va continua dieta până va ajunge la greutatea dorită.

,,Eu în pandemie am mâncat foarte mult. Cumva, am simțit că e meritul meu, după 20 de ani de carieră, să mănânc ce vreau eu, fără niciun fel de restricție.  Kilogramele s-au tot adunat, am făcut 70 de kilograme, iar la un moment dat am simțit să fac lucrul acesta. Iar acum am 64, am 63,50 de fapt. Sper să fie tot în scădere și să ajung la kilogramele dorite', a spus Andra în urmă cu ceva timp.

La ce alimente a renunțat artista

Pentru a scăpa de kilogramele în plus, Andra a renunțat la dulciuri, iar porțiile ei de mâncare sunt mult mai mici.

„Ciolan cu varză, sushi, în altă zi, ca să pară că mâncam mai sănătos, rață… Acum, în ultimele dăți nu am mai comandat dulce. Mâncăm cu toții în același spațiu și apoi ne ducem fiecare la cabinele noastre. Apoi numai îi vezi că îmi bat la ușă: «Auzi, dar ceva dulce nu ai? Că tu ai mereu ceva dulce!» Acum i-am surprins, în ultimele dăți, pentru că nu am mai adus nimic dulce la mine. Mi-am propus să nu mai mănânc așa mult', a dezvăluit Andra, la emisiunea „Vorbește lumea', de la Pro TV.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton