Andra i-a făcut o surpriză de proporții unei mirese pe care a văzut-o traversând strada. Videoclipul s-a viralizat rapid: „Dovadă că nu te costă nimic să faci un om fericit”

 Ifrim Georgiana
.

Andra i-a făcut o surpriză de proporții unei mirese pe care a văzut-o traversând strada. Aflată în drum spre un concert, artista a remarcat un cuplu de miri și, inspirată, a decis să le facă ziua memorabilă. Întregul moment a fost filmat, iar fanii s-au arătat impresionați de gestul acesteia. „Dovadă că nu te costă nimic să faci un om fericit', i-a transmis unul dintre internauți.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Andra, una dintre cele mai apreciate voci feminine din România, a reușit încă o dată să cucerească inimile fanilor. Ca în fiecare vară, artista are agenda plină de evenimente și concerte, care o poartă în diferite colțuri ale țării. În timp ce se îndrepta spre o comună din județul Prahova, cântăreața a surprins un cuplu de miri și s-a gândit să le facă o surpriză.

and7and7

Citește și: Vlăduța Lupău a anunțat, în direct, că Andra și Cătălin Măruță vor fi nașii fiului ei nou-născut, Isaia: „De aceea am vrut să aleagă ea numele'. Reacția prezentatorului TV

Citește și: Andra și Eva Măruță au strălucit în ținute asortate la Petrecerea VIVA! 2024. Întreaga familie Măruță a făcut furori pe scenă

Citește și: A murit marele violonist Eugen Sârbu, menționat în Oxford Dictionary of Music alături de George Enescu. Avea 73 de ani și se afla la Londra

Citește și: Andra Volos a fost cerută în căsătorie de Lele, tatăl fiicei sale. Cum arată inelul de logodnă și ce surpriză i-a făcut manelistul: „Încă am lacrimi' / Mâine fac botezul și cununia civilă

Andra i-a făcut o surpriză de proporții unei mirese pe care a văzut-o traversând strada

Aflată în drum spre comuna Ariceștii Rahtivani, artista a remarcat un cuplu de miri pe trecerea de pietoni și le-a făcut o surpriză de proporții. A oprit mașina, a lăsat geamul jos și a început să cânte celebra piesă „Ia-ți mireasă ziua bună'.

La un moment dat, mireasa întoarce capul și are parte de o adevărată surpriză când o vede pe Andra. Cei doi tineri s-ar arătat de-a dreptul încântați de gestul artistei și cu siguranță nu-l vor uita prea curând.

„Când vezi mireasă în drum spre concert', a fost mesajul transmis de artistă la filmulețul postat pe TikTok.

„Dovadă că nu te costă nimic să faci un om fericit'

Întregul moment a fost filmat și publicat pe rețelele de socializare. Fanii au fost impresionați de gestul Andrei și au felicitat-o pentru spontaneitatea de care a dat dovadă.

„I-ai făcut și mai fericită ziua.. așa noroc să aibă… Felicitări!', „Dovadă că nu te costă nimic să faci un om fericit dacă îți dorești cu adevărat', „Felicitări Andra pentru sufletul tău minunat', „Ce reacție frumoasă!', „Ce bucurie pe mireasă, bravo Andra', sunt o parte dintre comentarii.

Sursa foto: Facebook & Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton