Andra Volos a fost cerută în căsătorie de Lele, tatăl fiicei sale. Cum arată inelul de logodnă și ce surpriză i-a făcut manelistul: „Încă am lacrimi” / Mâine fac botezul și cununia civilă

.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Așadar, Andra Volos și Lele au început săptămâna în cel mai frumos mod posibil. Luni, 22 iulie, artistul a cerut-o de soție, fără ca ea să bănuiască nimic înainte. Cântărețul de manele a decis să păstreze secretul, pentru ca surpriza să fie și mai mare pentru viitoarea lui soție. Acesta s-a asigurat că logodna lor va fi perfectă, astfel că a pus întâi toate detaliile la punct.

andra-volos-6andra-volos-6

Citește și: Cum arată casa cuplului Andra Volos – Lele: 'O mică parte din noua noastră casă. Mulțumim lui Dumnezeu…' / Au un living grandios și o bucătărie imensă

Citește și: Andra Volos de la Puterea Dragostei a născut o fetiță: „A venit Kim! Te iubim!”. Lele, iubitul ei, a asistat la naștere

Citește și: Cornel Luchian de la Insula Iubirii a fost la un pas de moarte. „Când avea 25 de ani a avut un accident mortal. Zice că a fost și în Rai, și în Iad”

Citește și: Cum a reacționat Cosmin Curticăpean după ce Laura Cosoi s-a sărutat cu Jorge în filmul „Retreat Vama Veche': 'El nici nu își pune problema. Scenele nu sunt luate în serios, dar…'

Andra Volos a fost cerută în căsătorie de Lele, tatăl fiicei sale

Lele a cerut-o pe Andra Volos în căsătorie la Cernica, într-un cadru de poveste. Acesta i-a adresat șatenei celebra întrebare în timp ce se aflau pe un covor roșu, la capătul căruia era scris mare mesajul „Vrei să te căsătorești cu mine?' și se afla și o inimă uriașă, formată din baloane roșii. De asemenea, s-a asigurat că vor fi și flori, mai exact trandafiri în aceeași nuanță, dar și artificii. Alături le-au fost doar câțiva apropiați, care i-au felicitat, semn că manelistul și-a dorit un eveniment restrâns, intim.

După ce Andra Volos i-a spus un „DA' din toată inima, Lele, vizibil emoționat și încântat, i-a pus pe deget inelul de logodnă, unul absolut superb. După ce și-a mai stăpânit puțin emoțiile, fosta concurentă de la Puterea Dragostei le-a împărtășit internauților primele imagini cu bijuteria pe Instagram, dar și primele impresii. Vezi fotografiile în GALERIA FOTO.

Am zis „Da'. Încă am emoții și lacrimi și încă nu știu ce să zic, deși a trecut o oră de când s-a întâmplat totul (…) Noi ne îndreptăm spre un botez și între timp, s-a întâmplat această surpriză și acest inel superb', a spus Andra Volos, pe Instagram.

Andra Volos și Lele se pregătesc de cununia civilă și de botezul fiicei lor, Kim

Mâine, pe 24 iulie, Andra Volos și Lele se vor cununa civil. Tot atunci, ei o vor boteza și pe fiica lor, pe nume Kim, ce a împlinit recent opt luni. Deși cântărețul și iubita lui își doresc să se căsătorească și religios, vor face evenimentul anul viitor, și petrecerea, pentru ca acum micuța lor să fie în centrul atenției.

La dublul eveniment din familia lui Lele, de pe 24 iulie, vor cânta artiști celebri, precum Adrian Minune și Sorinel Puștiu.

„În momentul în care îți dorești ceva, faci. Am stabilit data botezului. Vom face doar cununia și botezul, așa am decis anul ăsta și vrem ca la anul, în 2025, să facem nunta. Am zis să nu se confunde botezul cu nunta, să ne bucurăm de petrecerea ei și la anul să facem și nunta (…)

Vreau să îi mulțumesc pe această cale lui Adrian Minune, pentru că am vorbit cu el și a fost foarte bucuros să fie prezent alături de noi. Va fi și Sorinel Puștiu, Connect-R va fi prezent, și Carmen Chindriș deocamdată și Cristi Nucă, prietenul meu. Eu nu o să cânt, dacă tot sunt invitați. În general, la noi nu prea cântăm, adică când avem o petrece în familie, nu prea cântăm', declara Lele, la Xtra Night Show, scrie Spynews.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton