Andreea Marin, într-o ipostază neașteptată la debutul emisiunii „Săriți de pe fix!”: „De când îmi doream să fac asta...”

.

În această seară, are loc debutul emisiunii „Săriți de pe fix!', marca PRO TV. Cel mai nou show de divertisment este prezentat de Cabral, iar invitații săi sunt aleși pe sprânceană, astfel că Andreea Marin va putea fi urmărită chiar în prima ediție. În calitate de invitată specială, prezentatoarea TV va fi suspusă unei probe care îi va testa creativitatea. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Au trecut aproximativ doi ani de când Andreea Marin a prezentat ultima ei emisiune, „Nu există nu se poate’, difuzată pe TVR 2. De atunci, prezentatoarea TV a avut apariții rare, în calitate de invitată la diferite show-uri, precum „iUmor’ sau „Masked Singer’. În această seară, Andreea Marin revine pe micul ecran într-o apariție specială în cadrul show-ului „Săriți de pe fix!’, de la PRO TV.

Citește și: „Am tot încercat să scap de această rivalitate. În afara televiziunii…' Ce relație există acum între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu


Citește și: Cum arată Andreea Marin fără machiaj și fără filtre, la 48 de ani. „Cât de naturală și pură!'

Citește și: Cum arată acum prima soție a lui Laurențiu Reghecampf. Mariana Pfeiffer are 56 de ani și locuiește în Germania

Citește și: Iulia Vântur, primele declarații după ce s-a zvonit că este însărcinată cu Salman Khan: „Am un anunț de făcut. Copilul e un dar de la Dumnezeu și îmi doresc să…'

Andreea Marin, într-o ipostază neașteptată la debutul emisiunii Săriți de pe fix!


Andreea Marin și Florin Răducioiu sunt invitați speciali în primul episod din cel mai nebun show de divertisment din România, „Săriți de pe fix!’. Cei doi vor fi provocați la o probă care le va pune creativitatea la încercare.

„Vor sta întinși pe jos, vor scrie cu ajutorul corpurilor un cuvânt în ‚sărineză, limba comediei. Literă cu literă!’, a spus Cabral. Ce o sa-l facă pe Lucian Ghimiși să recunoască: „De când îmi doream să fac asta în fața ta, Andreea! Și acum o să te iau un pic în brațe!’, dar și de ce va spune Drăcea despre el: „Măi, ce nenorocit!’, vedem în această seară.


Cabral: „Suntem veseli, suntem înclinați spre comedie, suntem Săriți de pe fix’

Alături de Andreea Marin și Florin Răducioiu, Anisia Gafton, Anca Dinicu, Emily Burghelea, Paul Ipate, Alex Bogdan, Drăcea, Mihai Rait și Lucian Ghimiși vor accepta toate provocările la care-i va supune Cabral.


„În această seară, acești prieteni și invitații lor se vor juca pentru noi, vor accepta provocări mari și mici, doar de dragul bunei dispoziții. Dacă vreți să vă simțiți ca tinerii care se amuză în tabără, dacă vreți să râdeți singuri sau cu toată familia, dacă vreți să aveți ce povesti și mâine, credeți-mă pe cuvânt: urmăriți singurul show din România în care marele premiu este râsul! Suntem veseli, suntem înclinați spre comedie, suntem Săriți de pe fix!’, spune Cabral. 


Show-ul în care comedia nu are o miză, nimeni nu câștigă nimic, în afară de premiul cel mare: râsul publicului său, începe astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV și pe VOYO.

Sursa foto: Facebook