Andreea Antonescu, după ce s-a spus că Andreea Bălan și Victor Cornea s-au căsătorit în secret: „Adevărul îl știm noi foarte bine. E fericită și...”. Ce crede despre relația lor

.

Andreea Antonescu, după ce s-a spus că Andreea Bălan și Victor Cornea s-au căsătorit în secret. Relația dintre Andreea Antonescu și Andreea Bălan s-a răcit considerabil după „America Express'. Cele două au refăcut, pentru o perioadă scurtă de timp, trupa Andre, însă proiectul a fost din nou abandonat. Deși nu mai sunt la fel de apropiate, Andreea Antonescu a vorbit despre relația fostei sale colege cu Victor Cornea, cât și despre presupusa lor căsătorie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!


Andreea Balan și Victor Cornea sunt împreună de aproape un an. La începutul lunii februarie, s-a zvonit că cei doi s-au căsătorit în secret, după ce artista a postat o imagine cu legitimația primită la Atena, unde era trecută cu numele de familie al iubitului ei.

Citește și: Cum se menține Andreea Bălan suplă, deși mănâncă și dulciuri: „Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez’


Citește și: Andreea Bălan și Andreea Antonescu vorbesc din ce în ce mai rar, după America Express: „Suntem foarte bine, dar separat. Ne vedem, ne salutăm, dar nu mai mult pentru că fiecare a evoluat în direcții complet diferite'

Citește și: Raluca Bădulescu are geantă de 40.000 de euro, dar nu-i place să cheltuiască pentru renovarea casei ei din Dorobanți: „Nu ies cu vopseaua pe față, cu chiuveta la subraț și…’

Citește și: Iancu Sterp, reacție dură după ce Zanni a spus despre el că nu putea să câștige Survivor All Stars niciodată: „Sunt furios pe dinăuntru. Nu vreau să reacționez sub puterea impulsului și…’


Andreea Antonescu, după ce s-a spus că Andreea Bălan și Victor Cornea s-au căsătorit în secret

Referitor la zvonurile căsătoriei cu Victor Cornea, Andreea Antonescu spune că prietena ei ar trebui să fie obișnuită cu articolele apărute în presă, fiind persoană publică. Artista nu a respins, dar nici nu a confirmat informația. Ea spune totuși că Andreea Bălan e foarte fericită lângă noul ei iubit.


„Andreea ar trebui să fie obișnuită cu tot felul de lucruri care apar de nicăieri. Orice gest, la urma urmei, este analizat. Cea mai mică chestie este analizată. Adevărul îl știm noi foarte bine! Suntem cât se poate de transparente pe paginile noastre de social media.

De exemplu, nu îmi place să expun chiar tot ce se întâmplă în casa și în familia mea, dar sunt anumite lucruri pe care le împart cu prietenii de acolo! Andreea e fericită și asta le doresc tuturor celor care își caută fericirea!’, a declarat Andreea Antonescu pentru ego.ro.


Andreea Antonescu, episod cu paparazzi, la începutul relației cu Traian Spak

Andreea Antonescu a povestit un episod prin care a trecut la începutul relației cu Traian Spak. Ea a povestit că a fost urmărită de paparazzi, iar un bărbat a recurs la un gest extrem pentru a-i fotografia împreună.

„Mi s-a întâmplat! Se întâmplă și s-a întâmplat cam tot timpul! Astăzi paparazzi se comportă foarte frumos și civilizat, nu am ce să spun! La un moment dat, în schimb, s-a întâmplat ceva când eram cu Traian, nu aveam nimic de ascuns, eram oficial într-o relație. Ba, mai mult, era și o prietenă de-ale mele. Era destul de târziu, cred că 8 sau 9 seara, ieșisem dintr-un mall și un paparazzo a sărit pe mașina mea efectiv! A sărit pe parbriz!


Nu aveam ce să ascund, dar m-am speriat foarte tare și m-am ascuns sub bord de frică! Acesta a fost singurul episod. Am mai avut bodyguarzi, dar nu exista așa ceva când ieșeam pe stradă! Întotdeauna am considerat că pot trăi frumos între oameni. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, de-a lungul timpului, pe stradă sau la concerte, oamenii s-au purtat frumos cu mine, mi-au adresat cuvinte minunate. Da, la concerte este cu totul altceva! Sunt mii de oameni, se pot întâmpla multe lucruri nefericite, astfel că există pază, există poliție și mai multe. Dar așa, în viața de zi cu zi, nu!’, a povestit artista pentru sursa menționată anterior.


Andreea Bălan și Andreea Antonescu vorbesc din ce în ce mai rar, după America Express

Andreea Bălan a povestit, nu demult, că relația ei cu Andreea Antonescu s-a răcit după America Express. Ea a explicat și motivul din spatele acestei rupturi.


„Acolo s-au întâmplat niște lucruri și acolo am rărit-o. Pentru că în America Express mie, personal, mi s-au redeschis niște vechi traume, lucru foarte bun, pentru că așa m-a ajutat să le vindec, dar după aceea n-am mai simțit să mai continui cu Andre și, în ziua de azi, Andre nu mai este. Mă concentrez pe mine și pe cariera mea.

A fost ceva karmic de rezolvat și cred că noi am rezolvat karma asta în America Express, când am fost cu adevărat împreună și acolo s-a închis capitolul. Acolo, și eu și ea ne-am vindecat tot ceea ce aveam de vindecat, iar acum suntem foarte bine, dar separat. Adică ne vedem, ne salutăm, dar nu mai mult, pentru că fiecare a evoluat emoțional, spiritual, în direcții complet diferite’, a povestit Andreea Bălan în podcastul „Lucruri Simple’.

Sursa foto: Facebook & Instagram