Andreea Antonescu e pregătită pentru o nouă relație și mai vrea un copil: „Povestea merge mai departe. Îmi doresc să...”. S-a despărțit de Victor Vrânceanu acum un an

.

După despărțirea de jurnalistul Victor Vrînceanu, Andreea Antonescu încă mai crede în iubire și se arată deschisă pentru o nouă relație. Artista își crește singură cele două fiice, pe Sienna și Venice Victoria, și ia în calcul scenariul în care ar deveni mamă pentru a treia oară. Recunoaște că nu-i este ușor în postura de mamă singură, dar cu o bună organizare a timpului, reușește să-și îndeplinescă toate rolurile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Andreea Antonescu este activă profesional și își crește singură cele două fiice. Din căsnicia cu Traian Spak, artista o are pe Sienna, în vârstă de 12 ani. Pe cei doi i-a legat o poveste de dragoste de 14 ani și au rămas prieteni după divorț. Andreea Antonescu a format apoi un cuplu cu jurnalistul Victor Vrînceanu, însă s-au despărțit la numai trei luni după venirea pe lume a fiicei lor, Venice Victoria.

Citește și: Ce bărbat celebru de la Antena 1 a impresionat-o pe Andreea Antonescu: „Îmi place mult de el, știe să îți ofere o îmbrățișare atunci când…'


Citește și: „Am rămas oripilată. Am senzația că deja avem probleme grave, noi, adulții, dacă ajungem să răspândim atâta ură…’. Andreea Antonescu, replici dure pentru cei care au criticat-o pe Eva Măruță

Citește și: Cum arată apartamentul Elenei Gheorghe. E dispus pe două etaje, are 5 camere și o terasă imensă

Citește și: Anne și Adrian, câștigătorii Love Island România, s-au despărțit. Motivul separării: „Nici măcar nu ne-am întâlnit la o cafea de când am ajuns în țară…’


Andreea Antonescu e pregătită pentru o nouă relație și mai vrea un copil

Andreea Antonescu nu este adepta planurilor pe termen lung, însă speră să-și refacă viața sentimentală și să devină mamă pentru a treia oară. Este familistă și recunoaște că îi plac copiii, tocmai de aceea nu respinge posibilitatea de a lua-o de la capăt. Artista își crește singură cele două fiice. Sienna, fata ei cea mare, s-a mutat anul trecut în România, după ce a locuit mai mulți ani în America.  


„Eu vreau să îmi refac viața personală și mi-aș mai dori încă un copil. Așa că povestea merge mai departe. Nu am planuri (de viitor – n.r) pentru că viața m-a învățat să nu ne facem planuri. Eventual îmi fac planuri peste o zi – două a declarat Andreea Antonescu în podcastul „Vin de-o poveste by Radu Țibulcă.

„Îmi doresc în continuare să cânt’

În plan profesional, Andreea Antonescu vrea să-și continue activitatea muzicală. Artista și-a făcut debutul în urmă cu mai bine de două decenii și, în ciuda notorietății, recunoaște că nu-i place să-și expună viața privată.


„Îmi doresc în continuare să cânt, mă regăsesc în domeniul acesta și îmi place a naibii de tare și vezi, vreau, nu vreau, tot în atenția presei ajung și fără să fac ceva în mod special. Nu sunt o persoană care își expune toată viața personală pe Instagram, eu punctez și postez anumite evenimente care vreau să plece de la sursă și cum aș vrea eu să fie interpretate de toată lumea’, a mai spus Andreea Antonescu în cadrul podcastului.


„Nu e ușor să crești doi copii’

Chiar dacă are un program încărcat, Andreea Antonescu nu a apelat la ajutorul unei bone pentru micuța Venice. Artista încearcă să petreacă cât mai mult timp cu fiicele ei, iar rolul de mamă îi aduce fericire și împlinire.

„Bebelina este cu mama ei nonstop. Așa ne place, să stăm amândouă! Micuța Venice a mâncat, a dormit. Acum era ora noastră de plimbare, dar, cum s-a ivit evenimentul, am zis să fugim repede, după care mergem și o luăm pe Sienna de la școală. Avem timp să ne mai și plimbăm puțin, dar mâncăm între timp! Sunt mamă full time! Sunt în toate părțile și îmi place enorm ce fac! Îmi împart timpul între fetițele mele, sunt cu ele mereu!


Mă trezesc la prima oră, pregătesc pachetul pentru Sienna, apoi o duc la școală, alături de bebelină, după care o luăm. Este superb, minunat, ce mi-am dorit și ce mă împlinește în aceste momente!

Nu e ușor să crești doi copii! Am o prietenă care mă mai ajută din când în când, dar cam atât! În rest, sunt doar eu cu fetele mele! Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt o femeie puternică, care s-a descurcat întotdeauna, indiferent de situație.

Mereu m-am bazat pe mine! Știu cum să îmi organizez timpul astfel încât să pot să le fac pe toate. Nu depind, cum n-am depins vreodată, de cineva! Reușesc să rezolv toate problemele de una singură. E un subiect pe care aș prefera să nu îl dezbat! (n.r. relația cu foștii parteneri) Avem foarte multe de discutat în rest și cam atât’, a spus ea pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook