Andreea Antonescu, sabotată la Survivor de "cei mai scumpi sâni din istoria Playboy". A primit 30.000 de euro ca să pozeze goală, la 18 ani

 Dumba Gabriela
.

În pictoriale, Andreea Antonescu „cei scumpi sâni din istoria Playboy” arată senzațional, dar la Survivor sunt niște „accesorii” care îi pun bețe-n roate cântăreței. Bustul generos, care i-a adus o avere în urma apariției în celebra revistă pentru bărbați, o împiedică acum să treacă peste probele grele din competiție și să aducă puncte pentru echipa Faimoșilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Nu mai puțin de 30.000 de euro a primit Andreea Antonescu în 2002, când a pozat în Playboy, cea mai mare sumă oferită vreodată unei vedete, în România. Nu se știe, încă, onorariul cântăreței de la Survivor 2021, dar este lesne de intuit bucuria bărbaților care urmăresc competiția, având în vedere că Andreea a purtat un sutien mult prea mic pentru bustul ei.

Andreea-Antonescu6-1Andreea-Antonescu6-1

Andreea Antonescu, în vârstă de 38 de ani, vrea să-și depășească toate limitele în competiția din Dominicană și este pregătită să înfrunte foamea, frigul și să dea tot ce are mai bun pe traseu. Experiența Survivor România este mult mai dură decât viața la Ferma, unde avea asigurat un acoperiș deasupra capului, mâncare, duș cu apă caldă și eforturile fizice erau net inferioare.

Andreea spune că, dacă va reuși să câștige Marele Premiu, va dona o parte din bani unui orfelinat, iar o altă parte va fi păstrată pentru fetița ei, Siena. Pentru unii dintre concurenți, venirea cântăreței la Survivor a fost un prilej de bucurie, iar Moroșanu este unul dintre bărbații care a recunoscut sincer acest lucru.

„Ea nu știe că în tinerețea mea eram fan al formației Andre. Când eram mic spuneam „mamă, ce bunăciune!' Nu mă așteptam ca peste câțiva ani să mă trezesc cu Andreea Antonescu lângă mine. Mi se pare wow. Vezi cum lucrează universul, întâlnim oameni în momente incredibile.”, a spus luptătorul.

Și Elena Marin a fost în culmea fericirii că a intrat și Andreea în competiție: „Din momentul în care am văzut-o pe Andreea Antonescu, nu am mai putut de fericire. Pe lângă relația de prietenie pe care o am cu Andreea Bălan, am o relație bună de prietenie și cu Andreea Antonescu. Suntem amândouă fecioare, amândouă avem coloană vertebrală. Este omul care îmi va da putere. E mult spus că mă va răzbuna sau îmi va face dreptate, că fiecare își face dreptate singur'.

Însă, prima zi în concurs pentru Andreea Antonescu nu a fost una încununată de succes, iar unul dintre motivele care s-a văzut din fața televizorului a fost sutienul mult prea mic pentru bustul ei generos. Acesta a fost, de altfel, și singurul lucru cu care a impresionat pe traseu. A pierdut două puncte pentru Faimoși, dar în mod sigur a câștigat admiratori.

Citește și: Vlad Gherman, mărturisiri dureroase după despărțirea de Cristina Ciobănașu: „Nu cred că voi înceta vreodată să o iubesc'/ EXCLUSIV

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor fost părăsită de mamă la 3 ani și nu și-a văzut tatăl până la 19 ani: „Am căzut într-o depresie cruntă'/ EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu pleacă în SUA, în plin scandal cu Alex Bodi: „O să merg la un casting'

A primit 30.000 de euro de la Playboy

Andreea Antonescu încă nu împlinise 18 ani în momentul în care au început negocierile pentru a face un pictorial în Playboy. Era o adolescentă de 1, 57 m și 42 de kilograme.

„Îmi amintesc că aceea era perioada în care eu am plecat de acasă, îmi amintesc că se pusese în discuție un contract cu tata, pentru că eu eram minoră (discuțiile s-au purtat încă din momentul în care eu eram minoră). Suma era una mult mai mică, dar nu se punea să arăt în shooting decât… ochii. După cum și-a dorit toată lumea, să-mi vadă ochii toată viața (râde). Glumesc! Doar partea de sus a corpului meu.', a declarat Andreea Antonescu pentru VIVA!.

La insistențele lui Dan Capatos, care conducea atunci revista Playboy, de a stabili o sumă, Andreea Antonescu a plusat, convinsă că va fi refuzată:

Știam clar că cea mai mare sumă era undeva la 10.000 de dolari. Zic, mă, ca să fiu convinsă că nu voi poza vreodată, le cer de trei ori prețul'. Și l-a primit! 30.000 de dolari pentru a poza în Playboy!.

În ianuarie 2017, Andreea Antonescu a suferit un lifting (ridicare) cu implanturi, apreciat din plin acum, la Survivor, unde costumul de baie este vestimentația la ordinea zilei a fetelor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton