”Întotdeauna am simțit că o să fiu cu cineva mai tânăr. Îmi place să-l...” Andreea Bălan a recunoscut ce a atras-o la iubitul ei, Victor Cornea

 Calin Maria Bianca
.

Andreea Bălan a recunoscut ce a atras-o la iubitul ei, Victor Cornea. Andreea Bălan și tenismenul Victor Cornea țin primele pagini ale ziarelor de câteva zile, asta după ce au confirmat faptul că sunt într-o relație și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Ei bine, recent, frumoasa artistă a vorbit pe larg despre viața ei personală, dar și despre noul ei iubit, astfel că nu s-a sfiit să povestească cum merg lucrurile între ei, dar și ce a atras-o cel mai mult la el! Iată cele mai noi declarații!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și Victor Cornea au atras toate privirile și toată atenția asupra lor, asta după ce s-au afișat din mai multe locuri în același timp, astfel că nu a durat prea mult până când fanii au zvonit că sunt împreună. Ei bine, pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, chiar de ziua ei, Andreea Bălan a recunoscut că ea și celebrul tenismen formează un cuplu, postând totodată și primele imagini cu ei.

whatsapp-image-2023-06-15-at-08.31.43-3whatsapp-image-2023-06-15-at-08.31.43-3

Citește și: Andreea Bălan și-a oficializat relația cu Victor Cornea, de ziua ei de naștere: „Iubesc și sunt iubită”. Primele imagini împreună, în calitate de cuplu

Citește și: Andreea Bălan, adevărul despre relația cu părinții lui Victor Cornea, după ce s-a spus că aceștia nu o acceptă: „Am fost acasă la el, la Sibiu și…”

Citește și: Ce semnificație au florile din buchetul Cristinei Spătar de la nunta cu Vicențiu Mocanu. De ce se spune că aduc ghinion

Citește și: Dinu Maxer s-a întâlnit cu Deea, fosta soție, și cu iubitul ei la un eveniment. De ce nu s-au salutat: 'Nu mai avea rost. Nu am reușit să…'

Andreea Bălan a recunoscut ce a atras-o la iubitul ei, Victor Cornea

Andreea Bălan nu s-a mai ferit să vorbească despre viața ei personală și privată, așa că, întrebată despre ceea ce a atras-o cel mai mult la iubitul ei, artista nu a ezitat. Mai concret, a dezvăluit faptul că Victor Cornea este un bărbat extrem de disciplinat și ambițios, fiind ceea ce caută la partenerul de lângă ea, dar totodată nu a putut să nu aducă în discuție și performanțele lui, de care este foarte mândră, așa că îl însoțește de fiecare dată când are ocazia.

'M-a atras la el disciplina, performanța, ambiția. Eu am crezut că sunt disciplinată, dar nu. Disciplina este foarte mare și foarte importantă. Sunt foarte mândră de toate realizările lui și de tot ce a făcut. Sunt multe planuri, pentru că sunt cea mai mare susținătoare a lui și merg acolo unde are meciuri. Îmi place foarte mult să-l însoțesc', a declarat Andreea Bălan la Antena Stars, conform Spynews.

Ce spune Andreea Bălan despre diferența de vârstă dintre ei

Toată lumea știe că între Andreea Bălan și Victor Cornea este o diferență de 9 ani, el fiind mai mic decât ea, astfel că artista se aștepta și la această întrebare după oficializarea relației cu celebrul tenismen. Din fericire, se pare că vârsta nu contează pentru ei și nu constituie un impediment, mai ales că frumoasa artistă nu-și arată anii la cât de multă grijă are de imaginea ei, așa cum și ea a ținut să precizeze.

Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cu cel puțin 10 ani mai tânără și atunci nu se simte, nu se vede, și întotdeauna am simțit că eu o să fiu cu cineva mai tânăr decât mine. Asta am simțit eu în manifestările și meditațiile mele. Mă simt foarte tânără, eu ca suflet sunt tânără și mă comport copilărește', a continuat Andreea Bălan.

De ce nu a vorbit Andreea Bălan despre viața ei privată mai bine de doi ani

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în ultimii ani, Andreea Bălan a fost destul de reținută cu viața ei privată. Ei bine, la mijloc se afla un motiv bine întemeiat. Artista a recunoscut că a încercat să lucreze foarte mult la propria persoană, să ajungă să se poată sincroniza perfect cu cariera și viața de familie, iar totodată să se conecteze cu Universul. Acum, după ce a reușit aceste lucruri, nu poate decât să fie extrem de recunoscătoare și să lase binele și fericirea să intre în viața ei.

„În ultimii doi ani nu prea am mai vorbit de viața personală, pentru că am considerat că trebuie să-mi iau timp ca să fiu singură și să lucrez cu mine. A trebuit să mă calibrez. Să unesc partea de pe scenă cu partea umană și când am eliberat toate energiile negative, Universul mi-a dat tot ceea ce îmi doream, o persoană foarte potrivită pentru mine.', a concluzionat vedeta pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton