Andreea Bălan, după ce a fost acuzată că-l distrage pe Victor Cornea de la carieră: „Cucoană, habar n-aveți cât de greu...”. Artista l-a însoțit pe iubitul ei la turneul din Australia

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt de nedespărțit de când au început relația. Au atras critici de partea lor, cauzate de diferența de vârstă și, mai nou, de faptul că artista îl însoțește pe tenismen la turnee. O urmăritoare i-a sugerat că îl distrage de la carieră, iar reacția ei a fost tăioasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și Victor Cornea și-au oficializat relația în această vară, chiar de ziua de naștere a artistei. Se afișează adesea în mediul online, își fac declarații de dragoste și merg mai peste tot împreună, în semn de susținere și apreciere reciprocă. Artista nu lipsește de la meciurile de tenis ale iubitului ei, care participă acum la Adelaide ATP, în Australia, iar în perioada următoare la turneul Australian Open.

n19n19

Citește și: Andreea Bălan a aflat de la prima întâlnire cu Victor Cornea că tenismenul are un fiu: „A fost unul dintre punctele decisive pentru a-mi dori să avem o relație”

Citește și: Cum gestionează Andreea Bălan și Victor Cornea certurile în cuplu: „A fost nevoie de o muncă titanică cu noi înșine înainte ca noi să ne cunoaștem'. Ce spun despre gelozie / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Maria Chițu de la Survivor All Stars. E pasionată de dansurile latino

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, la premiera filmului Ferrari: „Întotdeauna la evenimente importante port un brand românesc”

Andreea Bălan, după ce a fost acuzată că-l distrage pe Victor Cornea de la carieră

Pe rețelele de socializare, Andreea Bălan a publicat mai multe fotografii cu Victor Cornea din Australia, acolo unde iubitul ei participă la turneul de tenis de la Adeline. Cei doi îndrăgoștiți au profitat de timpul liber pentru a vizita obiectivele turistice și a încerca experiențe noi, fiind cazați la un hotel de lux.

Se pare că imaginile de pe Instagram au atras noi critici la adresa cuplului, Andreea Bălan fiind acuzată că-l distrage pe Victor Cornea de la carieră, fiind tot timpul prezentă în tribune, la turneele de tenis.

„Cred că ar trebui lăsat să-și facă turneele liniștit. Dacă vrea să câștige meciurile', a fost mesajul primit de Andreea Bălan.

Mesajul a stârnit o reacție tăioasă din partea artistei, care a subliniat că prezența ei la meciuri are efectul opus: „Cucoană, habar n-aveți cât de greu le este jucătorilor de tenis în turnee și cât de important este să fie cineva din familie acolo să-i susțină'.

„Ella și Clara aveau nevoie de o figură masculină'

După divorțul de George Burcea, Andreea Bălan spunea că nu îi este ușor să-și refacă viața sentimentală, având în vedere că la mijloc sunt fiicele ei. Se pare că Victor Cornea a fost imediat acceptat de Ella și Clara, în contextul în care tatăl lor este plecat în America și le vizitează rar.

„Eu tot timpul spuneam, înainte să fiu cu Victor, că cine va fi cu mine va primi iubire de trei ori, de la mine și de la fetițele mele. Fetițele mele, inconștient, au încredere în alegerile mele și, dacă eu aleg să fiu cu un bărbat și să-l iubesc, evident că și ele îl vor iubi. Victor s-a integrat foarte bine, pentru că și el are foarte multă iubire de oferit, trezit spiritual, empatic, foarte blând, foarte bun și, având un băiețel, știe exact cum să se poarte, cu răbdare, cu empatie.

Ella și Clara aveau nevoie de o figură masculină, mai ales că tatăl lor este plecat în America, îl văd destul de rar, și atunci Victor vine exact pe locul gol care trebuie umplut cu această figură paternă.

Suntem o familie jucăușă și numai năzbâtii facem', a spus Andreea Bălan la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton