Andreea Bălan, declarații-șoc după stopul cardio-respirator! "Peste 3 luni mă vedeți aruncată în aer de Petrișor!"

.

Andreea Bălan și-a revenit după stopul cardio-respirator, iar astă seară a făcut declarații ce au stârnit multe semne de întrebare, la emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena 1. Solista a declarat că, peste două luni, se va întoarce pe scenă și că nu are absolut nicio problemă la inimă, prin urmare nu va avea niciun fel de interdicție. 

 


Toți se așteptau ca Andreea Bălan să-și revină cu greu după stopul cardio-respirator, dar realitatea este cu totul alta. Solista pare că se simte foarte bine și, mai mult, a declarat că nu va avea interdicții, în momentul în care Dan Capatos i-a menționat acest lucru: „Nu înțeleg ce chestii pe viață. Poate nu conștientizez, dar mi se pare că sunt la fel ca înainte. Trebuie să mă refac după operația de cezariană', a declarat Andreea.

Mai mult, se pare că vedeta intenționează să-și reia cariera muzicală ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat:


„La patru luni pot să dansez, la șase luni pot să fac prize cu Petrișor. În continuare o să fac show, peste 3 luni o să mă vedeți aruncată în aer de Petrișor. Au zis medicii că nu e nicio problemă, că pot să-mi reiau activitatea ca înainte. Eu nu am probleme cu inima, nu am de ce să am restricții'. 

 

Andreea Bălan se externează la 4 zile după ce a făcut stop cardio-respirator

La doar patru zile după stopul cardio-respirator, Andreea Bălan se va externa: „Lui George i-au dus copilul ca să nu vadă resuscitarea. Apoi m-a văzut intubată. Mâine mă externez, abia aștept să ajung acasă cu Clara, să văd cum reacționează Ela. De la început am stabilit că stau 4 nopți, am învățat anumite lucruri în legătură cu copilul', a mai declarat Andreea, la Xtra Night Show.