Andreea Bălan a încălcat din nou regulamentul de la America Express. Irina Fodor a răbufnit: „Vor exista pedepse mari”

.

Andreea Bălan a încălcat din nou regulamentul de la America Express. Artista și colega ei, Andreea Antonescu, formează una dintre cele mai consolidate echipe din cadrul emisiunii de la Antena 1. Cele două cântărețe au făcut față cu bine tuturor probelor și obstacolelor care le-au ieșit în cale, însă mijloacele prin care au făcut asta au cam fost puse sub semnul întrebării de ceilalți concurenți și de telespectatori. În ultima ediție a emisiunii, Andreea Bălan a încercat să trișeze, însă momentul a fost surprins de producătorii emisiunii. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Andreea Antonescu și Andreea Bălan formează, cu siguranță, una dintre cele mai puternice echipe de la „America Express’. Cele două artiste au demonstrat multă determinare și ambiție, însă, pe parcursul competiției, acestea s-au abătut de la regulament și au fost acuzate de colegii lor că formează alianțe. Ultima dată când au fost penalizate, Andreea Bălan i-a cerut șoferului unui autoturism să depășească limita de viteză, pentru a finaliza cursa înaintea celorlalți colegi. Acum, artista a încercat să trișeze din nou, însă gestul acestuia a fost sesizat de producătorii emisiunii.


Andreea Bălan a încălcat din nou regulamentul de la America Express. Având în vedere că nu este prima dată când artista se abate de la regulile competiției, Irina Fodor a anunțat că vor exista consecințe destul de serioase. La ultima tentativă de a trișa, echipa Andre a fost penalizată cu 10 puncte.

Citește și: „Mi s-a urcat la cap alcoolul’. Cum s-a îmbătat Andreea Bălan la America Express, în timpul unei probe


Citește și: „Trebuie să știi cum să-ți vinzi marfa'. Ce sfaturi a primit Andreea Bălan de la tatăl ei la început de carieră

Citește și: Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au împăcat? Cum a surprins-o bărbatul, de Ziua Îndrăgostiților: „I-a cumpărat…'

Citește și: George Ivașcu împlinește astăzi 55 de ani. Actorul din serialul Clanul dezvăluie detalii din noul sezon: „Pot să spun, în premieră, că surpriza cea mare este…’ / EXCLUSIV


Andreea Bălan a încălcat din nou regulamentul de la America Express

În ediția difuzată marți seară, echipele rămase în competiție au avut parte de misiuni complicate în Guatemala. Andreea Bălan a apelat la o strategie neașteptată, fiind a doua oară când încalcă regulamentul competiției. Astfel, crezând că nu se filmează, aceasta a vărsat o mare parte din conținutul sticlei pe jos.

Cu toate acestea, momentul a fost surprins de cameraman, iar echipa formată din Andreea Antonescu și Andreea Bălan va suferi consecințe „serioase’, după cum a anunțat chiar prezentatoarea emisiunii.


La rândul ei, Andreea Antonescu a susținut că nu consumă alcool și a încercat să-i ofere sticla de bere unui localnic. Pentru că nu a avut încotro, aceasta a încercat să ducă misiunea la capăt, spre deosebire de coechipiera sa: „Eu una nu beau bere, nu pot să beau bere, nu-mi place’.


Echipa Andre va fi descalificată din competiție?

La finalul ediției trecute, Irina Fodor le-a confruntat pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu cu privire la cea de-a doua tentativă de încălcare a regulamentului. Prezentatoarea TV a susținut că vor exista consecințe grave, însă acestea vor fi comunicate în ediția următoare a reality show-ului.

Cele două artiste ar putea fi penalizate drastic, însă există posibilitatea să fie descalificate din emisiune, având în vedere abaterile repetate de la regulile competiției.


„Vor exista pedepse mari, pe care vi le voi comunica maine’, a anunțat Irina Fodor.

Sursa foto: Facebook