Andreea Bălan le-a făcut cunoștință celor două fiice cu iubitul ei, Victor Cornea. Cum l-a filmat pe tenismen alături de Ella și Clara

.

În urmă cu apropae două luni, Andreea Bălan și-a oficializat relația cu noul ei iubit, Victor Cornea, confirmând zvonurile care circulau de ceva vreme despre legătura lor. De curând, căntăreața le-a făcut cunoștință celor două fiice, Ella și Clara, cu partenerului ei de viață și a postat mai multe videoclipuri în mediul online. Iată cum l-a filmat pe jucătorul de tenis în compania fetițelor ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


În iarna anului trecut, Andreea Bălan și George Burcea au divorțat oficial, după un proces care a durat mai bine de doi ani. După separare, cele două fiice ale acestora au rămas în grija mamei, iar artista și-a dorit custodie exclusivă pentru Ella și Clara. Andreea Bălan nu a mai fost surprinsă în compania unui alt bărbat după despărțirea de tatăl fiicelor sale și a susținut, în cadrul unui podcast, că unei mame singure îi este mai greu să-și refacă viața. În urmă cu două luni, Andreea Bălan și-a oficializat relația cu tenismenul Victor Cornea și a publicat primele imagini, în calitate de cuplu.


Citește și: Andreea Bălan a recunoscut că piesele sale sunt inspirate din viața personală: ‘În Andre nu prea ne dădeam seama ce cântăm. Acum cânt despre mine și despre etapele pe care le trăiesc’

Citește și: Andreea Bălan, sărut pasional cu Victor Cornea: „Felicitări, iubitule'. Unde se află cei doi îndrăgostiți și cum s-au pozat


Citește și: Maria Constantin și Robert Stoica, nuntă atipică: au avut ca tematică lămâile, dress code alb și nu au respectat nicio tradiție. Imagini de la evenimentul fastuos

Citește și: Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit, după 9 ani de relație: „Am zis DA’. Nunta a avut loc în Italia, iar actrița a purtat trei rochii spectaculoase

Andreea Bălan le-a făcut cunoștință celor două fiice cu iubitul ei

La aproximativ 3 de ani când s-a despărțit de George Burcea, Andreea Bălan și-a oficializat relația cu Victor Cornea. Jucătorul de tenis le-a cunoscut pe fiicele artistei, Ella și Clara, după cum se poate observa în imaginile publicate de Andreea Bălan, pe rețelele de socializare. Zilele trecute, căntăreața, iubitul ei și fiicele acesteia s-au întâlnit pe un teren de tenis, iar Victor Cornea le-a învățat pe micuțe acest sport.


Se pare că Andreea Bălan și Victor Cornea au o relație cât se poate de serioasă, având în vedere că artista i-a întâlnit deja pe părinții iubitului ei, în timp ce el le-a cunoscut pe Ella și Clara și petrec timpul împreună.

„După ce te desparți de tatăl copiilor, îți refaci mai greu viața’

În urmă cu ceva timp, Andreea Bălan explica de ce nu și-a refăcut viața după separarea de george Burcea. Din dorința de a-și proteja fiicele, artista a susținut că este foarte selectivă în alegerea unui partener de viață.


„După ce te desparți de tatăl copiilor, îți refaci mai greu viața. Copiii sunt la tine, ca mamă. Ca să faci o altă relație, bărbatul trebuie să te ia cu tot ce ai tu, de la copii, la mamă sau la bone. Tații își refac viața mai ușor, că pe ei îl vizitează copii mai rar.

Poți să-ți refaci viața, doar că este mai dificil, pentru că eu, ca mamă, trebuie să mă gândesc de șapte ori cu cine ies la date sau cu cine continui o relație pentru că mă proiectez în viitor și mă întreb ce învață fetele mele de la bărbatul respectiv. La un moment dat, peste un an, doi sau trei va locui cu fetele mele, va trebui să fie un exemplu pentru ele. Trebuie să se accepte reciproc. Durează puțin mai mult procesul ăsta și nu e atât de simplu, față de un tată care nu locuiește cu copiii’, a spus Andreea Bălan în cadrul unui podcast, pe Youtube.


Ce spune Victor Cornea despre diferența de vârstă dintre el și Andreea Bălan

Până acum, Victor Cornea a fost destul de rezervat în a face declarații referitoare la relația cu Andreea Bălan. Recent, tenismenul a susținut că este liniștit și fericit, iar diferența de vârstă de 9 ani nu reprezintă un impediment în relația lor.


„Prefer să fiu rezervat pe acest subiect, dar vreau să spun că avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. Cam atât despre partea emoțională (n.r. – râde)!

Sunt fericit și liniștit, cu siguranță. O apreciez foarte mult (n.r. – pe Andreea Bălan), îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi. O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate.


Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează’, a spus Victor Cornea, la emisiunea „Așii Tenisului’ de la Digi Sport.

Sursa foto: Facebook & Instagram