Andreea Bălan s-a apucat de canto la 28 de ani, după separarea de Keo: „M-am despărțit și, cum s-a terminat acea relație, am vrut să-i demonstrez lui ceva. Acum, câteodată, ne mai împărțim…”

 Miniosu Alexandra
.

Andreea Bălan a dezvăluit motivul pentru care s-a apucat de canto la 28 de ani, după separarea de Keo. Îndrăgita artistă a fost afectată de vorbele tatălui Andreei Antonescu, colega ei din trupa André, care o considera doar o bună dansatoare, la debutul ei artistic. Vedeta a decis să ia lecții de canto, însă, abia după ce ea și fostul ei iubit, Keo, au ajuns la despărțire.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Andreea Bălan este de departe una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. A debutat în muzică încă de la o vârstă fragedă, acum mai bine de 20 de ani, când forma trupa André, alături de Andreea Antonescu. Acestea au cucerit publicul prin melodiile lor, piesa „Moșule, ce tânăr ești' aducându-le un mare capital de popularitate, hit-ul fiind ascultat și acum de fani.

andreea-balan-2andreea-balan-2

Citește și: Andreea Bălan a căzut pe scenă, în timpul unui concert. Cum a depășit artista momentul / VIDEO

Citește și: De ce nu vrea Andreea Bălan să se căsătorească acum cu Victor Cornea: „Pentru unele este doar un obiectiv de atins. Pentru mine…”

Citește și: Connect-R nu-și mai dorește alți copii: „În 10 ani ar trebui să am mai multă liniște și pace interioară”

Citește și: Oana Roman dezvăluie de ce Marius Elisei o vede pe fiica lor o dată la două luni: „Nu a stat deloc cu el peste noapte și nici nu l-a văzut mai mult de două ore'

Andreea Bălan, motivul pentru care s-a apucat de canto la 28 de ani, după separarea de Keo

Invitată în podcastul lui Horia Brenciu, Andreea Bălan a vorbit cu nostalgie despre acea perioadă, rememorând mai multe amintiri frumoase. Printre altele, ea a dezvăluit și motivul pentru care s-a apucat de canto la 28 de ani. Conform spuselor ei, la baza deciziei sale a stat o suferință, din cauză că tatăl Andreei Antonescu o considera pe Andreea Bălan doar o bună dansatoare în trupă.

„M-am apucat de canto la 28 de ani. La baza acestui lucru a stat o suferință. Atunci când eram în André mi se spunea repetativ, din păcate tatăl Andreei (n.r. Antonescu) îmi spunea lucrul acesta. El nu mai este printre noi. Zicea „Uite, fata ta știe doar să danseze. Este în trupă doar pe post de dansatoare, ea nu e în stare să cânte. Fata mea cântă mai bine'. Atunci eu auzeam discuțiile astea și mi-a intrat în cap că eu nu sunt suficient de bună în glas. De aceea am devenit o dansatoare atât de bună. Am compensat, dar fără să-mi dau seama. A fost o chestie în inconștient', a mărturisit Andreea Bălan în podcastul moderat de Horia Brenciu.

„Am luat tot bandul lui Keo. Acum ne mai împărțim chitaristul câteodată'

Vorbele tatălui Andreei Antonescu au făcut-o pe Andreea Bălan să se axeze mai mult pe dans. După ce a participat la emisiunea „Dansez pentru tine' și a făcut performanțe alături de colegul ei, Petrișor, cântăreața a decis că e timpul să evolueze și pe partea vocală. Totul se întampla după despărțirea solistei de Keo. Astfel, a urmat cursuri intensive de canto, vreme de trei ani, iar acum se consideră un artist complet.

„Dintr-o dată m-am dus la „Dansez pentru tine', m-am dus în Mexic. Am participat la 3 ediții „Dansez pentru tine'. L-am luat pe Petrișor și am făcut cele mai tari show-uri de dans. Am făcut tot felul de concepte de show în toți anii aceștia. Până la 28 de ani am fost fără band. Am fost doar eu cu Petrișor, cu dansatoare, făceam show-urile astea de dans. Mi-am dat seama că trebuie să evoluez, că nu pot să rămân toată viața doar pe dans, cu negative, cu backing-uri, cu playback.

Am zis că eu trebuie să învăț să cânt ca lumea, că vreau să îmi iau band și am luat tot bandul lui Keo. Acum ne mai împărțim chitaristul câteodată. E ok. M-am despărțit, s-a terminat acea relație și cum s-a terminat acea relație, acolo cred că am vrut să-i demonstrez lui ceva. Am luat tot bandul, m-am apucat de canto. Am făcut cu Mădălina de la RedBolnde canto. Timp de 3 ani am făcut canto intensiv. Mi-am luat band, mi-am reorchestrat toate piesele și tot ce făceam cu dansatorii am pus cu band, iar acum am band și cânt live. E altceva. Acum sunt cu adevărat un artist complet', a mai spus Andreea Bălan.

Jorge o consideră pe Andreea Bălan una dintre cele mai proaste voci din industria muzicală

Acum ceva timp, Jorge spunea despre Andreea Bălan că ar avea una dintre cele mai proaste voci din industria muzicală românească, alături de Liviu Vârciu și Cabral. Artistul a făcut aceste afirmații în emisiunea lui Cătălin Măruă, la provocarea sosurilor picante.

„Liviu Vârciu, Andreea Bălan și Cabral. (…) Acum aștept mesaj de la Andreea Bălan. Cabral nu cântă, dar mai pune muzică. Cabral e un om deosebit, dar nu știam pe cine să aleg', a spus Jorge, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Câți bani cere Andreea Bălan ca să cânte 60 de minute la un eveniment

Fiind una dintre cele mai apreciate cântărețe, Andreea Bălan e solicitată deseori să cânte la evenimente, chiar și cele private. Cei care vor să o cheme la nuntă, botez sau alte petreceri vor trebui să plătească între 2.000 și 5.000 de euro pentru un recital de 60 de minute.

„Prețul meu la concerte a fost sub valoarea a ceea ce eu am oferit. Eu cred că noi suntem plătiți cum trebuie. Nu cred că suntem plătiți greșit. Pentru că salariul nostru minim pe economie este de 2.000 de lei. Cât să luăm noi la concert? Câteva mii: două, trei, patru mii, cinci mii, cât să iei? Afară, normal că ceilalți au sute de mii pentru că și traiul este la alt nivel Hai să raportăm la traiul nostru de zi cu zi. Nu ai cum să ceri 30 de mii pentru un concert. Ce oferi tu pentru banii ăștia? Că acolo se pune problema.

Eu tot timpul am cerut un pic sub valoarea pe care am oferit-o, ca apoi clientul, organizatorul, cine m-a chemat, să mă mai cheme, să zică „wow, dar ce show mi-a dat fata asta, nu m-a usturat buzunarul, o mai chem și data viitoare.' Asta a fost strategia mea ca să rezist în timp pe piața de concerte și ani și ani de zile am fost numărul 1 la vânzări pe concerte', a declarat Andreea Bălan în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă de pe platforma YouTube.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton