Andreea Bălan și-a oficializat relația cu Victor Cornea, de ziua ei de naștere: "Iubesc și sunt iubită". Primele imagini împreună, în calitate de cuplu

 Dumba Gabriela
.

Andreea Bălan și-a oficializat relația cu Victor Cornea, de ziua ei de naștere. De ziua ei, Andreea Bălan a postat primele imagini cu noul său iubit, Victor Cornea, oficializând astfel relația cu sportivul. Cântăreața radiază de fericire în brațele tenismenului mai tânăr cu 10 ani decât ea și a postat un mesaj emoționant în care afirmă că nu a fost niciodată mai fericită decât acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și-a oficializat relația cu Victor Cornea, de ziua ei de naștere. Andreea Bălan și Victor Cornea nu țin cont de vârstă și nici de gura lumii și par foarte fericiți împreună. Deși relația lor este la început și a fost oficializată chiar astăzi, în ziua în care cântăreața împlinește 39 de ai, Andreea Bălan susține că trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste de până acum.

453454453454

Andreea Bălan și Voctor Cornea, primele imagini împreună

Andreea Bălan și-a oficializat relația cu Victor Cornea chiar de ziua ei de naștere. Artista a împlinit 39 de ani și se iubește cu tenismenul Victor Cornea, în vârstă de 29 de ani.

„Azi, de ziua mea, vreau sa împărtășesc cu voi, dragilor, ca iubesc, sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată', a fost mesajul transmis de celebra solistă, alături de pozele în care apare alături de iubitul său tinerel.

Anterior, Andreea Bălan confirmase relația purtând un hanorac cu numele sportivului.

„Iubirea este foarte importantă în viață. Suntem la început și sunt foarte fericită. Mergem la Wimbledon, avem meci acolo', a spus Andreea Bălan.

Andreea spune că nu își mai face planuri cu viața amoroasă, pentru că acestea au fost mereu date peste cap. Așa că așteaptă să fie surprinsă de iubit.

„Sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum. O trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă. Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile. Am zis că mă văd căsătorită', a spus Andreea Bălan în emisiunea Xtra Night Show.

Citește și:Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie, la Paris. Cum a reacționat Gheorghe Hagi: „Bravo lui că își asumă. Le-am zis să…’

Citește și:Irina Tănase a pozat în costum de baie. Fotografie rară cu fosta iubită a lui Dragnea la plajă

Ce spunea Andreea Bălan despre iubire, înainte să oficializeze relația cu Victor Cornea

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, împreună cu care are două fetițe, dar s-au despărțit la finalul lui 2020.

„Eu dacă aleg pe cineva aleg pentru că îmi place de cineva nu pentru că aș avea nevoie de cineva. Oamenii au absolut tot ce contează femeie sau bărbat sau pur și simplu un om în normal care tu alegi un suflet potrivit pentru tine.

Trebuie să alegi un suflet care e bun pentru tine, potrivit pentru tine și nu te uiți la niciun aspect de genul ăsta, alegi sufletul și aleg iubirea.

Am mai dat interviu și am fost întrebat ce aș alege, clar iubirea pentru că suntem aici să iubim să fim iubiți și tot universul este făcut din iubire. Nu contează absolut nimic altceva decât iubirea, nimic până la urmă. Banii se fac, dacă ai cap îi faci și eu singură îi fac de 20 de ani. Pentru mine banii nu mai este o problemă de foarte mult timp așa că în general trebuie să primeze iubirea, dragostea', spunea Andreea Bălan despre viața amoroasă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton