Andreea Bălan poartă numele de familie al lui Victor Cornea. Cum e trecută în legitimație, la turneele de tenis: „Altădată sunt soție”

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Bălan și Victor Cornea se iubesc de câteva luni bune și se susțin necondiționat. Artista îl însoțește în turneele de tenis pe iubitul ei, care se pregătește acum pentru meciul României din Cupa Davis cu Grecia. Pe rețelele de socializare, Andreea Bălan a postat o imagine cu legitimația primită la Atena, unde se poate remarca că poartă numele de familie al sportivului. Detaliul a dat naștere zvonurilor că cei doi s-au căsătorit în secret.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și-a oficializat relația cu Victor Cornea în vara anului trecut, chiar de ziua ei de naștere. Nu se sfiesc să se afișeze împreună și să-și facă declarații de dragoste, iar la fel de mult se susțin și când vine vorba de carieră. Artista îl însoțește pe iubitul ei la fiecare competiție, astfel că în aceste momente cei doi se află în Grecia, pentru meciul României din Cupa Davis. Andreea Bălan i-a fost alături tenismenului și la Australian Open 2024, pentru a-l susține la turneele la care a participat.

ann13ann13

Citește și: Victor Cornea reacționează după ce a fost ironizat, inclusiv de fostul antrenor, că acum e antrenat de Andreea Bălan: „Prezența Andreei este un bonus emoțional extrem de mare pentru mine” 

Citește și: Ce reacție a avut Andreea Bălan când a aflat de la Victor Cornea că are un fiu: „Faptul că mi-a spus de la prima întâlnire că are un băiețel…'

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Relu Pănescu a părăsit emisiunea, după ce a fost învins de Maria Lungu la duelul eliminatoriu

Citește și: Cum se înțelege Vlad Gherman cu viitorii socri și ce părere au părinții lui despre Oana Moșneagu: „Asta a fost una dintre problemele pe care ea le-a întâmpinat în relațiile anterioare”

Andreea Bălan poartă numele de familie al lui Victor Cornea

După ce s-au întors din Australia, Andreea Bălan și Victor Cornea și-au făcut bagajele și au plecat în Grecia, tensimenul fiind inclus în lotul echipei de Cupa Davis a României. Artista a postat o fotografie cu legitimația primită de la organizatori, unde i-a fost trecut și numele de familie al iubitului ei.

Într-un vlog postat din perioada Adelaide ATP, Andreea Bălan a explicat că primește o legimitație de fiecare dată când îl însoțește pe Victor Cornea la meciuri. Artistei i s-au atribuit diferite titulaturi, de la soție, la antrenor și fizioterapeut, de aceea a decis să colecționeze badge-urile.

„Ăsta este badge-ul meu. La fiecare turneu am așa, ca să pot să intru. Eu sunt coach (n.r antrenor), de data asta, în Adelaide. Altădată sunt wife (n.r soție), altădată sunt fizio. De fiecare dată sunt trecută altfel aici și mă amuz, pentru că fac colecție de aceste badge-uri. Le păstrez pe toate', a spus artista.

Meciul României cu Grecia face parte din play-off-ul pentru menţinerea în Grupa Mondială I a Cupei Davis. Componenții lotului național pentru această partidă sunt: Marius Copil (33 de ani, 294 ATP la simplu), Nicholas David Ionel (21 de ani, 265 ATP), Cezar Creţu (22 de ani, 364 ATP), Luca Preda (17 ani, 1.095 ATP) şi Victor Vlad Cornea (30 de ani, 69 ATP la dublu).

Andreea Bălan, acuzată că-l distrage pe Victor Cornea de la carieră

Andreea Bălan a fost aspru criticată, în mediul online, pentru faptul că este prezentă la toate meciurile de tenis ale lui Victor Cornea. I s-a atras atenția că-l distrage pe iubitul ei de la carieră, însă a explicat, vizibil deranjată de comentariul unei internaute, că prezența ei are efectul opus.

Marius Vecerdea, fostul antrenor al lui Victor Cornea, a făcut o remarcă ironică la adresa artistei: „Nu sunt în Australia, pentru că este prea departe și nu era sigură participarea. În plus, antrenor și manager îi este Andreea Bălan'.

Și Victor Cornea a subliniat importanța prezenței Andreei Bălan la meciurile lui: „El a reușit să fie cu mine și la Wimbledon, și la US Open anul trecut. În ultimii zece ani am călătorit singur aproape mereu, iar prezența Andreei când îi permite programul este un bonus emoțional extrem de mare pentru mine la acest nivel, fiind trup și suflet alături de mine'.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton