Andreea Bălan, prima poză cu fetițele sale. Clara Maria și Ella Maya încep să se cunoască

 Pirvu Cristina
.

Andreea Bălan, după toate greutățile prin care a trecut, a arătat fanilor prima imagine cu fetițele sale. Clara Maria, mezina familiei, și Ella Maya încep să se cunoască. În curând ele se vor juca împreună, vor împărți păpușile. Mama și tatăl lor le vor fi mereu alături! 

La doar două zile după ce a fost externată, Andreea Bălan a se bucură de momentele frumoase în familie, alături de cele două comori ale ei, dar și de George Burcea. Ea a publicat în mediul online prima poză cu fetițele. Clara stă așezată pe păturică, iar Ella, surioara mai mare, îi pupă mânuțele.

Andreea a scris și un mesaj emoționant, semn că în sfârșit, a trecut de perioada dificilă. E o mămică și o soție împlinită.

„Dintodeauna mi-am dorit 2 copii, iar faptul ca sunt fete, ma face sa fiu foarte fericita❤️
Amandoua sunt sanatoase, frumoase si ma implinesc!
A meritat tot greul prin care am trecut ca mezina noastra Clara Maria sa vina pe lume si sa fie sanatoasa!”, a scris Andreea Bălan în mediul online.

Andreea Bălan și George Burcea au doua fetiteAndreea Bălan și George Burcea au doua fetite

Vineri, când a fost externată, vedeta a mers direct acasă. A fost mai liniștită în prezența familiei și a uitat de clipele teribile prin care a trecut. A fost la un pas de moarte, dar medicii au salvat-o. A avut vânătâi și pe mâini, și pe gât…

Ea a dezvăluit cum a făcut stopul cardio-respirator, cum doctorii au reacționat. Andreea Bălan spune că va urca în câteva luni pe scenă, unde își va surprinde fanii cu piruete amețitoare.

Gabriela Cristea ar putea trece prin aceeași tragedie ca Andreea Bălan, la naștere

Gabriela Cristea mai are aproape o săptămână și va aduce pe lume cea de-a doua fetiță. Prezentatoarea TV ar putea trece prin aceeași tragedie ca Andreea Bălan, la naștere, iar medicii au avertizat-o. Gabriela Cristea merge foarte des la control. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton