Andreea Bălan și Victor Cornea au împlinit un an de relație: „La mulți ani nouă!” / Cum au sărbătorit și ce surpriză romantică i-a făcut artista iubitului ei

 Ifrim Georgiana
.

Victor Cornea și Andreea Bălan au împlinit un an de relație și, așa cum era de așteptat, au marcat momentul într-un mod inedit. Alături de copii, cei doi îndrăgostiți au ieșit la restaurant, iar artista i-a făcut o surpriză romantică iubitului ei. Momentul a fost imortalizat și postat pe rețelele de socializare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Tenismenul a fost cel care a făcut primul pas către artistă și i-a scris un mesaj pe Instagram, în urmă cu un an, după ce a văzut o secvență cu ea dintr-o emisiune. Au simțit din prima clipă că sunt compatibili și timpul a demonstrat că nu au greșit. Totuși, Andreea Bălan recunoaște că nu e pregătită pentru căsătorie.

an11an11

Citește și: De ce nu vrea Andreea Bălan să se căsătorească acum cu Victor Cornea: „Pentru unele este doar un obiectiv de atins. Pentru mine…”

Citește și: Ce a întrebat-o Victor Cornea pe Andreea Bălan, la prima întâlnire: „Iată că ce am spus se adeverește la un an distanță. Un mare vis de-al meu'

Citește și: Cum arată acum Oana Vincu, la 23 de ani de la destrămarea trupei Genius. S-a reprofilat din punct de vedere profesional

Citește și: A murit Philippe Leroy, actorul care a jucat rolul lui Yanez în „Sandokan'. Avea 93 de ani

 Andreea Bălan și Victor Cornea au împlinit un an de relație

Pe 4 iunie, Andreea Bălan și Victor Cornea au celebrat un an de relație, un moment special și emoționant pentru orice cuplu. Cei doi îndrăgostiți, împreună cu copiii, au ieșit la un resturant și au sărbătorit așa cum se cuvine. Romantică cum o știm, artista nu a ratat ocazia să-i facă surpriză iubitului ei.

Andreea Bălan a cumpărat un tort pentru a marca aniversarea relației. Desertul a fost decorat cu mingi de tenis comestibile, figurile și alte elemente specifice acestui sport. Numele lui Victor Cornea, cu litere din marțipan, apare la baza tortului. Imaginile îl surprind cu un zâmbet larg pe față și vizibil emoționat, semn că iubita lui l-a uimit și de acestă dată.

„La mulți ani nouă, iubirea mea', a scris artista în dreptul fotografiei cu jucătorul de tenis.

De ce nu e Andreea Bălan pregătită să se căsătorească

Andreea Bălan susține că obiectivul ei nu mai este căsătoria, pentru că în trecut a făcut acest pas și a văzut ce înseamnă.

„A te mărita nu înseamnă că este fericirea supremă. Pentru unele da. Este doar un obiectiv de atins. Pentru mine acest obiectiv nu mai este de atins. A fost cândva și l-am făcut, l-am bifat. Să fii cu cineva într-o relație de iubire sinceră și să ai o conexiune autentică este cel mai important. Nu mai contează să te măriți și faci un act. Asta este doar pentru lumea 3D’, a spus artista pentru Ego.ro.

Andreea Bălan are convingerea că venim pe pământ pentru a învăța niște lecții, că totul e ca un joc, că trebuie să ne iubim și să ne acceptăm așa cum suntem.

În 3D lumea vrea să știe dacă te măriți, ce se întâmplă. Atât timp cât ai o conexiune divină, suflet la suflet, vorbim, intrăm în spiritualitate, atunci nu mai contează chestia asta cu Primăria și hârtia. Sunt doar niște formalități ale lumii 3D în care trăim. Noi jucăm un joc, e ca un joc. Trebuie să-l jucăm cumva, facem tot felul de lucruri, proiecte, dar dacă ieșim un pic și facem zoom out și mergem în 4D, în 5D, acolo nu contează actul. Important este să înțelegem că toți avem tot felul de experiențe, suntem aici să învățăm, trăim niște lecții pe care noi ni le-am ales de Sus și trebuie să le experimentăm și la final să ne iubim și să ne acceptăm așa cum suntem’, mai spune Andreea Bălan.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton