Andreea Bălan și Victor Cornea, prima apariție la un eveniment monden. Cum s-au afișat și ce reacție au avut fanii: „Semănați puțin la fizionomie”

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de câteva luni, însă relația lor este din ce în ce mai consolidată și au planuri de viitor împreună. Duminică seara, artista și tenismenul au bifat prima apariție la un eveniment monden, iar imaginile postate pe rețelele de socializare au atras numeroase complimente din partea internauților. Iată cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și Victor Cornea și-au oficializat relația în urmă cu aproape două luni. Cei doi se afișează des împreună și vorbesc deschis despre povestea lor de dragoste, deși, inițial, s-au confruntat cu un val de critici și reacții negative. Artista a susținut că, deocamdată, nu se gândește la căsătorie, având în vedere decepțiile din trecut, însă așteaptă să vadă ce-i rezervă viitorul. Duminică seara, Andreea Bălan și Victor Cornea s-au afișat împreună la primul eveniment monden, iar imaginile au stârnit reacții puternice în rândul internauților, care au au remarcat o asemănare fizică între cei doi.

355657616_788513536191319_2062040783207947584_n355657616_788513536191319_2062040783207947584_n

Citește și: Cum a început relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea și cine a făcut primul pas: „Mi-a lăsat un mesaj. Am răspuns pentru că…'

Citește și: Andreea Bălan, replică neașteptată pentru Dan Capatos, în direct, la Xtra Night Show: „Nici nu ați început bine emisiunea asta și…”. Ce a făcut-o să răbufnească

Citește și: Dragoș Bucur și-a construit casă la țară: „Visul ăsta e pe cale să devină realitate'. Primele imagini cu noua locuință

Citește și: Momente inedite de la nunta Anei-Maria Geoană cu soțul american. Garrett Cayton a fluturat steagul României la evenimentul de 5,5 miliaone de dolari, de la Veneția

Andreea Bălan și Victor Cornea, prima apariție la un eveniment monden

În urmă cu câteva zile, Andreea Bălan l-a așteptat pe Victor Cornea la aeroport, după ce tenismenul a părăsit turneul de Grand Slam US Open. Alături de artistă, s-au aflat și cele două fiice, Ela și Clara, care au sărit în brațele iubitului mamei lor. După reuninea emoționantă, cei doi îndrăgostiți au mers într-unul dintre magazinele Adinei Buzatu, unde jucătorul de tenis și-a ales un costum.

Spre seară, Andreea Bălan și Victor Cornea au împreună la primul eveniment monden și au postat mai multe imagini pe rețelele de socializare. Artista a purtat o rochie roșie și scurtă, care i-a pus talia în evidență, iar fanii au remarcat că radiază de fericire și pare împlinită pe toate planurile.

„Fericire maximă… nu degeaba se spune că cine seamănă se adună. Semănați puțin la fizionomie, fericire și viața lungă', „Mă ia cu palpitații… sunteți superbi. Să fiți sănătoși și să vă bucurați din plin de fiecare clipă.', „Da, voi doi chiar semănați', „Sunteți superbi!!! Minunați, dragii mei!!! Cei mai frumoși și eleganți!!! Sunteți atât de frumoși!!! Superbi!!! Vă îmbrățișez cu mare drag și prețuire!!! Vă adooor!!!', „Sunteti cei mai frumoși, plini de iubire si o energie incredibila', „E frumos să iubești și să fii iubita', sunt câteva dintre comentariile urmăritorilor din mediul online.

Ce spune Andreea Bălan despre căsătorie

În urmă cu un an, Andreea Bălan și George Burcea au divorțat oficial, după un proces care a durat mai bine de doi ani. Întrebată despre o posibilă căsătorie cu Victor Cornea, artista a susținut că nu a abordat acest subiect cu partenerul ei, având în vedere decepțiile din trecut și faptul că relația s-a înfiripat de numai câteva luni. Chiar și așa, jurata de la „Te cunosc de undeva' a sugerat că este deschisă ideii de a ajunge din nou în fața altarului, în eventualitatea în care relația evoluează la fel ca până acum.

„Suntem doar de câteva luni împreună. Nu am vorbit despre asta. După experiența negative avută de mine, nu mi-am mai pus problema să mă mai căsătoresc, dar în viață să nu spui niciodată nu', a declarat artista, la Xtra Night Show. 

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton