Andreea Bălan a trecut printr-o transformare totală de look. Cum arată roșcată și în rochie decoltată: „Am ales un look à la Jessica Rabbit”

.

Andreea Balan a marcat debutul noului sezon „Te cunosc de undeva' cu o schimbare majoră de look. Îmbrăcată într-o rochie mulată pe corp și cu părul roșcat, artista a reușit să-și surprindă fanii și cu greu o mai recunoști. Personajul Jessica Rabbit a inspirat-o pentru această apariție plină de senzualitate. Iată imaginile cu Andreea Bălan!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Premiera noului sezon „Te cunosc de undeva’ are loc sâmbătă, 17 februarie, de la 20.00 la Antena 1. Opt echipe de artiști vor trece prin schimbări spectaculoase și emoții puternice – Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică. Pe rețelele de socializare, Andreea Bălan a postat deja câteva fotografii de la debutul show-ului și a marcat o schimbare de look neașteptată.

Citește și: Andreea Bălan poartă numele de familie al lui Victor Cornea. Cum e trecută în legitimație, la turneele de tenis: „Altădată sunt soție’


Citește și: Victor Cornea reacționează după ce a fost ironizat, inclusiv de fostul antrenor, că acum e antrenat de Andreea Bălan: „Prezența Andreei este un bonus emoțional extrem de mare pentru mine' 

Citește și: Culisele descalificării lui Jador de la Survivor All Stars. Jorge este mutat la Războinici, iar regulile emisiunii se schimbă

Citește și: De ce a renunţat sora Anamariei Prodan la averea lăsată de mama lor, Ionela Prodan: „E milionară, pe picioarele ei, nu a luat nimic de la nimeni'. Cu ce se ocupă Anca în SUA


Andreea Bălan a trecut printr-o transformare totală de look

Pentru premiera noului sezon „Te cunosc de undeva’, jurata Andreea Bălan a renunțat la părul blond pentru roșcat. Jessica Rabbit a fost sursa ei de inspirație pentru această schimbare de look temporară, pentru că a apelat la o perucă. Nu putem trece cu vederea nici ținuta provocatoare a artistei, compusă dintr-o rochie argintie, scurtă și cu un decolteu adânc. Apariția ei a atras numeroase complimente din partea celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.


„Am aşteptat cu mare bucurie revenirea pe platourile de filmare „Te cunosc de undeva!’. Şi pentru că suntem la un show de transformări, mi-am dorit să mă „transform’ şi eu puţin, aşa că pentru premieră am ales un look à la Jessica Rabbit!’, a declarat Andreea Bălan, juratul care punctează coregrafia.


Andreea Bălan i-a dedicat o piesă iubitului ei, Victor Cornea

Andreea Bălan a lansat o piesă de dragoste, care se intitulează „Superîndrăgostiți’, iar Victor Cornea apare apare în videoclip. Cei doi sunt surprinși în ipostaze tandre, iar versurile emană romantism și emoții puternice.

Victor Cornea și Andreea Bălan și-au oficializat relația în primăvara anului trecut. Sunt de nedespărțit și se susțin reciproc. Artista a explicat, într-un interviu pentru VIVA!, că încrederea din relația lor s-a clădit cu efoturi mari și este de neclintit.


„Ne susținem reciproc și ne apreciem foarte mult unul pe celălalt. A fost nevoie de o muncă titanică cu noi înșine înainte ca noi să ne cunoaștem și am dobândit ambii o încredere în noi care este greu de destabilizat. Cred că gelozia este activată în totalitate de ego și apare din lipsa încrederii în propria persoană’, a spus artista pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook & Instagram