Andreea Bănică a fost bătută de tatăl ei alcoolic, în copilărie: „Îl uram din tot sufletul. Îi doream moartea!”

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Bănică a fost bătută de tatăl ei alcoolic, în copilărie. Andreea Bănică a vorbit despre dependența de alcool a tatălui ei. Invitată în podcastul „TeAscult cu Ilinca Vandici', artista a făcut o serie de dezvăluiri emoționante despre copilăria ei. Aceasta a vorbit despre relația pe care a avut-o cu tatăl ei, atunci când bărbatul a început să se confrunte cu această adicție. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bănică a fost bătută de tatăl ei alcoolic, în copilărie. De-a lungul anilor, Andreea Bănică a vorbit deschis despre copilăria sa, marcată de traume și de dependența de alcool a tatălui ei. Dacă la început relația cu părintele ei a fost una frumoasă, lucrurile au degenerat în momentul în care bărbatul a devenit victima alcoolului. Artista a mărturisit că au existat episoade de violență fizică și psihică, momente pe care și le amintește și astăzi. În urmă cu mai bine de 20 de ani, tatăl artistei s-a stins din viață, în urma unui accident.

an-9-2an-9-2

Andreea Bănică, despre dependența de alcool a tatălui ei. Artista a recunoscut că părintele ei a recurs la violență fizică și au existat mai multe momente când a fost nevoită să plece cu mama ei de acasă și să ceară ajutorul apropiaților.

Citește și: Andreea Bănică a interzis accesul câinilor la hotelul ei și a stârnit furia clienților:„Vor simți că intră într-o cocină, nu…'

Citește și: „Oare de ce în alte țări oamenii pot fi civilizați? Ce nervi am!” Ce a pățit Andreea Bănică ziua, în parc, unde a ieșit cu fiul ei

Citește și: 30 de ani de la moartea soților Doina și Ion Aldea-Teodorovici.Fiul lor și-a botezat fiica cu numele mamei, iar asemănarea este izbitoare

Citește și: Andreea Hanca a născut o fetiță. Ce complicații a suferit la operația de cezariană:„Simţi că ai murit'

Andreea Bănică a fost bătută de tatăl ei alcoolic, în copilărie

Andreea Bănică a mărturisit că, la început, relația cu tatăl ei era extrem de frumoasă și deschisă. Bărbatul se mândrea cu fiicele sale și avea încredere absolută în ele.

„Tătăl meu mă adora efectiv, mă arăta lumii, publicului și se mândrea cu mine. Poate că la momentul ăla îmi era rușine, eram rușinată de acest lucru, dar eu am fost crescută în spiritul acesta libertin, cu cheia de gât și plecam. Știam că am ore, eram foarte corectă și veneam la orele respective sau, dacă mai voiam să stau, veneam acasă întrebam, și după primeam bilet de voie.

A avut tata o încredere în mine și în sora mea absolută. Cu tatăl meu am avut prima discuție despre începutul unei relații, a declarat Andreea Bănică în cadrul podcastului „TeAscult cu Ilinca Vandici'.

„El a dezvoltat o pasiune pentru băutură'

După un impas financiar, se pare că tatăl Andreei Bănică și-a găsit refugiul în băutură. Din acel moment, relația sa cu familia s-a degradat.

„El a dezvoltat o pasiune pentru băutură și de aici au plecat toate necazurile în casă și în familie, cu bătăi, cu plecări de acasă, cu mama prin parcuri, cu ascunzișuri prin verdețuri, cu căutări, cu poliție.

Erau niște momente groaznice. Era și bolnav, avea un vas de sânge la cap care nu lăsa creierul să se oxigeneze și de asta avea interzis alcoolul, iar el tocmai asta făcea. A început să bea din cauza faptului că a pierdut o afacere importantă', a adăugat aceasta.

„Devenise agresiv'

Artista a mărturisit că tatăl ei a recurs la violență fizică. Aceasta a povestit un astfel de episod, fiind și momentul în care părintele ei a conștientizat că gravitatea situației.

„Devenise agresiv, foarte agresiv. Când am împlinit 18 ani, dar așa s-a întâmplat, a venit băut și a vrut să dea în mama și atunci l-am îmbrâncit și l-am băgat sub masă. Era așa de băut încât nu s-a mai putut ține pe picioare și a rămas acolo sub masă și s-a uitat lung la mine, nu mi-a spus nimic, iar eu am fugit.

Dar țin minte ca a doua zi l-am văzut foarte afectat și cred că a conștientizat de fapt cum e el, ce se întâmplă cu el, ce se întâmplă cu noi. Eu i-am spus atunci că dacă mai ridici mâna la mama te bag sub masă și te omor cu mâna mea și cam asta a fost', a mai spus Andreea Bănică.

„ Îi doream moartea'

Andreea Bănică a dezvăluit sentimentele care au încercat-o față de tatăl ei, în perioada copilăriei.

„Nu eram supărată, îl uram efectiv, când spun îl uram, îl uram din tot sufletul și îi doream moartea. Eu eram neîndreptățită. Eram copilul care nu trebuia bătut, trebuia ocrotit, iubit, venerat și ridicat în slăvi așa cum o făcea el, nu bătut, pentru că nu eram copil care să aducă necazuri (….)

Eu am fost un copil model. Pot să spun că unde mă punea acolo stăteam de mică, ce îmi spunea aia făceam, a încheiat artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton