Andreea Bănică s-a pozat în costum de baie și nemachiată, la 46 de ani. Reacția fanilor: „Nu îmbătrânești deloc, arăți…”

 Miniosu Alexandra
.

Andreea Bănică s-a pozat în costum de baie și nemachiată, la 46 de ani. Celebra cântăreață i-a făcut pe fanii ei să înroșească butonul de like, după ce a postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii sexy, realizate chiar pe litoralul românesc. Admiratorii săi sunt de părere că artista a rămas la fel de „fresh' ca atunci când a debutat în showbiz, lăudându-se atât cu o siluetă impecabilă, cât și cu un ten neted. Iată ce i-au spus!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Andreea Bănică se numără printre cele mai apreciate cântărețe din România. Deși are o carieră solicitantă, ea reușește să se împartă cu brio între familie, muzică și afacerile pe care le are împreună cu soțul ei. Vedeta e căsătorită cu Lucian Mitrea și au împreună doi copii, o fată și un băiat.

andreea banica 2andreea banica 2

La 46 de ani, Andreea Bănică își menține în continuare silueta suplă de la debutul ei în muzică și nici nu zici ca a trecut prin două nașteri. De curând, ea le-a împărtășit internauților o serie de imagini cu ea, în care apare nemachiată și îmbrăcată în costum de baie, pentru care a primit numeroase complimente.

Citește și: Andreea Bănică nu vrea să mai cânte cu Julia Chelaru și Claudia Pătrășcanu: „Eu nu am crezut niciodată în ciorba reîncălzită. S-a dovedit la atâtea alte trupe de fete, nu mi s-a părut că au avut vreun un succes'

Citește și: Ce sfat i-a dat Andreea Bănică soțului ei, Lucian Mitrea, în privința relației cu fiica lor adolescentă: „I-am spus să fie mult mai aproape de fata lui, este la vârsta la care are nevoie de…'

Citește și: Carmen de la Sălciua recunoște că ea și-a dorit divorțul de Culiță Sterp: „El mai credea într-o șansă de împăcare, eu nu mai…'

Citește și: Ce salarii au Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la PRO TV, la MasterChef: „Puțin. Am zis așa: de la Pro TV mai puțin, de la Dumnezeu mai mult”

Andreea Bănică s-a pozat în costum de baie și nemachiată, la 46 de ani

După ce a muncit toată vara, Andreea Bănică și-a alocat puțin timp să se relaxeze pe malul mării, pentru prima oară în acest sezon, după cum a povestit chiar ea pe Instagram.

„Toată vara nu am apucat să lenevesc la malul marii cum o făceam când eram copil însă ieri a fost o zi….

WOW! Soare, apă caldă încă, pescăruși, o ploaie scurtă și o amandină la finalul zilei pe care nu am apucat să o pozez așa repede s-a terminat. Zile frumoase în Septembrie vouă , dragii mei!', a scris Andreea Bănică pe Instagram.

Reacția fanilor

Andreea Bănică le-a arătat fanilor ce poze și-a făcut pe litoralul românesc și a stârnit un val de reacții pozitive. În imagini, artista e îmbrăcată într-un costum de baie din două piese și e complet nemachiată.

„Nu îmbătrânești deloc, arăți că o puștoaică de 20 ani', „Ești superbă, și cea mai tare din showbiz. Felicitări pentru familia ta frumoasă', „Ești superbă! Și la corp și la chip și mai ales ca radiezi frumusețe, liniște și bunătate!', „Cea mai frumoasă vedetă la vârsta ta', au reacționat fanii artistei.

Andreea Bănică recunoaște că folosește filtre în mediul online

Andreea Bănică a recunoscut, recent, că folosește filtre în mediul online. Prezentă în emisiunea de pe Kanal D2, „Play It', aceasta a discutat despre o perioadă mai puțin știută din viața ei, aducând în prim-plan încrederea de sine și moda filtrelor. Cântăreața a mărturisit că au existat episoade în trecutul ei în care nu se accepta așa cum e.

„În ceea ce privește filtrele, într-adevăr, am și eu anumite filtre, cred că avem cu toții asta, doar că le folosesc atunci când mă trezesc și n-am chef să-mi văd fața de dimineață, că-s foarte obosită și mai mereu nu am timp de somn.

Și folosesc dimineața, dar am momente când îmi arăt fața și chipul, pentru că nu mă ascund de nimeni și nu m-am ascuns niciodată. Poate pe vremuri aveam problema asta, însă de ceva timp am mai multă încredere în mine. Mă cunosc foarte bine, am încredere in mine. Știu când arăt bine, cum arăt bine. Înainte, pe vremuri, nu duceam gunoiul nemachiată. Știam că erau paparazzi după mine, peste tot. Astăzi, ies și în pijamale până la colț, să mă duc la magazin să îmi iau ceva de mâncare. Nu am o problemă cu asta. Asta vine odată cu încrederea în sine', a declarat Andreea Bănică, la Play It.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton