Andreea Berecleanu, despre iubitele fiului ei în vârstă de 13 ani: "Pe toate le cheamă Eva, ca pe sora lui"

.

Despre Andreea Berecleanu este greu de crezut că are 43 de ani și cu atât mai puțin că este mama a doi adolescenți.  O mamă care acum trece și alături de fiul ei de 13 ani prin emoțiile primei iubiri…

Fiica Andreei Berecleanu s-a acomodat repede în Londra


Acum un an, scriam despre Eva, fiica Andreei, care, la 16 ani trăia prima poveste de iubire… Era în preajma Zilei îndrăgostiților, iar fiica vedetei posta, la vremea aceea, cu mândrie fotografii cu ea și cu iubitul ei pe Instagram. Acum, tânăra este plecată la studii, la Londra, așa că, probabil, are parte de o relație la distanță. Deși Andreea spunea într-un interviu VIVA! că, în ciuda distanței, nu a pierdut deloc legătura cu Eva și că vorbesc și se văd zilnic, acum cu siguranță Petru, fiul în vârstă de 13 ani al vedetei Antenei 1, are parte de atenție dublă din partea mamei sale. Asta cu atât mai mult cu cât, după câte afirmă chiar ea, Petru s-a îndrăgostit și are nu doar o iubită, ci mai multe!


Recent, Andreea a fost invitată la emisiunea „Răi Da Buni', unde a povestit atât despre cea mai recentă vacanță a ei la munte, la schi, cât și despre „relațiile' de dragoste ale fiului ei în vârstă de doar 13 ani. După o pauză de cinci ani, în care nu a mai schiat din cauza problemelor la coloană, vedeta și-a luat inima în dinți și a făcut-o din nou, alături de Petru. Puștiul a fost foarte fericit că a putut schia din nou alături de mama lui, iar asta a făcut ca vacanța să fie perfectă.


Andreea și fiul ei Petru, în vârstă de 13 ani

„E normal să aibă iubite la vârsta lui'

Printre altele, Andreea a mai povestit că Petru nu este talentat doar la schi, ci și la… vrăjit domnișoare, puștiul în vârstă de doar 13 ani având până acum mai multe iubite. Paradoxal, toate poartă numele surorii lui, și probabil că asta nu este o simplă coincidență. „Petru are iubite. E normal să aibă iubite la vârsta lui. Nu e normal să avem noi iubiţi şi iubite la vârstele noastre. Pe toate le cheamă Eva, ca pe sora lui. S-au nimerit câteva Eve în viaţa lui. Nu ştiu cât seamănă, nu le cunosc pe toate. Nu mi le arată, i le arată lui Constantin. Pe una dintre prietene i-a arătat-o soţului meu pe telefon şi nu i-am spus să mi-o arate şi mie. Apoi, mi-a zis că o să mi-o arate peste două săptămâni şi mie', a spus, amuzată, Andreea.


Dat fiind că puștiul are deja pese 1,70 m și a moștenit mult din frumusețea mamei sale, suntem convinși că în viața lui vor exista multe… Eve de acum înainte!