Andreea Bogățeanu, nepoata lui Mircea Sandu, și soțul ei au divorțat: ”Nu am stat bine pe picioare când am aflat. Nu prea mă mai simțeam bărbat...”

 Calin Maria Bianca
.

Andreea Bogățeanu, nepoata lui Mircea Sandu, și Viorel au divorțat. Este vestea momentului în showbiz-ul românesc. Viața a încercat-o cumplit pe nepoata lui Mircea Sandu și i-a dat numeroase cumpene de-a lungul vieții, astfel că după ce și-a îngropat doi iubiți, acum divorțează de cel alături de care se vedea pentru tot restul vieții! Viorel Bogățeanu nu a ezitat și a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Stars despre cele întâmplate în căsnicia sa cu Andreea, dar și ce i-a determinat să meargă pe drumuri separate. Iată cele mai noi declarații!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea și Viorel Bogățeanu divorțează după mai bine de 7 ani de căsnicie. Nepoata lui Mircea Sandu pare că este urmărită de ghinion atunci când vine vorba despre domeniul amoros. A avut două mari iubiri, sfârșite crunt, după ce partenerii de viață din ambele relații au încetat din viață. Cu greu, s-a adunat și a reușit să treacă peste drame, iar apoi l-a întâlnit pe Viorel, solistul unei cunoscute trupe de muzică populară. Între ei s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste așa că s-au căsătorit, iar până acum au pozat în familia perfectă.

whatsapp-image-2023-05-04-at-12.37.45whatsapp-image-2023-05-04-at-12.37.45

Totul a mers 'ca pe roate' mai bine de șașe ani, însă se pare că problemele și discuțiile din ultima vreme i-au adus în punctul în care să își spună adio și să meargă pe drumuri separate. Au mers să divoțeze, pe cale amiabilă, fără prea multă gălăgie și fără a da de veste acest lucru, astfel că au făcut public acest lucru important din viața lor când totul s-a încheiat definitv.

Citește și: Ce pensie are Mircea Sandu. Fostul șef al Federației Române de Fotbal trăiește regește

Citește și: Taraful Viorel Bogăteanu – concert senzațional de Paști, la Poiana Brașov

Citește și: „E o frică permanentă, fac terapie”. Adda a rămas cu sechele după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme. Ce o sperie cel mai mult

Citește și: Cine este Garry Cozma, semifinalist Românii au Talent 2023. A divorțat de fosta soție și s-a luptat cu depresia

Andreea Bogățeanu, nepoata lui Mircea Sandu, și soțul ei au divorțat

Andreea Bogățeanu, nepoata lui Mircea Sandu, și-a pierdut primul logodnic din cauza unui stop cardiac, după care a suferit enorm. După mai bine de 10 ani și-a refăct viața, însă, cu doar câteva săptămâni înainte de ziua nunţii, iubitul ei de doar 27 de ani a murit, tot din cauza unui stop cardiac. A fost devastată și s-a considerat blestemată în dragoste, însă după ani de suferință, și-a găsit alinarea în brațele li Viorel Bogățeanu cu care a avut un mariaj fericit vreme de 6 ani, până acum însă, când au anunțat vestea divorțului!

Asta e! Viaţa merge înainte. cu bune, cu rele. E ca un şoc pentru mine. Las să creadă lumea că eu sunt vinovat. Dar lucrurile nu sunt chiar aşa. Eu am cerut divorţul. Multe nu pot să spun. Pe Andreea o respect.„, a declarat Viorel Bogățeanu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Care sunt motivele divorțului dintre Andreea și Viorel Bogățeanu

Viorel Bogățeanu a ieșit în față și a confirmat divorțul dintre el și Andreea, nepoata lui Mircea Sandu, explicând că el este cel care a cerut divorțul și nu ea. Mai mult decât atât, a vorbit despre mai multe motive care i-au adus în punctul de a merge pe drumuri separate, însă fără a da prea multe detalii. A ținut să precizeze că fosta lui soție a făcut acțiuni care l-au șocat la propriu și a auzit lucruri pe care nu și-ar fi dorit să le audă vreodată.

E vorba de mai multe situaţii. Ca într-o zi o să iasă la iveală. Nu vreau ca lumea să creadă că sunt oaia neagră din acest cuplu. Copiii nu au nicio vină. copiii vor fi mereu lângă mine. Sunt mai multe… şi câteva şocuri pentru mine. Lucruri pe care le-am aflat eu personal. Am încercat să stau bine pe picioare. Nu pot să spun dacă m-a înşelat. Mi-au auzit urechile ceva ce nu mi-aş fi dorit să aflu vreodată.„, a mai spus acesta, pentru Antena Stars.

Viorel Bogățeanu: 'Nu prea mă mai simțeam bărbat'

Viorel Bogățeanu nu s-a oprit aici cu șirul declarațiilor și a spus la Antena Stars faptul că, în continuare, o să aibă mare de grijă de copii, și că aceștia vor rămâne la el. De asemenea, întrebat despre infidelitatea neapotei lui Mircea Sandu în căsnicie, el a fost discret și a lăsat loc de interpretări, spunând clar: 'nu pot să acuz fără dovezi'. Cu inima distrusă, Viorel Bogățeanu își găsește puterea să meargă mai departe, de dragul copiilor și a carierei sale.

Eu nu pot să acuz pe cineva fără dovezi. E o situţie nouă. Nu am stat bine pe picioare când am aflat. M-am ţinut bine să nu cad. Relaţia s-au deteriorat. Încerc să merg mai departe. Am o meserie. Trebuie să merg mai departe. Nu prea mă mai simţeam bărbat. Am început să am dubii. Şi am scormonit.', a concluzionat el.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton