Andreea Bostănică, criticată de fani după ce a fost prinsă că-și editează pozele. Imaginea cu care a gafat pe Instagram: „Zici că e o gonflabilă. Atâta poate…”

.

Andreea Bostănică a fost criticată de fani după ce a fost prinsă că-și editează pozele. Tânăra în vârstă de 19 ani, ce se bucură de un mare succes în mediul online, a gafat-o, recent, cu o poză postată pe rețelele de socializare. Într-o imagine, aceasta a „ondulat' scara pe care stătea, fapt pentru care internauții au taxat-o dur. Iată ce i-au transmis!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Andreea Bostănică se numără printre cei mai în vogă creatori de conținut din țară. Aceasta a devenit cunoscută în rândul adolescenților, după ce s-a făcut remarcată pe TikTok, mai ales prin frumusețea ei. Aceasta obișnuiește să se posteze cu buchete de flori uriașe și obiecte foarte scumpe, unele la care multe tinere de vârsta ei nici măcar nu visează.

andreea-bostanica-2andreea-bostanica-2

Citește și: Cristina Ich sare în apărarea Andreei Bostănică, după ce Ilinca Vandici a criticat-o pentru opulența pe care o afișează: „Nu poți, după ce ai făcut toate greșelile pe care le condamni, să vii să…'

Citește și: Andreea Bostănică susține că muncește de la 12 ani: „Prietenii mei se jucau, eu filmam vlogguri, editam, făceam ore de vioară, pian, actorie, dansuri, lansam piese”/ Câți bani câștigă din TikTok într-o săptămână

Citește și: De ce a lipsit Radu Drăgușin de la nunta lui Ianis Hagi, colegul său de la Națională. Cum a reacționat fiul lui Gică Hagi: „Cei care nu au putut veni…”

Citește și: Ce mesaj a transmis Kate Middleton prin intermediul rochiei mov, purtate la finala Wimbledon. A fost a doua apariție publică a Prințesei de Wales de când a fost diagnosticată cu cancer

Andreea Bostănică, criticată de fani după ce a fost prinsă că-și editează pozele

Doar pe Instagram, Andreea Bostănică este urmărită de peste 3,3 milioane de oameni, iar pe TikTok are peste 5,8 milioane de utilizatori. În urma aparițiilor ei extravagante, au apărut zvonuri potrivit cărora tânăra ar avea un iubit de origine arabă, care-i face toate poftele. De altfel, aceasta vizitează des Dubaiul. Șatena a afirmat, însă, că se întreține singură din banii obținuți din online.

Recent, Andreea Bostănică a stârnit un val de reacții în rândul internauților, după ce a postat o imagine cu ea în timp ce stă pe o scară, lângă niște buchete de flori. Fanii eu au observat imediat că scările erau retușate, motiv pentru care au criticat-o și au ironizat-o.

„Era beat tâmplarul care a făcut treptele alea puțin ondulate' /'Parcă o vezi că scrie „este model de scară ondulată, dar voi sunteți săraci'/'Așa sunt scările, ce aveți voi?'/'Lăsați fata în pace, atâta poate și ea'/'Zici că e o gonflabilă', sunt o parte dintre reacțiile internauților.

Andreea Bostănică, atac către Ilinca Vandici, după ce a criticat-o pentru opulența pe care o afișează pe Internet

Andreea Bostănică a atacat-o pe Ilinca Vandici, după ce a criticat-o pentru opulența pe care o afișează pe Internet. Tânăra „a luat foc', după ce prezentatoarea TV s-a arătat în dezacord cu activitățile ei de pe rețelele de socializare. Colega de platou a lui Teo Trandafir a comentat, recent, imaginile postate de TikTokeriță, în care se afișează cu buchete imense de flori și cadouri scumpe, fapt ce a deranjat-o, aparent, pe cea din urmă.

„Ok, este superbă Andreea. Cântă frumos. E superbă, punct. Hai să facem asta. Hai să dansăm, să cântăm, hai să arătăm cât suntem de frumoase. De ce trebuie opulența asta exagerată?

În care arătam bijuteriile. La mine, la tine, vine un băiat care ne aduce și nouă 100 de trandafiri, dar înainte am văzut-o pe Andreea Bostănel pe Instagram, ce-i zic? Am prietene care au copile adolescente și care o urmăresc pe Andreea Bostănică și alții, nu mai știu cum să facă', a spus Ilinca Vandici în emisiunea „Follow Us'.

La scurt timp după afirmațiile Ilincăi Vandici, Andreea Bostănică a reacționat. În timpul unui Live pe TikTok, tânăra a susținut, că, de fapt, prezentatoarea o cunoaște foarte bine. Conform spuselor ei, Ilinca Vandici ar fi urmărit-o în mediul online și chiar ar fi invitat-o în emisiune.

„Doamna Ilinca cred că s-a supărat că nu i-am deschis nici mesajul, doar că nu înțeleg… Poate vă amintiți de mine, doamna Ilinca. Ați fost la emisiune și ați spus că nu știți cum mă cheamă?

Păi cum nu știți cum mă cheamă dacă ați spus că aș fi onorată să vin la emisiunea voastră acum câteva luni. Mi se pare foarte, foarte patetic. Dar… are și ea o vârstă. Poate are și probleme cu memoria', a susținut tânăra.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton