Andreea Bostănică, după ce s-a zvonit că a picat BAC-ul: „Nu m-a încurcat să îmi procur trei apartamente în Chișinău, un penthouse, altul în București. Nu mai vorbesc de mașină”. Ce note a obținut Regina TikTok-ului la Bacalaureat

.

Andreea Bostănică se numără printre cei mai populari vloggeri și influenceri din România și Moldova. De curând, tânăra de 18 ani și-a încheiat studiile liceale și a susținut examenul de Bacalaureat, speculându-se, ulterior, că nu a obținut note de trecere. De curând, „Regina TikTok-ului' a dezmințit informația conform căreia a picat „examenul maturității', precizând că notele obținute la BAC nu au împedicat-o să devină proprietara mai multor apartamente de lux. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


În vârstă de 18 ani, Andreea Bostănică se bucură de un imens succes în mediul online, iar contractele de imagine îi aduc câștiguri la care unii nici nu visează. Tânăra și-a început careira de vlogger în anul 2017, pe vremea când avea doar 13 ani, aflânsu-se, în prezent, în topul celor mai populari influenceri din România și Republica Moldova. Pe platforma Tik Tok, Andreea Bostănică este urmărită de peste cinci milioane de persoane, o cifră impresionantă pentru un creator de conținut.


Citește și: Culiță Sterp s-a întâlnit cu un grup de elevi și a vrut să le dea bani. Cum a reacționat profesorul care îi însoțea: „Să nu comentați. Aveam 10 milioane și…’

Citește și: Anca Țurcașiu trebuie să plătească 6 mii de euro taxa de timbru în procesul cu fostul soț, pentru împărțirea averii. A făcut o cerere de ajutor public, dar i-a fost respinsă


Citește și: Mădălina Ghenea a atras toate privirile la Wimbledon, după gluma făcută de Grigor Dimitrov pe teren. Cum a reacționat actrița

Citește și: Theo Rose a rămas cu vergeturi și celulită, după ce a născut: ‘Am scăpat instant de 10 kilograme pe masa de operație. Sunt dispusă să fac câteva chestii…’

Andreea Bostănică, după ce s-a zvonit că a picat examenul de Bacalaureat

De curând, Andreea Bostănică și-a încheiat studiile liceale și a susținut examenul de Bacalaureat. Ulterior, în mediul online, a circulat informația potrivit căreia tânăra nu ar fi obținut note de trecere la „examenul maturității’. Creatoarea de conținut a reacționat imediat și a spulberat zvonurile, ținând să precizeze că notele nu o împiedică să trăiască un stil de viață lipsit de griji.


„Vă spun cu mâna pe inimă. Faptul că nu am luat 10 și 9 la BAC nu m-a încurcat absolut deloc să îmi procur recent trei apartamente în Chișinău, un penthouse pe lângă ele. Zilele astea primesc actele pentru a-mi cumpăra primul apartament în cea mai bună zonă din București. Nu mai vorbesc de mașina pe care mi-am luat-o. Eu când mi-am luat mașina nici măcar nu terminasem clasa a XII-a, ca să înțelegeți. Dar vouă baftă la învățat și la învățat pe de rost texte. Multă, multă baftă’, a spus Andreea Bostănică, în mediul online.


Ce note a obținut Andreea Bostănică la BAC

Andreea Bostănică a negat zvonul potrivit căruia a picat examenul de Bacalaureat. Tânăra a luat 7 la Limba și literatura română, însă nu a dezvăluit notele obținute la celelalte materii.

„Toată România și Moldova vorbește că Andreea Bostănică a luat 4 la BAC. Dar am venit aici să vă spun că îmi pare foarte rău să vă dezamăgesc. Cu ajutorul lui Dumnezeu, chiar am luat BAC-ul. Pe mine chiar nu mă afectează că am luat 7 la Română. Gândindu-mă că dacă nu l-aș fi dat viața mea nu s-ar fi schimbat absolut deloc. Faptul că nu aș fi dat BAC-ul nu mă încurca să fiu la fel de fericită, să îmi permit orice vacanță, să îmi permit orice haine, pantofii pe care îi vreau, mașina visurilor mele, brățări, ceasuri’, a declarat Andreea Bostănică în mediul online.


„Eu respect oamenii care învață’

Chiar și așa, Andreea Bostănică a ținut să precizeze că respectă oamenii care acordă o mai mare atenție educației și se autodepășesc.

„Să nu înțelegeți greșit, eu respect oamenii care învață, respect oamenii care se autodepășesc și învață mereu și sunt capabili în general. Jos pălăria pentru acei oameni. Chiar îi respect, dar suntem diferiți. Nu poate toată lumea să învețe pe 9 și 10. Sunt unica persoană din Republica Moldova la 18 ani, care a plătit un milion de lei impozit la stat. Oamenii la care mă duc eu să plătesc impozitul anual au terminat BAC-ul pe 10 și 9′, a mai explicat creatoarea de conținut online.

Sursa foto: Facebook