Andreea Bostănică, imagini rare cu părinții ei în tinerețe. De la mama sa a moștenit frumusețea: „Mulțumesc...”

 Ifrim Georgiana
.

La doar 19 ani, Andreea Bostănică se bucură de un succes colosal în mediul online și a devenit un adevărat idol pentru tineri. Este înzestrată cu o frumusețe aparte, de aceea mulți au suspectat că ar avea intervenții estetice. Ca să pună capăt speculațiilor, influencerița a postat fotografii din tinerețea părinților ei, care demonstrează că a avut de la cine să moștenească trăsăturile deosebite.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Deși are o vârstă fragedă, Andreea Bostănică este proprietara mai multor apartamente și conduce un bolid de lux. Cadourile scumpe cu care se afișează și o serie de declarații controversate au adus-o în centrul atenției în ultimele luni. Ea a fost și subiectul unor speculații legate de posibile intervenții estetice.

bostancabostanca

Citește și: Andreea Bostănică și-a cumpărat o altă mașină, în valoare de 300.000 de euro, la doar 19 ani: „Atât de fericită că mi-am cumpărat mașina visurilor mele…' / În urmă cu un an, își achiziționase tot un bolid de lux

Citește și: Andreea Bostănică, criticată de fani după ce a fost prinsă că-și editează pozele. Imaginea cu care a gafat pe Instagram: „Zici că e o gonflabilă. Atâta poate…'

Citește și: Jessica Alvez, păpușa Ken care s-a transformat în Barbie, are un nou iubit: „Bărbații sunt complicați'. Cine este și cum arată cel care a cucerit-o pe femeia transgender

Citește și: Cine este Alin Simoiu, ispita de la Insula Iubirii 2024. Deține mai multe afaceri

Andreea Bostănică, imagini rare cu părinții ei în tinerețe

Pe contul său de socializare, Andreea Bostănică a postat imagini cu părinții ei în tinerețe, despre care se știe că sunt divorțați de ani buni. Tânăra seamănă izbitor cu mama ei, de la care pare să fi moștenit frumusețea.

În dreptul fotografiilor, influencerița a postat mesajul „Thank you. Mulțumesc', oferind o dovadă clară că trăsăturile sale sunt moștenite și că nu a recurs la intervenții estetice.

Adesea, Andreea Bostănică a fost subiectul unor speculații legate de posibile intervenții estetice, în special privind buzele sale, despre care s-a presupus că au fost augmentate.

Părinții Andreei Bostănică sunt divorțați

Părinții influenceriței au divorțat când ea avea o vârstă fragedă. Andreea Bostănică și fratele ei au rămas în grija mamei lor. Angela Bostănică apare adeasea în videoclipurile acesteia.

„Nu pot să spun că am fost o fată răsfățată, ținând cont că părinții mei au divorțat când eu aveam 7 – 8 ani. Am locuit doar cu mama mea și cu fratele meu. Nu pot să spun că am fost un copil răsfățat. Chiar nu am fost un copil răsfățat. (…)

Nu am avut mereu ce mi-am dorit, dar mama a avut grijă de noi, mereu ne-a dat tot necesarul pe care ni l-am dorit. Ne-a susținut întotdeauna. Nu am fost un copil care să aibă mereu toate poftele și tot. Dar da, am fost fericită și am avut o copilărie frumoasă', a spus tânăra la Xtra Night Show.

Andreea Bostănică a negat că are intervenții estetice

Anul trecut, Andreea Bostănică a negat vehement că ar avea intervenții estetice. A recunoscut, în schimb, că folosește filtre de înfrumusețare și își modifică pozele prin editare.

„Am 18 ani și în primul rând cred că m-ar omorî mama dacă i-aș spune că vreau vreo operație estetică. Nu știu de ce lumea spune că am operații estetice, pentru că nu am nasul de Barbie, nu am ochii de chinezoaică. Nu știu de ce se speculează. Mai folosesc și eu filtre cum folosește toată lumea, mai fac machiaje, dar nu am nicio operație estetică. Singura chestie e un semn pe care îl am pe frunte, pe care l-am obținut când aveam doi ani. Am fost lovită de un leagăn de fier de o fetiță din greșeală și am fost cusută. În rest, nu am nimic la față.’, a spus Andreea Bostănică, într-un video de pe Tiktok.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton