Andreea Esca a slăbit! A exclus 3 alimente din dietă și face pilates

.

Prezentatoarea TV a fost mereu o femeie frumoasă și apreciată de public. Însă, chiar dacă are un program foarte aglomerat, vedeta nu renunță la sport. Andreea Esca le-a arătat urmăritorilor ei de pe Instagram care sunt rezultatele, după un an de pilates.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Tot mai multe vedete din România apelează la această forma de sport. Se pare că Andreea Esca s-a apucat mai serios de pilates de aproximativ un an, iar fanii ei au fost impresionați de ceea ce au văzut acum. Vedeta ProTV s-a filmat în timpul unui exercițiu, în care i se poate observa corpul tonifiat.


Mulți sunt de părere că Andreea Esca ar putea concura chiar cu vedete mai tinere, când vine vorba despre condiția fizică. Și-a imortalizat reușitele și a postat un clip pe contul ei de Instagram, alături de mesajul amuzant: „Ți-au plăcut sarmalele, Andreea Esca? Acum muncește'.

Cum arată Andreea Esca, după un an de pilates

Se pare că și flexibilitatea vedetei s-a îmbunătățit după aceste luni. Mai mult decât atât, Andreea folosește și aparatele de la sală, pentru a-și tonifia musculatura. Vedeta povestea că și regimul alimentar sănătos este deosebit de important pentru ea, renunțând la trei alimente din dietă: „Nu mănânc pâine, paste sau cartofi’.


Andreea Esca a renunțat la tot ce înseamnă produse făinoase, de la pâine până la paste și pizza, reușind astfel să ajungă, de la 64, la 55 de kilograme în doar câteva luni. Firește, și dulciurile au fost puse pe lista alimentelor interzise.

Citește și: Cum a slăbit Andreea Esca 9 kilograme în timp record. Dacă nu poți renunța la pâine, această dietă-minune nu e pentru tine!

Citește și: Roxana Ghiță, primele declarații despre relația cu Andrei Dascălu de la Survivor:„L-am simțit foarte aproape’


Citește și: Ce a făcut Andreea Esca înainte de a se angaja la PRO TV și cum a câștigat primii bani: „Eram în liceu'

„Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul știrilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce știm sigur că ne va aduce niște kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din păcate, însă, nu vă pot da rețeta.

Și atunci vă doresc să o g[siți, să stiți că, dacă veți face, dacă veți trăi lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Și bonus: să faceți un pic de sport în limita timpului. Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie, a mărturisit Andreea Esca despre regimul său de viață.


Ce a făcut Andreea Esca înainte de a se angaja la PRO TV

Înainte să devină prezentatoare TV, Esca a fost… actriță! A primit un rol într-un film încă de pe vremea când era în liceu. Era vorba despre un rol secundar, iar din banii câștigați și-a cumpărat o pereche de cercei.


„Primii bani i-am câştigat în liceu, când am jucat într-un film despre tinereţe regizat de Geo Saizescu. S-a făcut casting la liceu şi am prins şi eu un mic rol. Din banii primiţi mi-am luat o pereche de cercei cu strasuri, rotunzi, de la Eva, a declarat Andreea Esca, potrivit cancan.ro.