Andreea Esca și Alexandre Eram, discreți cu aparițiile în public și după 22 de ani căsnicie. Cum au fost surprinși de paparazzi

.

Andreea Esca și Alexandre Eram, discreți cu aparițiile în public și după 22 de ani căsnicie. Cum au fost surprinși de paparazzi. Andreea Esca nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută de toată România de ani de zile, de la pupitrul știrilor de pe PRO TV, unde activează de ani de zile. Este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, însă are mare grijă să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Deși este mereu prezentă pe micile ecrane, atunci când iese în oraș cu familia, prietenii, sau chiar cu soțul ei, știe cum să nu atragă atenția celor din jur. Totuși, recent a intrat în vizorul paparazzilor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Despre viața privată a Andreei Esca nu se cunosc foarte multe detalii. Se știe clar că are o familie frumoasă demnă de invidiat, doi copii extrem de frumoși din mariajul cu Alexandre Eram, dar și că trăiește o poveste de dragoste ca în cele mai frumoase filme. Este căsătorită cu celebrul om de afaceri din anul 2000, fiind unul dintre cele mai longevive și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc.

Citește și: Cum este surprinsă Andreea Esca de soțul ei, Alexandre Eram, după 22 de ani de căsnicie: „Sunt o romantică incurabilă’


Citește și: De ce a vrut Andreea Esca să plece de la PRO TV, în trecut, și ce a făcut-o să se răzgândească: „Însemna să renunț la știri și să fac doar asta’

Citește și: Serghei Mizil, operat pe inimă: „Toată lumea a zis că am mierlit-o. Mi-am făcut un stent și…'. Incredibil unde a mers după externarea din spital!

Citește și: Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf a vrut să-i ia toată averea: ‘El a premeditat tot. A vrut un final teribil…’. A spus cu lacrimi în ochi că se roagă pentru el mereu


Andreea Esca și Alexandre Eram, discreți cu aparițiile în public și după 22 de ani căsnicie

Ce-i drept, Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, se afișează împreună la evenimentele mondene destul de rar, astfel că fanii nu prea au ocazia de a-i vedea mână de mână. Totuși, recent au fost surprinși de paparazzii Mediaflux.ro, în timp ce erau la o ieșire în oraș, alături de mai mulți prieteni. S-au distrat copios alături de toți cei dragi și s-au amuzat foarte mult, însă conform sursei menționate, se pare că programul încărcat i-a făcut pe cei doi soți să vină separat și nu împreună.


Cum au fost surprinși de paparazzi

În timp ce Andreea Esca se afla deja la masă alături de câțiva prieteni buni, soțul ei și-a făcut apariția mai târziu, cel mai probabil fiindcă a mai avut câteva treburi de rezolvat. Din imaginile puse la dispoziție de către paparazzii Medaflux.ro aici, se poate observa cum Alexandre Eram nu era în cea mai bună stare a sa, fiind cu siguranță obosit după o zi lungă, însă cert este că după ce și-a văzut soția și prietenii, zâmbetul i-a apărut imediat pe față și s-a relaxat pe cinste alături de ei.


După ore în șir de povestit, a venit momentul în care s-au despărțit, însă zâmbetele erau pe fața tuturor, semn că a fost mare veselie la întâlnirea lor. La plecare, se putea observa clar că Andreea Esca a stat ceva timp în oglindă înainte de a pleca, fiind îmbrăcată lejer, de vară, însă cu un look cool și demn de admirat, care o prindea foarte bine.


Ce spune Andreea Esca despre căsnicia ei cu Alexandre Eram

Se vede cu ochiul liber faptul că Andreea Esca este cu adevărat o femeie fericită și împlinită, însă cu toate astea nu s-a sfiit să vorbească public despre cât de „răsfățată’ este de soțul ei chiar și după 22 de ani căsnicie. Mai concret, prezentatoarea de la Pro TV a mărturisit că este o norocoasă că l-a întâlnit pe tatăl copiilor ei, Alexandre Eram, dar și că încă este impresionată de gesturile mici făcute de partenerul ei de viață, mai ales fiindcă sentimentele dintre ei sunt la fel de puternice ca la începutul relației.


„Eu sunt chiar o răsfățată a sorții, în viața de zi cu zi, dar nu pentru că sunt Andreea Esca. Pur și simplu mi-a dat Dumnezeu noroc să fiu răsfățată, așa cum sper să se întâmple pentru toate femeile. Nu poți sa fii decât fericit că se întâmplă asemenea lucruri în viața ta.

Sunt o romantică incurabilă. Atunci când iubești pe cineva orice gest ți se pare extraordinar. Nu trebuie să așteptăm neapărat să se întâmple ceva cum n-am mai văzut, important e să se întâmple o emoție acolo. De fapt este vorba despre emoție!


Trebuie să sărbătorim de fiecare dată când suntem îndrăgostiți, indiferent de dată. Dacă suntem indrăgostiți sărbătorim, dacă nu suntem îndrăgostiți nu sărbătorim. Nu trebuie să ne uităm la data din calendar!,, a declarat Andreea Esca pentru Click!.

Sursă foto: Facebook / Instagram