Andreea Esca, amintiri emoționante din copilărie. Unde își petrecea vacanțele și care e locul ei de suflet: „La mare mergeam pentru că tatăl meu lucra la Cernavodă. Era frumos, am avut niște părinți care...” / EXCLUSIV

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Esca ne-a povestit într-un interviu despre copilăria sa și clipele care îi trezesc nostalgie în suflet. Vacanțele de vară erau sinonime cu o fericire pură și nemărginită, iar amintirile sale sunt strâns legate de litoralul românesc și satul bunicilor paterni. În Porumbacu de Sus (județul Sibiu), unde deține un resort de căsuțe turistice, găsește întotdeauna o oază de liniște și o evadare din agitația vieții moderne.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Andreea Esca s-a născut în București și a crescut într-o familie unită și iubitoare. Tatăl ei, inginer constructor la Cernavodă, și mama ei, asistentă la Institutul Oncologic Fundeni, i-au oferit o educație sănătoasă și principii care i-au ghidat pașii de-a lungul vieții.

lkjnflkjnf

Citește și: Andreea Esca își serbează ziua de naștere în Grecia. Ce surpriză i-au făcut Alexia și Aris Eram: „E prima data dată când mama nu și-a dat seama de ce îi pregătisem” / Vedeta PRO TV a avut o apariție rară în costum de baie, la 52 de ani

Citește și: Andreea Berecleanu, după ce Andreea Esca a spus despre ea că nu crede că are umor: „Unii m-au întrebat dacă ne-am certat, cumva”

Citește și: De ce a ales-o Mircea Radu pe Bianca Drăgușanu să apară în emisiunea Din Dragoste: „A trimis o poză cu ea într-o fustă scurtă. Era foarte înaltă, avea un picior frumos. De unde să cred că va fi celebră?'

Citește și: Ce relație au ispita Beni și Claudia Florescu de la Insula Iubirii. Au mers împreună la nunta Iustinei Loghin și a lui Cornel Luchian: „În ultimul moment ne-a sunat și a zis…'

Andreea Esca, amintiri emoționante din copilărie

Andreea Esca a avut o copilărie idilică și rememorează cu drag vacanțele lungi de vară. Jumătate din timp îl petrecea pe litoral, tatăl ei fiind angajat la Cernavodă, iar cealaltă jumătate în satul pitoresc al bunicilor paterni. Porumbacu de Sus este locul ei de suflet, și aici simte că se încarcă pozitiv.

„Era foarte frumoasă și aveam o vacanță la mare și o vacanță la țară, în același sat despre care vă ziceam, la Porumbacu, unde stăteam foarte multe luni că era lungă vacanța de vară. La mare mergeam pentru că tatăl meu lucra la Centrala nucleară de la Cernavodă și avea un apartament în Constanța. Așa era vacanța de vară – jumătate la mare, jumătate la țară. Era foarte frumos, aveam mulți prieteni, colindam peste tot, dansam seara la niște discoteci organizate de noi. Am avut o copilărie foarte frumoasă și niște părinți care erau foarte atenți la nevoile mele', a declarat Andreea Esca în exclusivitate pentru VIVA!.

Andreea Esca, fascinată de Delta Dunării

Vara aceasta, Andreea Esca a avut ocazia să descopere Delta Dunării în toată frumusețea sa naturală, după ani în care nu mai vizitase regiunea.   

„Am descoperit Sfântul Gheorghe și toată partea aceasta de Deltă – eu nu mai fusesem în Deltă de la 18 ani, când am fost la Sulina – și a fost absolut superb, mistic. Le-aș dori tuturor să ajungă, măcar o dată în viață, acolo unde se varsă Dunărea în mare și să stea câteva zile pe brațele Dunării. Mă rog, eu am stat la Sfatul Gheorghe, unde mi-a plăcut extraordinar de mult. Am fost la Festivalul de Film „Anonimul', unde, iar, mi s-a părut superb. Eu sunt îndrăgostită de filme și mi s-a părut că acest festival întrunea tot ce îmi place mie – film, natură sălbatică, oameni cu care să poți purta discuții interesante, muzică bună', ne-a mai spus știrista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton