Andreea Esca, întrebată de Cătălin Măruță despre salariul de la Pro TV. Ce a dezvăluit știrista, în direct: „Am cât merit”

.

Andreea Esca, una dintre cele mai longevive prezentatoare de televiziune din România, este adesea întrebată despre salariul pe care îl încasează la Pro TV. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, jurnalista a făcut noi dezvăluiri despre veniturile sale, subiect care a devenit o adevărată legendă urbană.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI


De 30 de ani, de când e ea pe sticlă, probabil că nu a fost român care să nu-și fi dorit să afle ce salariu are Andreea Esca. De-a lungul timpului, s-au vehiculat sume imense, de ordinul zecilor de mii de euro, iar vedeta PRO TV se amuză de această legendă urbană la care se raportează toată lumea când se discută despre salarii mari.

Citește și: Ce plăcere avea Andreea Esca în adolescență și ce sfat i-a dat mama ei atunci: „În timpul liceului eram acel tip de elev care nu avea alt viciu, dar…’


Citește și: Aris Eram a împlinit 21 de ani! Andreea Esca i-a transmis un mesaj emoționant fiului ei: „Te iubesc tare, iar tu ești perfect conștient, și profiți, ca orice Leu, de șarmul tău…' / Ce surpriză i-au făcut Alexia Eram și părinții, în miez de noapte

Citește și: Jocurile Olimpice 2024: Canotorii Andrei Cornea şi Marian Enache au cucerit aurul la dublu vâsle masculin, iar Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au câștigat argintul

Citește și: Îi mai ții minte pe Alexandra Diaconescu și Aurel Deacanu, concurenți la Insula iubirii, în sezonul 3? S-au despărțit, iar ea s-a căsătorit și a devenit mamă


Andreea Esca, chestionată de Cătălin Măruță despre salariul de la Pro TV

Recent, Andreea Esca a luat parte la provocarea „Spui tot sau îți ia gura foc?’, din cadrul emisiunii „La Măruță’. Evident, una dintre întrebările picante a avut legătură cu salariul pe care vedeta îl încasează la Pro TV. Provocarea nu a fost să dezvăluie suma, ci să aleagă o expresie care ar descrie cel mai bine veniturile sale.


„Dacă ar fi să descrii salariul tău lunar, care dintre următoarele expresii ar fi cea mai potrivită?’, a fost întrebarea care i s-a adresat.

Prezentatoarea a ales expresia: „Am cât merit’.

„Și ai cât meriți?’, a continuat Cătălin Măruță.

„Da!’, a confirmat Andreea Esca, potrivit stirileprotv.ro.

Andreea Esca nu a dezvăluit niciodată suma

La începutul lui iunie, Andreea Esca a fost invitată tot în emisiunea lui Cătălin Măruță și a abordat subiectul furtului de identitate. În timpul emisiei, gazda show-ului a început să citească mesajele trimise de telespectatori, iar printre acestea s-a numărat și curiozitatea unui fan în legătură cu salariul vedetei de la PRO TV.


Cătălin Măruță: „Ce salariu are Andreea Esca întreabă cineva.

Andreea Esca: „Să verifice din trei surse independente.

Cătălin Măruță: „Avem numărul dumneavoastră, vă sunăm pe pauza publicitară ca să vă liniștiți.


Nici Alexia Eram nu știe ce salariu are mama sa

Alexia Eram a susținut că nu a discutat niciodată cu mama sa despre salariul pe care îl câștigă. În schimb, de peste doi ani, tânăra a recunoscut că trăiește din banii pe care îi face din afacerea pe care o are în mediul online.

„Nici eu nu îl știu, mă jur! Vă jur, nu mi-l spune, pentru că poate crede că dacă mi l-ar spune, aș scăpa informația. Mă jur că eu nu îl știu! Eu chiar nu știu!

De vreo doi ani și jumătate, aproape trei ani, îmi câștig singură banii, ca să înțeleagă toată lumea. Normal că mama e foarte mândră și nici nu-i cer bani, chiar dacă aș avea nevoie. Și ea se comportă cu mine ca și cum aș fi și eu un om matur!, a declarat Alexia Eram potrivit cancan.ro.

Sursa foto: Facebook