Andreea Esca a vorbit pentru prima oară despre salariul de la PRO TV!

 Pirvu Cristina
.

Andreea Esca este cea mai îndrăgită prezentatoare de ştiri de la noi! De la celebrul „Bună seara, România! Bună seara, Bucureşti!”, vedeta nu a mai plecat de la pupitrul buletinelor de la PRO TV! A vorbit acum despre salariul pe care îl încasează!

Prezentatoarea TV a fost de-a lungul timpului destul de discretă în ceea ce priveşte veniturile pe care le încasează de la PRO TV. Toţi au fost curioşi să afle cât încasează pentru a prezenta ştirile de luni până vineri, de la ora 19.00. În presă au apărut diferite sume, însă vedeta nu le-a confirmat.

Acum, situaţia este cu totul alta. Chestionată de o prietenă, Andreea Esca a recunoscut că urăşte să fie întrebată despre salariul său.

Andreea Esca, declaraţii despre salariul de la PRO TV

Andreea Esca a fost luată la întrebări de una dintre colegele sale. „Dacă ar fi să urăşti o întrebare, care ar fi aceea?”, a pronunţat prietena. Andreea Esca imediat a reacţionat: „Ce salariu am?!”. Prietena nu a ezitat şi imediat i-a adresat această curiozitate pe care cei care o privesc la PRO TV cu siguranţă o au. „Nu acela”, a spus clar Andreea Esca care ar dezminte sumele apărute în presă.

Andreea Esca nu și-a făcut niciodată public salariul, potrivit stiripesurse.ro, ea ar fi câștigat  suma de 46 000 euro în fiecare lună de la Pro Tv, însă înainte ca noul management al canalului de televiziune să preia conducerea.

Ziarul Libertatea spune că după restructurările bugetare și de personal, știrista ar fi ajuns la un venit de doar 5.000 de euro pe lună, însă în continuare cu mult peste salariile din România ale altor vedete tv.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton