Andreea Ibacka a încercat să dea cu mașina peste Cabral, după ce s-a scris că a adus acasă două blonde: „Fierbeam de nervi. Te omor cu mâna mea!”

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Ibacka a încercat să dea cu mașina peste Cabral, după ce s-a scris că a adus acasă două blonde. Andreea și Cabral Ibacka formează un cuplu jovial și povestesc cu multă plăcere momente din relația lor, înfiripată în urmă cu 15 ani. Un episod savuros a avut loc chiar la începutul aventurii în doi, după ce în presă s-a scris că prezentatorul TV ar fi intrat în casă cu două blonde. Articolul a provocat o adevărată scenă de gelozie din partea actriței, care a încercat să dea cu mașina peste el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Ibacka a încercat să dea cu mașina peste Cabral, după ce s-a scris că a adus acasă două blonde. Cabral și Andreea Ibacka s-au căsătorit în 2011, după trei ani de relație, iar mai apoi au devenit părinții a doi copii – Namiko și Tiago. Actrița și prezentatorul TV nu se feresc să vorbească deschis despre povestea lor de dragoste, umorul fiind o trăsătură predominantă a amândurora. Pentru că sunt persoane publice, relația lor este mereu în vizorului presei, lucru care le-a adus și neplăceri, cu ani în urmă.

cab9cab9

Citește și: Cabral, primele declarații după ce show-ul „Săriți de pe fix” a fost scos din grilă: „Mă descurc eu cumva, nu m-a făcut mama la televizor”

Citește și: Cum arăta Cabral în adolescență, când era luptător de  kickboxing: „Citesc comentariile și nu-mi vine a crede ochilor!”. Fanii l-au ironizat

Citește și: „Când mama e cu copilul la sân nu poți să ai pretenția ca femeia să fie țiplă pentru tine, pentru că ai chef de amor”. Cum s-a schimbat viața de cuplu pentru Adi Nartea și soția sa, după nașterea copiilor

Citește și: Cum arată acum Adina, „păpușa de la Glina'. Are 17 ani, este model internațional și s-a transformat într-o tânără superbă

Andreea Ibacka a încercat să dea cu mașina peste Cabral, după ce s-a scris că a adus acasă două blonde

Cabral a povestit cum a reacționat soția lui, Andreea Ibacka, după ce s-a scris în presă că a intrat în casă cu două blonde. Abordarea prezentatorului TV a deranjat-o nespus pe frumoasa actriță, mai mult decât gândul că i-ar fi fost infidel. Cuprinsă de furia momentului, acesta a încercat să dea cu mașina peste el.

„Ajungem acasă și eu îi zic că a apărut un articol în nu știu ce ziar și scria acolo: „Cabral a fost surprins ajungând acasă cu două blonde la garsoniera lui din Berceni' și Andreea zice: „Pe bune?! Cum adică?! Când tu ai o relație cu mine de atâta timp'.

Eu fierbeam de nervi, cum adică a ajuns la garsoniera lui din Berceni?! Eu am patru camere! N-a zis nimic. Eu m-am dat jos din mașină, eram în dreapta, să deschid poarta. Am deschis lacătul și în timp ce împingeam am auzit motorul mașinii. Când m-am întors, a mea era deja în a întâia. M-am agățat de poartă și am ridicat picioarele, ea a tamponat poarta și mi-a făcut: „Te omor cu mâna mea!'. Că eu am zis de garsonieră în loc să zic cum am ajuns cu două blonde.

Nu i-a plăcut, mie mi s-a părut că nu era corect să zici garsonieră. Am fugit după. Fugi pe loc, după care o clarifici, că ai glumit', a spus Cabral, în cadrul unei emisiuni TV.

Cum trec Cabral și Andreea Ibacka peste certurile în cuplu

Într-un interviu pentru VIVA!, Cabral a subliniat că relația cu soția lui, Andreea, nu este perfectă și nu ar trebui luată drept model. A recunoscut că ambii greșesc, însă mereu găsesc resursele necesare pentru a depăși momentele tensionate din căsnicie.

„Nu suntem un exemplu. Și n-ar trebui să fim. Pentru nimeni. Suntem doi oameni care fac greșeli, dar care încă găsesc resurse să repare greșelile. Poate de-afară am putea părea, pentru câțiva, din când în când, perfecți. Ei bine, suntem departe de așa ceva. În 15 ani am învățat cum să facem treburile așa cum ar trebui. Și tot greșit ne ies, deseori. Deci… nu te lua după noi, nu e pont', a spus Cabral pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton