Andreea Ibacka a născut. Cabral, plin de emoții: ”Gata!”

 Stamen Diana
.

Bucurie mare în familia prezentatorului TV. Andreea Ibacka a născut o fetiță perfect sănătoasă, după o lungă așteptare. Cabral a fost plin de emoții și a așteptat cu sufletul la gură venirea pe lume a micuței. Primul copil al cuplului s-a lăsat așteptat.

Andreea Ibacka a depășit cele nouă luni de sarcină cu două săptămâni, dar iată că, în sfârșit, bebelușa a venit pe lume. Soția lui Cabral a născut astăzi, 4 decembrie, o fetiță perfect sănătoasă. Cabral și Andreea Ibacka au așeptat-o cu sufletul la gură pe micuța lor.

Înainte ca fetița lor să vină pe lume, prezentatorul TV a anunțat pe rețelele de socializare: 'Gata. E timpul'. Cabral a fost alături de soția lui la spital, iar emoțiile sunt foarte mari pentru amândoi. Cabral mai are o fată, Inoke, din căsătoria cu Luana Ibacka.

Primul copil al cuplului s-a lăsat așteptat, pentru că Andreea Ibacka a depășit termenul limită. Glumeț din fire, Cabral chiar a glumit pe seama soției sale însărcinate. 'Eu cred că e doar grasă. Și ne-a mințit atâtea luni că ar fi gravidă, de-am stat ca băbălăul cu sufletul la gură. Sigur e grasă, sau balonată, ceva… că s-a făcut termenul și nu văd niciun copil în plus prin casă. Aloooo! Dă-mi copilu’, Andreea Ibacka!', a scris proaspătul tătic pe una dintre rețelele de socializare.

Andreea Ibacka

Andreea Ibacka

Andreea Ibacka a explicat de ce nu a fost îngrijorată că a depășit nouă luni de sarcină

Andreea le-a explicat urmăritorilor preocupați de faptul că sarcina a depășit termenul de ce nu a fost îngrijorată deloc: 'Cât despre cele nouă luni și jumătate, era doar un fel de-a spune, nu o măsurătoare precisă… Oricum, am trecut deja de cele 40 de săptămâni, iar bebelușa nici acum nu dă semne că s-ar grăbi să vină pe planeta noastră. Altfel, cele 40 de săptămâni sunt doar o perioadă medie de gestație. Așa cum bine mai scriau și alții, orice sarcină finalizată între 37 – 42 de săptămâni este considerate la termen. Deci suntem în grafic'.

Inoke a ales numele surioarei sale

Inoke, fata lui Cabral din prima căsătorie, este foarte încântată că are o surioară. Adolescenta i-a propus tatălui ei un nume pentru bebelușă. Cabral și Andreea Ibacka au luat în calcul și numele propus de Inoke și s-ar putea ca acesta să fie cel final. Chiar dacă este al doilea copil pentru prezentatorul TV, acesta este foarte emoționat.

'Ne-am tot gândit atâtea luni la un nume, dar abia acum am ajuns la o cvasi finalitate, ne-a propus Inoke, prima mea fiică, varianta asta de nume și cred că suntem aproape să o adoptăm. Nu pot să spun care este numele. Nu este secret, dar încă nu ne-am hotărât și iar scot ceva pe gură, iar o ia toată lumea razna… așa că rămânem la nume de cod Petunia. Petunia… și vom vedea după aceea', ne-a declarat Cabral în urmă cu câteva săptămâni.

Citește și: Andreea Ibacka a depășit cele nouă luni de sarcină: 'Bebelușa nici acum nu dă semne că s-ar grăbi să vină pe planeta noastră'

Citește și: Câte kilograme s-a îngrășat Andreea Ibacka de când a rămas însărcinată. A avut o surpriză când s-a urcat pe cântar

Citește și: Fosta soție a lui Cabral arată senzațional la 52 de ani. Luana Ibacka și-a spus părerea despre Andreea

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton