Andreea Ibacka, apariție ravisantă la VIVA! Influencers Party 2024. A purtat o rochie deosebită, cu un peisaj din Italia

 Miniosu Alexandra
.

Andreea Ibacka a fost o apariție cu adevărat ravisantă la VIVA! Influencers Party 2024. Soția lui Cabral Ibacka a atras multe priviri la evenimentul nostru, desfășurat aseară, 18 septembrie, pe terasa de la Parklake. Frumoasa vedetă a purtat o ținută cu un imprimeu deosebit, ce s-a încadrat perfect în tematica „Sicilian Inspiration'. Este vorba despre o rochie superbă, cu un peisaj din Italia, mai exact din Portofino. Iată câteva imagini fabuloase cu ea!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Miercuri, 18 septembrie, a avut loc VIVA! Influencers Party 2024, cel mai așteptat eveniment al toamnei. Acesta s-a ținut pe terasa de la Parklake, etajul 1, și a avut un dress code inedit, ce le-a pus la încercare imaginația invitaților. Cei prezenți au trebuit să respecte dress code-ul „Sicilian Inspiration' și putem spune că s-au descurcat de minune, căci s-au încadrat perfect în tematică.

andreea ibacka (1)andreea ibacka (1)

Începând cu ora 19:00, rând pe rând, vedetele, influencerii și toți cei care se laudă cu o mare activitate pe rețelele de socializare și-au făcut apariția pe terasa de la Parklake, pentru a celebra împreună VIVA! Influencers Party 2024. Printre celebritățile care au participat la marele eveniment s-a numărat și Andreea Ibacka, care a fost și premiată, de altfel, în cadrul acestuia.

Citește și: Adela Popescu, Ada Condeescu și Laura Cosoi, trio de senzație la VIVA! Influencers Party 2024. Actrițele au îmbrăcat ținute îndrăznețe și elegante

Citește și: Cum și-au făcut apariția concurenții și ispitele de la Insula iubirii la VIVA! Influencers Party 2024. Marcel s-a îmbrăcat ca Don Corleone, iar Iustina și-a arătat burtica de gravidă, într-o rochie sexy

Citește și: Andreas Koundourakis, celebrul influencer din Dubai, apariție neașteptată alături de Xonia la VIVA! Influencers Party 2024. A venit pentru prima oară în România

Citește și: VIVA! Influencers Party 2024. Cum s-au îmbrăcat vedetele la cel mai așteptat eveniment al toamnei / S-au întrecut în ținute și au respectat dress code-ul „Sicilian Inspiration'

Andreea Ibacka, apariție ravisantă la VIVA! Influencers Party 2024

Soția lui Cabral Ibacka a făcut senzație la VIVA! Influencers Party 2024. Andreea Ibacka (39 de ani) a dat o lecție de eleganță și rafinament prin apariția sa ravisantă, prin care a întors multe capete. Frumoasa actriță și prezentatoare TV a venit îmbrăcată într-o rochie superbă, ce i-a pus perfect în valoare silueta suplă, ca trasă prin inel, și a avut grijă să respecte dress code-ul.

Andreea Ibacka a purtat aseară, la VIVA! Influencers Party 2024, o rochie cu mânegi lungi, cu un imprimeu atipic și impresionant. Acesta ilustra un peisaj din Italia, mai exact din Portofino, deci putem spune că artista a avut o ținută perfectă pentru „Sicilian Inspiration'. Ea și-a accesorizat vestimentația cu o pereche de sandale cu toc, sclipitoare, de culoare crem. De asemenea, a avut și o pereche de cercei rotunzi, de culoare bleu, culoare ce se regăsea și în rochie.

În ceea ce privește coafura, Andreea Ibacka a optat pentru un coc elegant, prins la spate, și două șuvițe lăsate să-i atingă elegant chipul. Machiajul a fost unul simplu, dar de efect, ce i-a scos frumos în evidență trăsăturile fine. Vedeți imaginile în GALERIA FOTO.

Andreea Ibacka, premiată la VIVA! Influencers Party 2024

Aseară, la VIVA! Influencers Party 2024, vedetele au fost premiate la marele nostru eveniment pentru activitatea remarcabilă din mediul online. Printre celebritățile care au primit premiu s-a numărat și Andreea Ibacka.

Talentul actoricesc deosebit, dublat de o frumusețe ce te cucerește fără drept de apel și un umor sclipitor, i-a adus Andreei Ibacka nu doar roluri memorabile în seriale de televiziune, ci și un număr imens de fani în social media, care-i urmăresc cu interes activitatea, dar în special viața personală, mai ales că are un soț la fel de faimos și doi copii superbi…

Le mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri: ParkLake Shopping center, Ploom, Herbalife, Birra Moretti, Domeniile Franco Romane, Purple Flowers.

Sursă foto: Instagram, VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton