Andreea Ibacka recunoaște că soțul său, Cabral, e mai priceput decât ea la unele treburi casnice: „Calcă mai bine, l-aș pune de dimineață până seara. Nu vreau să se oftice femeile...”

.

Andreea Ibacka recunoaște că soțul ei e mai priceput decât ea la unele treburi casnice, precum călcatul hainelor. Potrivit actriței, Cabral are și alte calități, dar preferă să nu le divulge în spațiul public. Ea a adăugat, în glumă, că nu vrea să stârnească invidia în rândul altor femei, nici să-și promoveze excesiv partenerul de viață.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Andreea și Cabral Ibacka sunt căsătoriți de 13 ani și au împreună doi copii, Namiko și Tiago, ambii la grădiniță. Cei doi au o relație de invidiat, în care umorul joacă un rol important, după cum au tot demonstrat în declarații. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei „Inimă de țigan', iar de atunci sunt de nedespărțit.

andreeaibacka9andreeaibacka9

Citește și: Andreea Ibacka și-a făcut o schimbare de look spectaculoasă. Cum a reacționat Cabral când a văzut că a renunțat la blond: „După lungi insistențe…'

Citește și: Andreea Ibacka, apariție ravisantă la VIVA! Influencers Party 2024. A purtat o rochie deosebită, cu un peisaj din Italia

Citește și: Selly și-a publicat contractul cu Nordis, după ce a fost blamat că a promovat proiectul: „Nu am primit niciun ban. Regret că…'. De ce nu a mai cumpărat un apartament în ansamblul din Mamaia

Citește și: Irina și Răzvan Fodor au fost prădați de hoți pe plajă, în Vama Veche. Ce au pățit în vacanță: „Eu dormeam în nisip, Fodor lângă mine. Cineva mi-a furat…”

Andreea Ibacka recunoaște că soțul său, Cabral, e mai priceput decât ea la unele treburi casnice

Andreea și Cabral Ibacka au o căsnicie modernă, se ajută reciproc și povestesc, cu mult umor, întâmplări din viața de familie. Actrița recunoaște că soțul ei e mai priceput decât ea la unele treburi casnice, precum călcatul rufelor, și ar apela mai des la ajutorul lui, dacă programul i-ar permite.

„Cu siguranță calcă mai bine decât mine, se pricepe. Dacă ar avea și timp, l-aș pune de dimineață și până seara, pentru că, de exemplu, copiii murdăresc foarte multe ținute pe zi și atunci nu se termină niciodată partea asta de rufe. La noi coșul e tot timpul plin, dar, mă rog, avem și ajutor, nu mă plâng. Suntem bine. De aceea zic că trebuie să mai eliberăm ca să stea hainele mai lejer, să nu se mai șifoneze în dulap', a declarat actrița pentru cancan.ro.

În glumă, actrița a adăugat că partenerul ei are și alte calități, dar preferă să nu le spună public, pentru a nu stârni invidia în rândul altor femei.

„E foarte mișto, dar practic nu vreau să îi fac prea multă reclama în piață, pentru că este dat ce… să mai! Să se supere lumea? Să se oftice femeile acasă?!', a mai spus ea.

Cum a devenit Andreea Ibacka creator de conținut

Actrița, cunoscută pentru rolurile sale în telenovele, și-a construit un nume puternic în mediul online. Andreea Ibacka își amintește și acum prima ei campanie de promovare, care a marcat debutul ei în domeniu.

„Acum 12- 14 ani nici nu știam că va exista această nișă, că va exista această meserie practic nouă. Am început prin 2010 să scriu pe blog, înainte de orice Facebook, Instagram, TikTok nici nu mai zic. Mi-aduc aminte că am fost perseverentă, la vreun an distanță am primit și prima propunere comercială, am făcut prima mea campanie la o saltea de dormit. Nu se uită niciodată! Apoi au urmat rețelele rând pe rând: întâi facebookul pe care îmi aduc aminte că au fost multe luni, ani poate în care postam foarte mult, adică poate și de 5 ori pe zi, nu știu cum reușeam. Apoi platforma mea preferată: Instagram', a mai declarat actrița pentru sursa citată anterior.

Andreea Ibacka, despre revenirea în televiziune

În momentul de față, Andreea Ibacka nu ia în calcul o revenire în televiziune, dar i s-a propus un proiect inedit.

„În televiziune deocamdată nu voi reveni, dar am un alt proiect pe care cred că o să-l încep cât de curând, altfel decât vă așteptați. Nu pot să vă dau acum mai multe detalii', a spus soția lui Cabral.

Tiago și Namiko, copiii actriței și ai lui Cabral, sunt înscriși la grădiniță, ceea ce le oferă mai mult timp părinților pentru proiectele profesionale.

„Da, suntem norocoși pentru încă un an. Am finalizat înscrierea lor la fel de fel de alte opționale, că mai fac: înot, engleză, arte marțiale, dansuri și așa mai departe. A fost un pic de zăpăceală până când am pus așa rutina la locul ei', a încheiat Andreea Ibacka.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton