Andreea Lodbă de la Survivor, adevărul despre apropierile dintre Zanni și Adelina: "Am văzut o..."

 Dumba Gabriela
.

Andreea Lodbă de la Survivor s-a întors din Republica Dominicană și clarifică pentru fanii emisiunii unele aspecte din culise. Actrița din serialul Moldovenii, care a făcut parte din echipa Faimoșilor, a vorbit și despre apropierile dintre Zanni și Adelina.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Lobdă a ajuns de puțin timp în România și în platoul emisiunii „Ștafeta mixtă' de la Kanal D a făcut dezvăluiri în premieră despre parcursul ei în competiția din Republica Dominicană, dar și despre ceilalți concurenți.

646×404-1646×404-1

Legat despre dezvăluirile momentului, referitor la mai multe apropieri dintre Adelina și Zanni, Adelina Lodbă a confirmat acest lucru, însă nu-și dă seama apropierile sunt gesturi de prietenie sau există și sentimente mai aprinse.

„Eu am văzut o apropiere, nu pot să spun dacă e una prietenească sau mai mult de atât. În momentul în care eu am ieșit din competiție, ei aveau niște discuții, dar discutau doar ei doi.

La petrecere nu i-am văzut să fie apropiați. Am încercat să ne distrăm fiecare', a declarat Andreea Lodba, la „Ștafeta mixtă'.

Citește și: După aproape 30 de ani de relație, Dan Bittman suferă după Liliana Ștefan, mama copiilor lui: „Ea nu și-a dorit o căsnicie'

Citește și: Cristian Țânțăreanu lămurește episodul în care a spus că finii lui, Anca Țurcașiu și soțul, sunt swingeri

Citește și: Dan Bittman, alături de o fostă iubită, după despărțirea de Liliana Ștefan. Fotografia cu Tania Budi a făcut furori

Ce a spus Andreea Lodbă despre Zanni și Adelina de la Survivor

Andreea Lodba  a mărturisit că s-a apropiat de toți concurenții, însă în special de Războinici. Faimoasa nu este supărată de colegii ei din echipa roșie pentru că au votat-o spre eliminare, în contextul în care se aștepta.

„M-am apropiat de toți, iar în ultima săptămână, după unificare, m-am apropiat de echipa Războinicilor. Cu siguranță voi rămâne prietenă cu toți. Cei care mă cunoșteau au fost Sebi și Culiță, Irisha știa de proiectul nostru, în rest ceilalți nu prea mă știau.

Eu nu am avut o problemă că m-au votat, era clar, le-am și spus. Nu aveau motiv să le voteze pe celelalte fete. Nu știu dacă s-au dat cuvintele mele în momentul în care l-am votat pe Ștefan. Eu în acel moment m-am simțit veriga slabă și nu aveam cum să votez Raluca sau Elena', a declarat Faimoasa.

Andreea Lodbă spune că a trecut și prin momente foarte grele, când a cedat psihic pentru că nu reușea să aducă puncte echipei.

„În acel moment, eu așa am considerat, că eram cea mai slabă. Când intram pe traseu, chiar dacă nu am vorbit prea mult în competiție, problema mea era că țineam totul în interior. Când am pierdut cu 10-1, am pierdut cu un scor…

Am început să plâng de ciudă. Au fost niște dicuții înainte de joc, care clar nu au dus la victorie. A fost vorba de alegeri, că nu s-au făcut corect. Nu mai știu exact contextul. Nu a fost implicare din partea echipei, asta am simțit. Am simțiti nevoia să mă descarc, a fost un scor rușinos', a mai adăugat Andreea Lodba.

Andreea Lodbă a fost felicitată de Radu Țibulcă

Unul dintre prietenii buni ai Andreei, și anume Radu Țibulcă, i-a transmis un mesaj emoționant fostei concurente, după eliminarea ei de la Survivor.

'Felicitări, Andreea pentru parcursul de la Survivor! Felicitări pentru ambiție, felicitări pentru curaj și mai ales, felicitări pentru faptul că ai fost încă o dată un adevărat ambasador al bunului-simț!

PS: Poza e făcută cu doar câteva ore înainte ca Andreea să plece în Republica Dominicană. Aștept s-o refacem și la sosire, cu toată gașca de moldoveni!', a scris Radu Țibulcă, pe rețelele sociale.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton