Andreea Loga, fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr., dezvăluie motivul despărțirii: „Nu am avut timp să fim iubit și iubită. Am locuit cu părinții lui, m-au tratat ca pe…”. Plănuiau să facă nunta anul viitor

 Miniosu Alexandra
.

Andreea Loga, fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr., dezvăluie motivul despărțirii. Tânăra a reacționat după ce s-a scris că ar fi fost părăsită de fiul manelistului pentru infidelitate. Aceasta infirmă vehement aceste speculații și susține că altceva a condus la ruperea legăturii lor. Iată ce declarații a făcut femeia și cum s-a înțeles cu părinții fostului ei iubit!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Andreea Loga și Adrian Minune Jr. formau un cuplu de 9 luni. Potrivit spuselor fetei, cei doi aveau în plan să facă nunta anul viitor, după ce s-au logodit, de Crăciun. Relația lor a ajuns însă la final, la scurt timp după nunta Adrianei Simionescu, sora lui Adrian Minune Jr. Deși s-a spus că infidelitatea ar fi fost motivul despărțirii, Andreea Loga susține că altceva i-a făcut să se despartă.

adrian minune jr 1adrian minune jr 1

Andreea Loga a făcut noi declarații despre despărțirea de fiul lui Adrian Minune. Mai întâi, tânăra a ținut să precizeze că nu s-a pus niciodată problema să aibă pe altcineva pe vremea când forma un cuplu cu Adrian Minune Jr. Așadar, susține că nu i-a fost infidelă, în ciuda zvonurilor apărute.

Citește și: Ciprian Tătărușanu se retrage din fotbal, după o carieră de 30 de ani: „Cel mai frumos sport din lume, pe care am fost binecuvântat și onorat să îl practic'

Citește și: Ce a povestit actrița Irina Antonie, din serialul Scara B, de la Pro TV, despre fiica ei de trei ani: 'O iubesc de mor și vreau să stau cu ea, dar eram atât de prinsă de personaj…' / EXCLUSIV

Citește și: A murit Peter Renaday, actorul legendar care i-a dat voce maestrului Splinter din „Țestoasele Ninja”: „Unul dintre cei mai autentici oameni…”

Citește și: Ce spune Aris Eram despre Laura Giurcanu, după ce influencerița s-a împăcat cu fostul iubit, Cesar: „Am păstrat relația apropiată și după ce ne-am întors de la America Express…' / EXCLUSIV

Andreea Loga, fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr., dezvăluie motivul despărțirii

Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr. a povestit că ei au ajuns să se separe după nunta Adrianei Simionescu. Andreea Loga și fiul manelistului au fost împreună 9 luni, dar, spune ea, „nu au avut timp să fie iubit și iubită', deoarece relația lor s-a derulat mult prea repede, având în vedere că după a doua întâlnire ea se muta deja în casa lui. De asemenea, fata susține că nu au avut timp să se bucure de timpul petrecut împreună, deoarece tânărul ar fi fost mai mereu plecat cu treabă.

„Ne-am separat la scurt timp după nunta Adrianei. Nu am vorbit în public despre asta, un singur lucru m-a deranjat pe mine, faptul că oamenii au spus că ar fi existat infidelitate din partea mea. Vreau să se înțeleagă că nu a fost acesta motivul. A fost altceva la noi.

Eram împreună de nouă luni. După o lună jumătate m-a cerut de soție. Noi nu am avut timp să fim iubit și iubită. Noi ne-am văzut o singură dată și după ce am ieșit 20 de minute, el mi-a spus că vrea să mă ducă acasă să mă cunoască părinții lui. A doua oară când am venit în București, m-am mutat la el, a doua oară când l-am văzut', a declarat Andreea Loga, la Xtra Night Show.

Cum s-a înțeles fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr. cu familia lui

Totodată, Andreea Loga a spus ce relație a avut cu familia lui Adrian Minune Jr. Tânăra a povestit că părinții tânărului au primit-o cu căldură în casa lor și că au tratat-o ca pe copilul lor. Cu toate astea, între timp, spune ea, cei doi tineri și-au dat seama că nu se potrivesc și s-au despărțit.

De asemenea, Andreea Loga a precizat că nu crede că mai e cazul de o împăcare între ea și Adrian Minune Jr. și că nu-și mai vorbesc, după separare. Totuși, susține că va ocupa mereu un loc special în inima sa, deoarece a fost primul bărbat care a cerut-o în căsătorie.

„A fost ceva deosebit la mijloc, nu știu cum să explic. Am locuit împreună cu părinții lui. Ne-am înțeles foarte bine, m-am integrat foarte ușor în familia lor, m-au tratat ca pe copilul lor. Ne-am despărțit ca doi oameni normal, fără certuri sau scandaluri. Am fost compatibili, dar venim din lumi diferite.

El este persoană publică, eu nu eram obișnuită cu viața asta, stăteam în mare parte singură, adormeam singură. În fiecare zi eram plecat, pleca și câteva zile. Nu eram neapărat geloasă, cât foarte tristă pentru că știam că nu e lângă mine. Nu mai e cazul să vorbim, trebuie să ne refacem viața, în general, foștii nu trebuie să vorbească. Este evident că sentimentele sunt și vor rămâne pentru că este primul bărbat care m-a cerut', a mai spus fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton