Andreea Mantea a montat camere video ca să-și supravegheze fiul. Cum l-a surprins pe David în lipsa ei: „Am înnebunit. Simțeam că am rămas fără aer”

.

Andreea Mantea a montat camere video ca să-și supravegheze fiul. Deși David e un copil cuminte și ascultător, vedeta Kanal D l-a surprins, la un moment dat, încălcând o regulă pe care i-a impus-o. Totul s-a întâmplat în timp ce ea era la o nuntă, iar băiețelul se afla în grija bunicii sale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI


Andreea Mantea are o relație deosebită cu fiul ei, David, în vârstă de 9 ani. În rolul de mamă, vedeta de televiziune știe să fie cool, dar poate fi și autoritară atunci când situația o cere. Băiețelului ei nu i-a cumpărat propriul telefon, limitând astfel timpul petrecut în fața ecranelor. Ocazional, îi permite să folosească un telefon mai vechi de-al ei, dar ar prefera să-l vadă ieșind cu prietenii sau făcând alte activități.

Citește și: Andreea Mantea, uimită de cât de mult s-a schimbat fiul ei, David, în ultima perioadă: „Mi-a rupt multe bijuterii, îl las în pace să facă ce vrea. Nici nu a împlinit nouă ani, dar…’


Citește și: Ce provocări întâmpină Andreea Mantea ca mamă singură: „E crunt. Săracul, nu mai înțelege’. S-a despărțit de Cristi Mitrea când era însărcinată cu fiul lor, David

Citește și: Paul Ipate a făcut scandal în aeroport, după ce Wizz Air a anulat un zbor: „Nu am de ce să îmi cer scuze, doamnă. Am spus un adevăr'

Citește și: Profesorul de la Colegiul Sfântul Sava, acuzat de viol, a încercat să se sinucidă și este în comă. Sorin Spineanu Dobrotă a înghițit peste 100 de antibiotice


Andreea Mantea a montat camere video ca să-și supravegheze fiul

Vedeta de la Kanal D vrea să-l știe pe David în siguranță tot timpul, de aceea a montat camere video în casă. Într-un weekend, a avut ocazia rară să plece singură la mare, fiul ei insistând să rămână acasă. Andreea Mantea a intuit imediat intențiile lui, iar situația a devenit clară când l-a surprins pe camere având telefonul în mână.

„Cu bunica este ceva…Doamne! Nu se poate! Am fost plecată un weekend la mare, a fost primul weekend din viața mea, în care am zis: plec! Weekend fără job, fără nimic. M-am dus la o nuntă! David nu a vrut să meargă cu mine. Mi-am luat primul weekend de distracție, fără el. Și eu nu știam de ce se întâmplă acest lucru.


El a văzut unde i-am ascuns telefonul și de asta a insistat să rămână acasă cu bunica. Mi-e dor de bunica, că nu am mai văzut-o, că am luat vacanță. Te rog, mama! Trebuie să mergi și tu să te relaxezi fără mine, să nu te stresez, să nu te supăr, să nu te enervez! La nuntă, lumea trebuie să se îmbrace frumos, eu nu vreau să stau cu cămașa așa, să mă deranjeze! Hai, te rog, vreau să stau acasă! Uite, să am grijă de animăluțe!’ Bine, mama!’.

Și intru pe camere și îl văd pe telefon! Am înnebunit! Simțeam că am rămas fără aer! Mă sufocam! Și-l sun. Alo! Alo! Bună ziua! Îmi cer mii de scuze, David nu este aici. Ceea ce vedeți acum este o iluzie optică. (râde)’ Te omor! Mama, nu are sens să pleci acum de acolo, să vii!’, a povestit prezentatoarea TV pentru ciao.ro.


Mama Andreei Mantea a intervenit și a încercat s-o înduplece: „Și bunica a zis: hai, lasă-l și pe el, mamă, că e mic! Să se joace și el cu copiii acolo!’.

„El are foarte mult de lucrat la exprimare’


Andreea Mantea nu intenționează să-i cumpere un telefon lui David, ci îl încurajează să citească și să să-ți îmbunătățească capacitatea de exprimare.

„Nu are telefon. Noi vorbim pe telefonul șoferului, pe telefonul doamnei care e acolo la noi. (…) El are foarte mult de lucrat la exprimare. Îți dau un exemplu: Împăratul avea 3 fiice și le-a luat la o ședință să le explice niște chestii extrem de importante, căci nu este posibil așa ceva. Este inadmisibil! (…)

Are momente și momente, citește o poveste, după care face un rezumat în scris și apoi un rezumat oral. Nu știu exact câte are. La fiecare poveste își primește evident telefonul 30 de minute, un telefon mai vechi de-al meu. I-l dau 30 de minute, se joacă, nu știu ce face el pe acolo,  îl mai fură, îl mai ascunde, mai trage de timp și alea 30 de minute se transformă în vreo oră. Și o ținem tot așa’, a mai povestit ea pentru sursa citată anterior.

Sursa foto: Facebook