Andreea Mantea a ajuns în fața juraților de la Bravo, ai stil! Ce le-a transmis prezentatoarea TV: „Doamne! Mă descurc?”

 Ifrim Georgiana
.

În numai câteva zile, va avea loc debutul celui mai nou sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!', difuzat pe postul de televiziune Kanal D2. Dacă în urmă cu câteva zile Denise Rifai a vizitat platoul emisiunii de modă, a venit și rândul Andreei Mantea să-i surprindă pe cei trei jurați – Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu! Iată cum a reacționat prezentatoarea TV când a ajuns în fața celor trei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Pe 2 aprilie, va avea loc premiera celui de-al optulea sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!', difuzată pe Kanal D2. Producătorii show-ului de modă au anunțat mari schimbări, iar telespectatorii aștepată cu sufletul la gură să le cunoască pe concurente. În toiul filmărilor, Andreea Mantea a făcut o vizită în platoul emisiunii, luându-i prin surprindere pe cei jurați. Vedeta s-a pregătit intens pentru această întâlnire și le-a făcut o surpriză dulce colegilor ei de breaslă.

man-10man-10

În urmă cu câteva zile, Denise Rifai a dat buzna în platoul emisiunii „Bravo, ai stil!' și le-a pus temutele întrebări roșii celor trei jurați. De această dată, a venit rândul Andreei Mantea să le facă o vizită colegilor ei de la Kanal D și a defilat pe celebrul podium.

Citește și: Rivale de-o viață, Andreea Tonciu și Bianca Rus de la 'Bravo ai stil! Celebrities' au dus conflictul la alt nivel! Se bat în culise pe hairstyliști

Citește și: Andreea Tonciu a cedat psihic la Bravo ai stil! Celebrities. Fetița ei a văzut totul: „Mami, de ce te face ciocănitoare fata aia rea?'

Citește și: Lia Lungu, mărturisiri emoționante după moartea lui Tiberiu Ceia: „Eram la începutul carierei, neînvățată cu urâciunile lumii scenice. M-a luat sub aripa sa și…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Ramona Gabor în costum de baie. Sora Monicăi Gabor, apariție sexy din vacanța exotică

Andreea Mantea a ajuns în fața juraților de la „Bravo, ai stil!'

Pentru o întâlnire atât de specială frumoasa vedetă s-a pregătit intens. Cu un styling atent studiat, perfect pentru această ocazie, vedeta a defilat cu grație în noul platou de la Bravo, ai stil!'.

„Doamne, ce frumos este! Mă descurc? Este foarte frumos aici la voi!',  a spus Andreea Mantea, în momentul defilării pe podiumul de la Bravo, ai stil!', sub privirile admirative ale celor trei jurați și ale Ilincăi Vandici, prezentatoarea show-ului.

Andreea Mantea i-a surprins pe colegii ei cu o surpriză dulce, ascunsă într-o cutie roșie ca focul, în formă de inimă.

Ce mesaj le-a transmis Andreea Mantea juraților de la „Bravo, ai stil!'

Aflată în platoul emisiunii de modă, Andreea Mantea la transmis un mesaj ceor trei jurați, având în vedere că au mai rămas numai câteva zile până la premiera noului sezon „Bravo, ai stil!'.

„Am venit cu o inimă plină cu iubire! Vreau să vă țin pumnii, pentru că aveți nevoie de iubire. În orice, avem nevoie de iubire! Bineînțeles că trebuia să vin să vă vizitez și aș vrea să vă ofer o inimă plină cu… dulciuri.

Vă urez tot ce este mai bun și îi invit pe telespectatori să fie alături de voi. Și eu sunt fan Bravo, ai stil!> și abia așteptam să reveniți in fata noastra!', a spus Andreea Mantea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton