Andreea Mantea s-a fotografiat complet nemachiată, după ce a scăpat de acnee: „Tenul meu nu a arătat de foarte mult timp atât de bine”

 Ifrim Georgiana
.

Ani la rând, Andreea Mantea s-a luptat cu acneea și a încercat toate tratamentele posibile, după cum a afirmat chiar vedeta. Prezentatoarea TV s-a confruntat cu probleme hormonale, motiv pentru care tenul ei a avut de suferit. Recent, aceasta a publicat o fotografie în care apare complet nemachiată și le-a dezvăluit fanilor rutina de îngrijire care a ajutat-o să scape de coșuri. Iată cum arată vedeta fără machiaj!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câțiva ani, Andreea Mantea se afla într-o situație disperată, din cauza problemelor generate de acnee. Prezentatoarea TV a încercat toate tratamentele recomandate de dermatologi, însă rezultatele întârziau să apară. Acum, vedeta a găsit un remediu eficient, iar tenul ei arată mai bine ca niciodată. Pe contul de Instagram, aceasta a postat o fotografie în care apare complet nemachiată și a dezvăluit în ce constă rutina ei de îngrijire. Andreea Mantea a renunțat la cremele scumpe și folosește produse adaptate nevoilor ei.

man9-1man9-1

După ce a scăpat de afecțiunile dermatologice, Andreea Mantea a publicat o fotografie în care apare fără pic de machiaj, iar fanii prezentatoarei de la Kanal D au rămas uimiți de aspectul tenului ei. Vedeta are o rutină de îngrijire bine pusă la punct și le-a făcut câteva recomandări celor care se confruntă cu acneea.

Citește și: Andreea Mantea, adevărul despre viața ei amoroasă: „Sunt foarte împlinită. Cred că aveam nevoie de asta”

Citește și: Cum arată Andreea Mantea în costum de baie, după ce a slăbit: 'Mi-au dat lacrimile de fericire'

Citește și: Cine este Marco Cristoferi, italianul care a primit Golden Buzz de la Andra, la Românii au Talent: „Atâta emoție dintr-un moment de dans eu n-am mai văzut”

Citește și: Reacția Oanei Zăvoranu când a i s-a cerut să cânte una dintre piesele lui Pepe: „Care melodie? Că eu nici nu…”

Andreea Mantea s-a fotografiat fără machiaj

Pe contul personal de Instagram, Andreea Mantea a publicat o fotografie în care apare în toată naturalețea. Prezentatoarea TV a scăpat de acnee prin respectarea unei rutine corecte de îngrijire a tenului. Vedeta a renunțat la cremele costisitoare și a apelat la produse care conțin retinol, vitamina C și factor de protecție, iar rezultatele obținute de acesta sunt spectaculoase, dovada stând în imaginea făcută publică.

„Am încetat să mai arunc banii pe brand-uri, am căutat să folosesc produse cât mai curate, cât mai sănătoase. Fără plasticuri, nemodificate genetic, fără metale grele și fără E-uri care să îmi dăuneze. (…) Tenul meu nu a arătat de foarte mult timp atât de bine', susține Andreea Mantea.

Cum a scăpat Andreea Mantea de acnee

În urmă cu câțiva ani, Andreea Mantea s-a confruntat cu acnee hormonală și a publicat câteva imagini în care tenul ei era invadat de coșuri. Vedeta de la Kanal D a făcut schimbări radicale în rutina de îngrijire a tenului și a folosit un ser cicatrizant, un antiiflamator pe bază de arnică, niacinamidă, cinamidă și un complex de vitamine B, A și H. Pentru cicatrizare și calmarea inflamațiilor, aceasta își aplica pe ten o cremă cu miere de manuka.

„A fost o perioadă foarte grea când am avut niște probleme hormonale și din cauza aceasta mi s-a umplut efectiv fața de coșuri. Coșuri imense, dureroase, care mă mâncau, pe care îmi doream enorm să le rup, să le storc, să le ard, să le tai… orice, doar să scap de ele. A fost o perioadă cruntă din viața mea', a spus Andreea Mantea într-un vlog publicat pe canalul ei de YouTube.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton